BB-voittajan ex-puolison kipeä tilitys: ”Niko, narahdit pettämisestä ja jäit tuhansia velkaa!”

Noora ja NikoBig Brotherin kultapoika, Hunks-tanssija ja Miss Helsingin poikaystävä Niko Nousiainen ei olekaan niin lutuinen kuin puhtoinen julkikuva antaa ymmärtää.

Ei ainakaan, jos hänen ex-avovaimoaan, trampoliinivoimistelun maajoukkuevalmentaja Noora Malmströmiä on uskominen.

Uusimmassa Hymyssä Noora paljastaa Nikon pettäneen häntä ulkomaalaisen naisen kanssa.

-Eikä hän ole maksanut minulle vieläkään tuhansien eurojen velkojaan!

Noora toivoi Nikon voittavan BB:stä 50 000 euroa vain siitä yksinkertaisesta syystä, että hän saisi mieheltä takaisin rahansa.

-Olin remontoimassa ja sisustamassa paraikaa yhteistä kotiamme, joten tulihan se melkoisena shokkina, Noora valottaa aikaa, kun Niko kärähti pettämisestä.

Pari erosi viime vuoden syksyllä.

-Hän vannoi, ettei toisi yhteiseen kotiimme muita naisia, ennen kuin tavarani olisivat poissa. Sofian (Ruusila) hän sinne kuitenkin kuskasi, Noora kertoo.

Lue koko koskettava tilitys uudesta Hymystä!

 

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

LAINATEN KOMMENTTIA 54.
Mä veikkaan taas et se pillerien pois jättö on epätoivoisen naisen teko, joka huomaa , että mies ei välitä ja jollain on pakko pitää viimeiseen asti kiinni.

1.12.2010 klo 20.08, fffffrrrrr (vierailija)

* KYLLÄ, juurikin näin!! Komppaan täydellisesti.

”Sofia on taas niin nuori, että suhde ei vaikuta tasa-painoiselta, miten se niko pelkäs ettei sofia oota häntä bb:n jälkeen..kertoo paljon suhteen laadusta.”

NIIN, no oliskoha vaikka siksi pelännyt, kun ei ihan toista täydellisesti tunne vielä, eivät ole vuottakaan seukanneet.. niin että mietis nyt.

VOI …. sanonoko mikä? Vittu jos ämmä jättää e-pillerit salaa pois, niin eikö se ole pahempi asia, kun pettäminen? KYLLÄ!!

Miten joku voi ees tehdä mitään sellasta? Helvetin säällittävää.. huhhuh, kertoo kyllä jotain muijastakin, eli keinolla millä hyvänsä. Ja eikös tämmöset asiat yleensä hoideta kahden kesken, EI LEHTIEN VÄLITYKSELLÄ xD Kyllähän tää oli ihan arvattavissa, että jossain vaiheessa Noora avautuu, kun niin rikki oli erosta.. olisi tehnyt Nikon eteen mitä vain.. säällittävä muija, Sofia on niin kaunis ja no luonteesta en tiedä, mutta ilmeisesti fiksumpi, kuin Noora..

Kummasti pisti kyllä 50 000 euroo tohon ämmään vauhtia. Ainiin, ja Noora.. et säkään se puhdas pulmunen ole 😉 Kirjottelee mm. facessa varattujen miesten kanssa ”niitä näitä” ja tiedät kyllä mistä puhun..

Onkohan Niko vieläkään maksanut velkaansa exälleen. Mitenkä ne korot? Onko edes maksanut niitä. Ilmaista rahaa kun ei ole olemassa.

Pidän Nikosta, ja en olis ikinä uskonut hänen petturuuten, Noora vaikuttaa paljon aikuisemmalta, ja rempseältä ja toiminnan ihmiseltä niinkuin Nikokin. Sofia on taas niin nuori, että suhde ei vaikuta tasa-painoiselta, miten se niko pelkäs ettei sofia oota häntä bb:n jälkeen..kertoo paljon suhteen laadusta.

Hyvä ku Niko voitti!

KATEELISTA PANETTELUA. Oiskoha syytä ollu itse naikkosessaki ettei suhe toiminu..

Voisiko nuo tyrkyt Sofia ja Niko häipyä lopullisesti julkisuudesta. Oksettaa koko pariskunta. ps. Niko voisi maksaa velkansa ja lopettaa kakanpuhumisen.

