BB-Tia aloitti videoblogin – paljasti myös pyllypakaransa, katso kuvalinkki!

Big Brotherin viime kaudelta tuttu Tia Kiuru on ryhtynyt pitämään videoblogia sivuillaan. Neitokainen kommentoi ensimmäisessä postauksessaan muun muassa Viidakon tähtöset -tosi-tv:n hänessä aiheuttamia tuntemuksia. Tia kertoo yllättyneensä kilpailijattarista positiivisesti, sillä monista heistä hänellä oli ollut omat ennakkoluulonsa.

Tia on esillä tulevalla viikolla myös Iltalehdessä, sillä nainen poseeraa Iltalehden Iltatyttönä. Ensimmäinen kuva julkaistiin tänään, ja siinä Tia jo rohkeasti paljasti pyllypakaransa, joskin tosin narustringien kanssa. Iltatyttö-kuva täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Tia Kiuru, BB-TIa

Kommentit

Siis kuka tämä on?Turhanpäivänen ”julkkis”!!Keinolla millä hyvänsä tyrkytetään ittiä lehtien palstoille!Muuten ei sinne päästä,kuin riisumalla kuteet veks…!!Säälittävä huomio h***a!!!Kaikenlisäks ei edes tolla naamalla taikka kropalla ole koreilemista!Paksup***e!!

Jessus sentään että osaa olla nätti pylly!!!herkku sellainen!

Voi v..u näitä älypäitä…rahasta tehdään mitä vaan.Näiden takia,kunnon naiset joutuvat myös eri foorumeilla seksiahdestelujen kohteeksi.KAIKKI NAISET EIVÄT OLE IDIOOTTEJA !!

Onko se noin nuori!? …paljon vanhemman näköinen…

Tia alkaa oivaltamaan,kunhan ei kohta p…. paljaana kuin eräs toinen..

Onko Hymyllä jo diili Tian kanssa silikonien otosta ja sitten niiden kuvista tänne?

Tia sulla on kyllä seksikäs takapuoli,just sellanen mistä miehet tykkää,ihana

Oma kommentti