BB-voittajan ex: ”Hunkseihin liittyminen antoi Nikolle rohkeutta erota!”

Noora ja NikoBB-voittaja Niko Nousiaisen ex-avovaimo Noora Malmström kertoo joulukuun Hymyssä päättyneestä suhteestaan. Noora paljastaa suhteen BB-kasvoon loppuneen henkisesti jo Nikon pettämiseen. Pari kuitenkin jatkoi jonkin aikaa vielä yhdessä. Niko on Nooran mukaan myös velkaa hänelle tuhansia euroja.

Jutussa Noora kertoo eron ajoittuneen aikaan, jolloin Niko oli ryhtynyt tanssimaan Hunks-ryhmässä. Oliko Hunkseihin liittyminen jollain tapaa lisäpotku eri teille lähtemiseen?

-Epäilen, että naisten huomio antoi hänelle rohkeutta erota, Noora kertoo jutussa.

Lue haastattelu joulukuun Hymystä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Niko Nousiainen, Noora Malmström

Kommentit

Nikohan kertoi bb-talossa, että Turkin keikan jälkeen kamat oli tylysti pakattu ja lehmitteli ko. eksää talossa. Toivottavasti uus lehmä on ymmärtäväisempi.

Kyllä vaan ennen oli Hunksit komeita ja PITKIÄ miehiä. Mut tosiaan taitaa olla materiaali vähän lopussa kun tää uus kasti on ihan matti meikäläisiä, jotka on pari kertaa käyny salilla

ja median kauttako sitten kostetaan? voi hyvänen aika -.-’

Onpas taas! miksi tämä Noora nytten ilmoitti asiasta? Taitaa Noora olla tässä se julkisuudenhakuinen….

KATSOIT VARMAAN BB 2010 N MITEN NIKO LEHMITTELI EKSÄÄ TALOSSA ? KOSTO ON SULOINEN, NIKO SE IDIOOTTI TÄSSÄ ON.

Onpas taas! miksi tämä Noora nytten ilmoitti asiasta? Taitaa Noora olla tässä se julkisuudenhakuinen….

Maksa velkasi ja kanna teoistasi vastuu. Jos pettää kerran, niin yleensä pettää toisenkin kerran. Kannattaa varoa pettäjiä, niistä ei hyvää seuraa.

Hyvä, että tuli ilmi Nikon todellinen luonne. Johan tuo Sofia on puolustelemassa ettei Niko ole pettänyt. Onko Sofia ollut katsomassa pettikö Niko Nooraa? Aika säälittävää julkisuushakuisuutta Sofialtakin.

miten pitkä se on? tuskin siellä sitten on pituusrajaa jos se sinne pääsi? ja meinaatko ettei tästä maasta löyty sun pituuskriteerit täyttävää miestä? eihän sen tarvi sitten kun nostella puntteja. urpo. harmi ettei tästä maasta löydy tarpeeksi hyvännäköisiä naisia, että saisi yhden kokonaisen tanssiryhmän kokoon. niissä vasta rumia akkoja on
terv. adonis 186cm 103kg

Niko ei edes ulkonäkönsä ja lyhyytensä takia kuuluisi Hunkseihin, mutta minkäs teet kun on pieni maa

täys mulkku koko niko n, ei todellakaan ansaitse voittoa BB stä.

Niko ei edes ulkonäkönsä ja lyhyytensä takia kuuluisi Hunkseihin, mutta minkäs teet kun on pieni maa

Ihan tavalliselta eroltahan tuo kuulostaa. Mutta velat pitää silti maksaa, tosin jos kuunteli Ninon juttuja yhdestä toisestakin Hunksista, niin ehkä heillä on vaan sellainen oma pikku kulttuuri että toisten rahat kelpaa…

Oma kommentti