Olkoon mies ja maksakoon velkansa! Hyi hitto mikä vätys tuo jätkä on.

”Nyt olikin kyse e-pillereiden salaa poisjättäminen vs. pettäminen ja kyllä se pettäminen on suurempi pahe. Lapsi on aina iso asia mutta ei kyseessä ihan niin pitkälle oleva asia koskas mistäs sitä tietää tuleeko se lapsi vaikka pillerit jätetty pois. yms….”

Heh heh. Ei kai kukaan ”aikuinen nainen” oikeasti ole tuota mieltä… Hyvä logiikka tuollainen ”mistä sitä tietää tuleeko se lapsi…”. Niin no entä jos tulee?! Ei todella ole oikein toista kohtaan tehdä tuolla tavalla, pitäisi olla yhteinen päätös ottaa tuollainen riski. Että lapsen saaminen ei ole yhtä pitkälle menevä asia kuin pettäminen. Juu ei toki 😀 Olet varmaan itsekin tehnyt joskus samoin, en ymmärrä miksi muuten puolustelisit tuollaista tekoa.

Niko on ollut tarkkiksella ja sen kyllä huomaa vieläkin. Oikea mies ei petä eikä jätä velkojaan maksamatta.

Eiköhän tuolla Nooralla ole ihan velkakirja hallussaan, jos se on ollut aiemmin jääkaapin ovessakin. Nikon kyllä kannattaisi maksaa velat pois ja niistä korot myös, ei se raha kenellekään ole ilmaista.

Mutta on se hyvä että Marika ei voittanut BB:tä, sitä pullistelua ei olis kahtonut Erkkikään 😉

Eikös Niko pettänyt Nooraa Saulin kanssa? Sitten sen jutussa mainitun ulkomaalaisen tytön kanssa+muiden random tyyppien? Varmaan löytyisi tietoa kun vähän penkoisi Stadin piirejä.
No ehkä nämä ovat vain huhuja, joita kylillä kuulee. 😉

Eikös Niko pettänyt Nooraa Saulin kanssa? Sitten sen jutussa mainitun ulkomaalaisen tytön kanssa+muiden random tyyppien? Varmaan löytyisi tietoa kun vähän penkoisi Stadin piirejä.
No ehkä nämä ovat vain huhuja, joita kylillä kuulee. 😉

Bb- voitosta menee vero joten käteen jää 25.000 euroa ei 50.000.

Mikään ei ole hassumpaa kuin ihminen joka kuvittelee ettei velkaa tarvitse maksaa takaisin.

tämä jätkä pelattiin voittajaksi tuotannon puolesta ihan selvästi… ei kukaan ollut finaali neliköstä voittaja materiaalia …

Niko puhui exästään BB-talossa jatkuvasti pahaa. Hyvä, että kuultiin toisenkin osapuolen näkemys. Jos Niko ei maksa velkojaan tuosta voitosta, ne jäävät kokonaan maksamatta, koska Niko ansaitsee onin 700 euroa kuussa.

On se kumma kun sokeena uskotaaan jotain neitiä joka antaa tällaisen haastattelun HETI sen jälkeen kun toisella on 50 000€ takataskussa,
Taitaapi nyt vaan olla niin että katkeruus mikä puhuu.

Yleensä jos lainaa rahaa, ne pitää myös maksaa takaisin oli kyseessä sitten exä, pankki, kaveri tai joulupukki.

Melkoisia juttuja sitä paljastuu jatkuvalla syötöllä näistä kansakunnan ihailemista BB-asukeista. Noh, hyvä että riittää viihdettä tyhmälle kansalle niin ei tarvitse vaivata päätään esimerkiksi sillä että koko Euroopan Unioni on hajoamispisteessä.

”No ei täällä ainakaan Niko fanit ole haukkumassa et kyl ne katkerat Marika fanit täällä jauhaa shittiä.”

Meni maku Nikoon sekunnissa kun kävi finaalissa kusella eikä pessyt KÄSIÄÄN haroi vain tukkaansa!!

