BB-Tia haukkui Henna Kalinaisen pataluhaksi: ”Kumitissinen, 13-vuotiaan ego, leuaton…”

Henna KalinainenBB-talosta pikavauhtia ulos tullut Tia Kiuru on bloginsa perusteella raivoissaan Hymyn BB-bloggarille Henna Kalinaiselle. Henna ennätti arvioimaan kirjoituksessaan BB-taloa hienoksi, mutta sen asukkaita vähemmän kauniiksi. Nyt Kiuru sättii Hennaa armotta ”kumitissiseksi 13-vuotiaan egon omaavaksi” henkilöksi.

-Se että täällä menoa arvostelee muutamakin entinen, (muun muassa leuaton) BB-kilpailija joka ei vain osaa tuntea myötähäpeää omaa itseään kohtaan, saati samaistua talon fiiliksiin/ihmisiin, aiheuttaa itsessäni pelkkää vitutusta. Isolla V:llä. Talon ”rumat” ihmiset sattuvat olemaan normaalia suomalaista kansaa, joista jokaisella oli sydän ja tunteet kohdillaan, vaikka tv:tä kuinka tehdäänkin. Ja nimeltä mainitsemattoman tulisi tämä tietääkin. Sehän on edellytys kyseisessä prosessissa, tykittää Tia ja jatkaa:

-Mutta surullistahan se on, huomata, kuinka eräillä wannabe-julkisuus muuttuu julkiseksi idioottimaisuudeksi edellyttäen, että kaikkeen täytyy lähteä mukaan, avioliittokonseptin turmelusta oman kroppansa häväisyyn, muiden arvosteluun vaikka varaa moiseen ei kumitisseillä ja 13-vuotiaan teinitytön egolla olisi. Oman itsensä kuuntelu ja oma hyvinvointi voi olla ”aikuisellekin” niin pirun vaikeaa.

Kuvassa Henna Kalinainen.

Blogiin täältä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Tia Kiuru

Kommentit

No eipä sen tiankaa naama ny aitoa ole nähnykkään, korotetut poskipäät luonnottomat huulet etc, tehny itsestään kauheen näkösen. Mielummin tota Hennaa tuuppais

bb-tia:n kannattais varmaa olla hiljaa ulkonäköongelmia löytyy myös sinulta ja meriitit on samat kuin hennalla, yritättekö selvittää nokkimis järjestestä?

Eipä tuokaan turha bb-talosta karkailija osaa tuntea myötähäpeää itseään kohtaan.

Haha, Tiia itse sanoi että hän on hankkinu nykyiset huulet Henna Kalinaisen avulla, joten tääkö on sitten palkka kaikesta. Heh, joopa joo. Tää on vaan showta, oikeasti ovat ystäviä!

Ei voi kuin nauraa.:D
Tyrkkyjä molemmat.

Kumpikaan ei ansaitse suurempaa arvostusta.

Hauki, näin voi olla. Mutta valtaosan mielipiteet ei ole ”käsikirjoituksessa”.

Tialta tuli se totuus!

Eiköhän tää oo jenkeistä lainattua tapaa käsikirjoittaa nämä tilanteet kuin ne olisi totta. Tosiasiassa Tia ja Henna varmaankin tekee vaan duuniaan ja heittää julkisuudessa kommentteja mitä muut, ylemmät tahot käskee. Näin sit saadaan omille lehdille palstatilan täyttökamaa ja rahahanat aukee sitä kautta. Käsikirjoitettu tosi-tv on siirtynyt vaan entistä todemmaksi.

Eiköhän tää oo jenkeistä lainattua tapaa käsikirjoittaa nämä tilanteet kuin ne olisi totta. Tosiasiassa Tia ja Henna varmaankin tekee vaan duuniaan ja heittää julkisuudessa kommentteja mitä muut, ylemmät tahot käskee. Näin sit saadaan omille lehdille palstatilan täyttökamaa ja rahahanat aukee sitä kautta. Käsikirjoitettu tosi-tv on siirtynyt vaan entistä todemmaksi.

Miksi lähteä nimittelyn tielle?, nämä molemmat huomionkipeät huonon itsetunnon omaavat neitoset tarvitsevat ymmärtämistä ja jonkinlaista eheyttävää psykiatrista tehoterapiaa, voimia vaan kummallekkin neitoselle!

Onneksi sai sanottua julki sen minkä jokainen tietää muutenkin. Ei leuattomana Suomessa pärjää – tuskin muuallakaan!

jees…Henna ei todellakaan siis ei todellakaan voi arvostella ketään muuta. Hän ei ole kaunis, hän ei ole seksikäs eikä hän herätä minkäänlaista mielenkiintoa. Hänen älykkyys on reippaasti alle minimin ja hänellä ei ole mitään syytä tai ominaisuutta olla julkisuudessa tai olla julkkis. Hän vain epätoivoisesti haluaa saada huomiota ja olla julkisuudessa keinolla ja asialla mikä hyvänsä. Tia puhuu asiaa ja olen ehdottomasti samaa mieltä Hennasta. Henna ITSE ON säälittävä wannabe julkkis. Kyllä isänä häpeäisin silmäni päästä.

Samaa mieltä Tiian kanssa Henna ei ole oikea arvostelemaan ketään itse kuin seinästä revitty.

JEE…Osui ja uppos. Tia puhuu täyttä asiaa Hennasta. Hyvä Tia, puit sanoiksi sen mitä 97 % ihmisistä ajattelee tästä leuattomasta freakistä.

mutta hei uus mukajulkkis ämmätappelu pari on juuri syntynyt… vapiskaa berg ja aitolehti!! 🙂

Kaksi ydinfyysikkoa keskustelevat arvostettujen julkaisujen välityksellä.

Tämä Tiia onkin viisaampi kuin luulin! Puhuu totta tuosta Kalinaisesta!

Ei Tiia itsekään maailman kaunein mutta hyvä tuohon Kalinaiseen verrattuna IMO.

epätietoinen, pyydä antilta, se myy niitä.
ai niin, mutta nyt se on moskovassa venakkoja(hENNA ITSE BLOGISSAAN HAUKKUI VENÄLÄISIÄ NAISIA VENAKOIKSI, RASISTI?), niin siis nyt se on venäjän naisia iskemässä.

”Tia puki sanoiksi sen, mitä enemmistö ajattelee ;)”

”Leuaton kumitissi”

Aika pahaa! Auts!

”Hyvin sanottua” sanoi hyvin!
Häpykarvojen myyminen oli todella ala-arvoista ja ”Häät” bb-talossa naurettavaa ja häpeällistä .

hehe Tia ihan samanlainen kuin hennakin. Vaikka tiialla ei kumitissejä ole niin kyllä silti poskissa ja huulissa taitaa jotain ylimäärästä olla

Tia ei ole kyllä yhtään sen parempi kuin Hennakaan. Esittää niin mukavaa ihmistä ja että hyväksyy kaikenlaiset, mutta on todellisuudessa niin toisenlainen!

Tia puki sanoiksi sen, mitä enemmistö ajattelee 😉

hyvä Tia =) Joillan on tarve pistä huutonettiin jopa häpykarvoitustaan myyntiin, että onkohan sellainen ihminen sit tuomitseen yhtään ketään 😉

Oma kommentti