BB-voittaja pakeni turvahuoneeseen vaimonsa raivareita

Taikuri Jori A. Kopponen sai vieraakseen Hymyn toimittajan Laura Linnan. Yökylässä juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä – ja käytiin läpi myös julkkis-BB-voittajan riitaista avioeroa.

Jorin elämä alkaa olla pikkuhiljaa takaisin raiteillaan. Avioero Kirsikka-vaimosta oli raskas ja riitaisa, mutta nyt pariskunta tuntuu saaneen unohdettua vanhat kaunansa ja jatkettua elämissään eteenpäin. 

Yksinhuoltaja-Jorin arki ei kuitenkaan ole ollut helpoimmasta päästä.

-Viime kesä oli yhtä helvettiä kun yritin samanaikaisesti hoitaa lapseni ja elättää meidät. Minulla ei ole minkäänlaista turvaverkostoa lapsenhoidossa, ja tuntui etten mitenkään voisi onnistua hoitamaan hyvin sekä lastani että työvelvollisuuksiani, Jori miettii.

Tilannetta ei parantanut entisen avioparin eroprosessin aikana käydyt jättimäiset riidat. Jori kertoo asunnon lastenhuoneen toimineen aiemmin myös hänen ”turvahuoneenaan”, sillä sen ovenkahva irtoaa sisältäpäin estäen tarvittaessa päääsyn huoneeseen.

-Ex-vaimoni sai välillä todella pahoja raivokohtauksia, joten sinne oli hyvä hakeutua suojaan lentäviltä tavaroilta.

Kerran Kirsikka hajotti Jorille rakkaan, ison, antiikkisen kellon.

-Hän kaatoi sen raivon vallassa lattialle ja totta kai se meni tuhannen päreiksi. Katson kelloa joka kerta kun tulee ikävä ex-vaimoani. Se on paras keino päästä puolessa sekunnissa yli ikävän tunteesta.

Nykyisin pari on hyvissä väleissä ja Jori antautuu myös kehumaan Kirsikkaa. Lue Jorin hauska haastattelu painetusta lehdestä.

Kuvassa Jori ja Hymyn toimittaja Laura Linna.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kopponen, Jori. A. Kopponen

Kommentit

Oma kommentti