Nikon entisen tyttöystävän lausuntoa,,kuuntelin 24/7 eräänkin kerran mitä Niko puhui,kerran nimeltä ja kauan,itse olisin jo tehnyt aikaisemmin jotain koska eihän tämä exä millään lailla kuulunut BB,,Sofiaakin niin tarpeeksi joka päivä siellä kuuli puheissa.
Hyvä Noora odotit jos Niko voittaa ehkä maksaa velkasi sinulle voittorahoista.
Kotiinnekin vielä Sofian tuonut ja nyt niin marttyyriä koko ohjelman ajan,mulla vaan laukussa kamat,,jep!

Noh ensinäkään en ymmärrä miksi joku Niko lähti uudestaan taloon, jos kaikki oli ns ”kotona” niin hyvin. Toisekseen, jos hän olisi päässyt yli exästään niin ei olisi puhunut pahaa siitä koko suomen kansalle. Ja aivan varmasti Niko on pettänyt useitakin kertoja tyttöystäväänsä, mutta yhdestä on jäänyt kiinni. Yhteenvetona laimea bb-kisa, jonka voitto meni ihmiselle jolla julkisuuskuvan mukaan on jo kaikkea. Se, että jäänyt tyttöystävälleen velkaa, kertoo ettei hunkseissa ja muilla juontokeikoilla näköjään tienaakkaan niin hyvin. Muutenkin säälin miestä jollain tavalla, joka on saanut sekä bb- että hunks -statuksen. Kyllä ne kulissit sieltä vielä tulee alas 😉

No ei täällä ainakaan Niko fanit ole haukkumassa et kyl ne katkerat Marika fanit täällä jauhaa shittiä. Sana sanaa vasten, eipä Niko jaksanu paljoa exän sanomisia kommentoida, ihan oikein.
Jättäkööt noi kommentit omaan arvoonsa, Hymy tainnu maksaa hyvät haastattelusta jo muutenkin.
Ei anna kovin hyvin kuvaa exästä jos pari päivää BB voiton jälkeen antaa katkeran haastattelun, mut ei toi millään lailla häiritse, me tykätään Nikosta silti sellaisena kuin se on!

Kaikki Marikafanit dissaavat Nikoa. Tämä exäkin taitaa olla vain katkera Marikafani

MITEN MARIKA SAADAAN TÄHÄNKIN JUTTUUN LIITETTYÄ? Hei pliis, Marika ei liity tähän juttuun mitenkään :D:D:DDD

Ai tyttö katkera??!!?? HAH.. Jos Niko olis pitäny sen katkeran turpansa kiinni, ni tämmöstä tuskin olisi tapahtunut.. p.s Nikolla on pitkä pää, kaukana komeasta..taitaa pissa olla pinttyny päähän

Ai, että Noora on katkera? LOL. Eiköhän Niko ole se katkera osapuoli tässä. Nikolla on minitulot, joten Noora käytännössä elätti häntä. Niko kosti exälle puhumalla tästä p*skaa BB-talossa. Hyvä, että Hymy antoi Nooralle mahdollisuuden puolustautua. Nikon kulissit kaatuivat.

en usko että näin asiat meni. ja kukapa ei joskus exäänsä haukkuis, Niko sattui vaa olemaa bb talossa tekevän sen kaikkien edessä. Pikkasen katkeran kuulonen juttu kyseiseltä neidolta!

yrittää saada nikolle vaa negatiivista julkisuutta, tosin voi ehkä olla tottakin mutta eiköhän kaikki virheitä tee.

Joo kyllähän tuon tänä vuonna huomasi bb-talossa. Nikon kulissit kaatui, ällöttävä omahyväinen lapsellinen kaveri, kannattaako kertoa exän pillereiden pois jätöstä tvssä,haloo. oikein teki exäkin.

kyllä tolla nikolla on niin pahasti noussut keltainen neste päähän..kannattaisko harkita apua

Meni maku koko jätkästä. Fiksuhan se Noora on kun laittoi asian vasta nyt lehteen. Nähdään onko miehestä velkojensa maksajaksi. Jos juttu olisi tullut julki aikaisemmin niin tuskin olisi voittanut BB:tä. Kaikkien tälläisten ketkujen nimet vaan julkiselle listalle ja vaikka Hymy-lehteen tai varoitustarra otsaan. Seepra ei pääse raidoistaan.

