BB-Tia murtui täysin: Unilääkkeitä ja ahdistusta!

BB-Tia Kiuru on kertonut blogissaan BB-talon jälkeisestä elämästään. Hän paljastaa jossain vaiheessa talvea painelleensa lääkäriin ja murtuneensa täysin vastaanotolla.

-Huomasin vaikuttavani enemmän masentuneelta kuin miltä itsestä ”tuntui”, koska oikeastaan ei tuntunut miltään. Olin yhtä tyhjää kommenttia, katsetta ja ruumista koko tyttö. Olin ollut koko talven vaihtelevasti ihan pirun kipeä. Siihen päälle isän aivovammadiagnoosi ja läheisten muuttuneiden elämäntilanteiden stressaus… se imi musta mehut myös henkisesti, nainen kirjoittaa.

Tia sai uniongelmaansa nukahtamislääkkeet ja marssi hakemaan helpostusta unettomuudesta johtuvaan ahdistukseen.

Mieto lääkitys auttoikin.

-Vasta nyt, kun on nukuttu ”normaaleja” unia (minulle normaali tarkoittaa 7-10 tuntia yössä) on alkanut tuntua ekaa kertaa BB:n jälkeen, että energiatasot ja mieli ovat samalla levelillä, neitokainen avautuu.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Tia Kiuru, BB-TIa

Kommentit

Ei viikkoa.
Vain yhden vaivaisen päivän.
Kun ei kantti kestänyt.
Luuseri mikä luuseri.

Niin siis oli kokonaisen viikon talossa ja jo petty kantti. Etkö nyt itse ymmärtänyt tyrkkyydeltäsi olla lähtemättä bb:iin kun psyykesi ei vaan kestä. Hyi, mikä tikusta asiaa tekevä, hyh, hyh.

Jos päivän BB talossa vierailun jälkeen pitää alkaa popsimaan pillereitä, niin miten tämä luuseri kestää normaali elämän?

BB-liite nyt mikään ansio ole, mutta miksi tämä akka raahaa sitä vieläkin mukanaan. Se mikään asukas ollut, hyvä ettei tissit jääneet pyöröoven väliin, kun ulos puljahti.

Tai tällähän oli se kuuluisa sankaripako seinän läpi kamerakäytävään. Tuotannon avustuksella tietty.

Tämä vatipää se jaksaa juttua tiristää vaikka rutikuivasta rätistä.

Eukkohan otti jalat alleen jo ennenkuin ehti taloksi käydä.
Olipas sse pieni piipahdus nyt niin kauhee että ihan masikseen vetäs ja pilleripurkille piti ampaista.

Voi yhden kerran, Sanakirjassa pitäisi sanan LUUSERI, kohdalla olla tämän akan kuva.

Jani Toivola on asiasta aivan HIRRRVEÄN järkyttynyt.

Kannattaa muistaa vetää pillereiden kanssa viinaa koska siitä tulee selkeä ja tasapainoinen olo. Ketipinor oli minulle hyvin sopiva ja sain siitä kätevästi ihraisen vartalonmuodon ja rappioalkoholistin kasvonpiirteet. Myös malaarialääkkeet Kampiasta olivat tehokkaita ja KLÄMYRISIÄ.

Harmittavaa zurnalismia kun kohu-uutisen yhteyteen ei ole viitsitty laittaa palvelevan puhelimen numeroa jossa tätä kriisiä voisi purkaa. Olen järkyttynyt.

Tsemppiä Tia,ei varmaan ollu helppoa kun jouduit lähtemään talosta niin nopeesti,se sähkäri vko tehtävä tais olla oikeesti viimenen pisara,mutta oli kait muitakin juttuja ja varmaan jotkut naamat ärsytti liikaakin,seban puolesta harmitti se kun olis halunnu tutustua suhun paremmin,toivottavasti paranet pian.

teillö on pää ja perse samalla levelillä,eli pää perseessä

Levelistä puheen ollen: mulla ovat sekä perse että hanuri samalla levelillä.

Hänhän siis oli BB:ssa 51 sekunttia joten ei ihme että talo muutti psyykkeen ja elämä ilman BB:tä on vaatinut verot.

Itse vertaisin yli 30 sekunnin visiittiä BB.talossa noin 4 vuoden heroiinin käytöstä luopumiseen.

Tulee paha olo sekä henkisesti että fyysesti.

Tsemppiä BB-Minna!

Oma kommentti