Pettäjän tie on tuskainen ja käy harhaan

Nousiainen on noloin bb:n voittaja ikinä. Kummatkin; NikoN ja Sofia vielä voittaneet omat ”kilpailunsa” niin että on epäilty että olivat järjestettyjä voittoja. Olkaa ylpeitä ”reiluista voitoistanne” 😀

Kukahan se julkisuustyrkky on.. Ei varmaan mitenkään Niko ja Soffi 😀
En kyllä ole Nooraa nähnyt missään lehtien palstoilla sen jälkeen kuin erosivat Nikon kanssa. Hyvä Noora!

Onhan noita Nikon örvellyksiä tullut nähtyä läheltäkin, sitä ihmettelen ettei niistä ole aiemmin kirjoitettu lehtiin. Esittää muuta kuin on. Harmi, että Noora aukaisi suunsa vasta kisan jälkeen, olisi Nikon voitto jäänyt saamatta, kun kansa vihdoinkin olisi saanut oikean kuvan Nikosta.

edellisen bb:n jälkeeen oli mm. seiskassa monen sivun raportit nikon ja tämän exän, nooran, ulkomaanmatkoista. ja voi että niko oli rakastunut, lehden kustannuksella tietenkin..mitäköhän tässä nyt pitäisi ajatella?? en seurannut edes tänä vuonna kuin muutaman jakson. helvetin tylsä jengi ja jostain syystä ne mielenkiintoisimmat persoonat äänestetään heti pois?! sitten katsellaan useampi viikko sohvilla lojumista ja uusia tyyppejä tulee ja menee, ei kukaan pysy oikeasti edes kärryillä heissä! haloo nyt subtv! ei tämä menesty näin! idea on hyvä ja mielenkiintoinen mutta ei pelkkä viinanjuonti ja teiniseksi kiinnosta ketään! ilmaista pornoa, paremmin toteutettua oikeana pornona, saa aika helposti muutenkin. tämä kausi oli huonoin koskaan.

poika?, ei just edes tavallisen näköä nokankaivajalla, vierinkivi ja Hunksien äänillä voittaja, luulivat että Niko kustantaa sitten heidän tanssijuttuja kun äänestävät häntä, SOVITTU JUTTU niin BB:n kuin HUNKSIen kanssa, oli vaan jopa mm. Petri ja Paul pareen näkösii tässä osiossa..ja pikku Eetukin ym. poijat….

Nikoa mainostettiin reiluna miehenä ja tässä on totuus LOL! Kiero kun mikä ja käyttää ihmisiä hyväkseen!

Hyvä etä paljastuu totuus tästä hunksista joka jo talossa halvensi naisia ja varsinkin ex-tyttöään, varsinainen sika koko jätkä.

Naistenvihaaja pahimmasta päästä!

Noora puolustautuu, koska Niko haukkui häntä useasti ison tv-yleisön edessä todella törkeästi.
Ja Niko mm. valitti, kuinka Noora tyhjensi asunnon jättämättä hänelle mitään, mutta muiden asiasta kysyessä selvisi, että Noora oli kaikki itse omilla rahoillaan ostanut.
Ja kyllähän se Dana viime vuonna vihjasi aika selvästi, että Niko on Nooraa Saulinkin kanssa pettänyt.

on oikein hyvät jatkot, 50 tuhatta euroa, rakkaus jne, toivottavasti säkin olisit nimimerkki ”oksettaa” joskus onnellinen.

Oksettaa molemmat tyrkyt Sofai ja Niko. Sofiahan buukkas Nikoa voittoon jatkuvasti riisuuntumalla säännöllisesti jommassa kummassa iltapäivälehdessä.

Toivon molemmille oikein huonoa jatkoa.

miks te puhutte jostain marikasta , ei se nobody kisan kakkonen liity tähän asiaan mitenkään

Rehti ja reilu Niko Nousiainen. Ja tällaiselle rääpäleelle järjestettiin Big Brotherin voitto. Oksettavaa.

Ihan oikein toimittu Nooralta. Herra mukavalla on noussut pikkasen pissa päähän.. Kuinka julmaa on on huudella televisiossa puolelle Suomelle p***aa entisestään?!

Heh, varsinainen julkkistyrkky tuo Nikon ex:ä. Olisi varmaan kannattanut miettiä kaksi kertaa ennenkuin lähtee tilittämään. Katkeruus paistaa lävitse. Toisaalta hieman sympatiaa hänelle sen vuoksi, että Niko talossa suoraan sanoi että edellinen kerta talossa ei ollut läheskään niin vaikea koska ei ollut voimakasta ikävän tunnetta. Silloin 2007 Niko tuon Nooran kanssa seurusteli. Mutta elämää nähneenä ja kokeneena väitän että kun se suuri rakkaus tulee niin kaikki entiset valitettavasti vaan kalpenee.

Tää tilitys oli ihan turha. Noora ei muuta kun nolaa tällä itsensä. Koittaisi päästä jaloilleen ja jatkaisi elämäänsä. Mun mielestä hän on nyt vajonnut niin alas että käy sääliksi.

Niin ja mainittakoon noihin edellisiin kirjoituksiin: Iltalehden äänestyksessä BB:n voittajan selvittyä noin 65% oli sitä mieltä että oikea voitti. Vertailun vuoksi Diilissä taisi olla vain 30 % sitä mieltä että oikea voitti… Ei näitä kisoja netissä keskustelufoorumeilla ratkota. Foorumien merkitys on vähentynyt räjähdysmäisesti. Ennemminkin vois tsekata facebookin keskusteluja ja esim videoklippien jakoa. Jotain Nikon hepuliklippiä oli jaettu noin 600 kertaa, joka oli paljon enemmän kun Marika klippejä…

Nikon voitto oli vaaryys, mutta en tykkaa tasta naisestakaan.

Nikolla on paljon faneja ja paljon niitä jotka eivät pidä Nikosta. Talossa kuitenkin kaikki pitivät, Marikasta ei pidetty. Se on turha väittää ettei nikolla ollut faneja, varsinkaan enää äänestyksen jälkeen. Myös esim. Seiskan sivuilla järjestys oli 1. Niko 2. Eetu 3. Nino 4. Marika.
Marikalla on varmasti faneja mutta myös paljon ”vihaajia”.

Niko voitti ”that’s it”, ei se muutu vaikka kuinka sanottaisiin että oli sopimusvoitto, marikan ois kuulunu voittaa, historian huonoin voittaja jne.

voi kiesus.todella toivon ettei niko anna tähän lehdistössä mtn vastausta.tää on niin katkeraa puhetta ja naurettavaa.

itseasiassa niko oli talon pidetyimpiä asukkaita muiden asukkaiden parissa, eipä juuri joutunut häätöäänestyksiin ja kaikkien kaveri oli että lol vaan. marika taas ihan eri juttu.

Mä veikkaan taas et se pillerien pois jättö on epätoivoisen naisen teko, joka huomaa , että mies ei välitä ja jollain on pakko pitää viimeiseen asti kiinni.

Heh, tää tyby on saanut nyt ne rahansa:) Hymy makso sille ne. Kaupanpäälle teki itsestään naurunalaisen. Kaivelee yli vuosi sitten tapahtuneita asioita. Nikohan puhui talossa Nooran kiristyksestä ja tuo pillerien poisjättö salaa on varmaan syy siihen pettämiseen. Pettämistä en hyväksy, mutta jokainen tekee virheitä.

Nyt olikin kyse e-pillereiden salaa poisjättäminen vs. pettäminen ja kyllä se pettäminen on suurempi pahe. Lapsi on aina iso asia mutta ei kyseessä ihan niin pitkälle oleva asia koskas mistäs sitä tietää tuleeko se lapsi vaikka pillerit jätetty pois. yms….

ketä nää nuijat oikein on? mikä h**vetin big brother? hankkikaa itsellenne elämä, v*tun nuijat!

Aika järkkyä oli kuunnella miten Niko haukku tota eksäänsä BB talossa, enpä yhtään ihmettele että haluaa rahansa takasin tolta historian vihatuimmalta BB voittajalta. 28 asukkasta vain 2 toivoin Niko Nän voittoa , kertoo jotain Nikosta sekin.

täältähän tunnistaa kommenteista, subjectin kiihko yhden asukkaan fanit, ei jesssus GET A LIFE

arvasin että tälläista vielä kuullaan, niko haukkui exäänsä jatkuvasti talossa. ihmeen katkeria moelmmat jo noin nuorena, onko tossa nyt järkeä. sofiana miettesin kahdesti haluanko kokea samaa viharyöppyä jos pilvilinna ei pidäkkään ilmassa :/

Ai että Noora antaa itsestään tyrkyn kuvan? Niko puhui exänsä yksityisasioista talossa jatkuvasti. Nooralla on oikeus kertoa oma näkemyksensä.

Mietitäämpä,että kuinka kauan menee,että Sofia saa saman kohtelun? Veikkaan muutamaa vuotta max. Kyllä se himo siitä haihtuu ja uutta kehiin. Mut miehet on.

Aivan oikeutettua, saipahan Noora ainakin muutaman satasen hyvitystä Nikon kustannuksella. Itsekin toimisin samoin! Eikä se tee Noorasta tyrkkyä. Ei hän sentään poseeraa alasti näillä sivuilla kertomassa tarinaansa.

eikö tälläset asiat puida kahdenkesken, ei lehtien palstoilla, Noora antaa itsestään tyrkyn kuvan.

No ei tasan ole suurempi asia pettää kuin yrittää salaa saada lasta. Lapsen saaminen ja siitä aiheutuva vastuu on todella paljon suurempi asia kuin jossain yhdentekevässä seurustelusuhteessa pettäminen. Niko haluaa varmaan lapsia rakastamansa naisen kanssa, ei tuon.

Niko on huonoin bb-voittaja kautta aikain. Sai aiheesta kritiikkiä hirveästi. Muovinen persoona nykyään ennen hauska. Ei yhtään aito talossa ja kauhee skarppaus, paitsi se dokaus ja huutovollotus, jossa muut piti sitä aloillaan sängyssä, Yök.

Tuskinpa Niko maksaa velkojaan takaisin, sillä sen verran pahasti haukkui Nooraa talossa ollessaan. Harmi, että tuollainen häntäheikki voitti.

Tuli se voitto kuitenkin henkilölle joka saa suunsa auki kun on asiaa, eikä….niinku..niin…okke

Tuhansia euroja, mitäköhän se mahtaa sisältää? pitäsköhän Nikon maksaa kaikki huonekalut mitkä Noora vei mennessään? ja mihin ihmeessä ne rahat on muka käytetty? jos jossain kaksiossa tekee pintaremppaa niin ei siihen sentään tuhansia euroja kulu! pa*kaa koko tilitys, katkeruutta havaittavissa.
Nikon tarvi maksaa senttiäkään ja toivottavasti ei maksa ainakaan ton tilityksen jälkeen!

No kyllä se pettäminen on paljon pahempaa kuin e-pillereiden poisjättäminen salaa. Aina mies vois käyttää kondomia jos todella ei halua tulla isäksi 😉

Niko kuvittelee olevansa jotenkin hyvännäköinen ja noussut pissa päähän heti kun on päässyt tanssimaan johonkin Hunkseihin ja tottakai silloin tyttöystävän pitää olla myös joku turhaakin turhempi miss helsinki. Ei enää normit tytöt kelpaa jos tanssii hunkseissa.

Väärälle meni voitto todellakin mutta toivottavasti Noora saa velkansa pois.

Itseasissa seurasin subjektia ja sielä mielestäni kannatettiin jopa enemmän eetua voittoon kun marikaa. Tai yleisemmin viesti taisi olla, että kuka tahansa saa voittaa, kunhan se ei ole Niko.
Itse en ole mikään Marika fani, enkä sen koommin kenenkään muunkaan, mutta satuin vaan tietämään jo ennen BB:tä, ettei Niko ole ihan sellainen pyhimys kun annetaan olettaa, mukava mies kylläkin ei siinä mitään.
Noorasta en tiedä mitään, mutta jos Niko hänelle velkaa on niin nyt BB voiton jälkeen voisi herrasmiehenä maksaa ne takaisin.
Kaikkea hyvää jutun kaikille osapuolille. En muuten ymmärrä miksi jonkun mielestä Sofia on halpa, jos hän on käynyt Nikon ja ex-tyttöystävän asunnolla näiden eron jälkeen? Kerrassaan upea nainen, kannattaa Nikon pitää kiinni, epäilen, että Sofia saisi vaikka kenet NHL-miljonäärin jos haluaisi, BB:n voittorahat on siinä kassassa pohjamutia.

Kyllä Nikon pitäisi maksaa ehdottomasti velkansa exälleen jos on totta tuo juttu… säilyttää viimeisen rippeen ”miehyydestään” sillä tavalla

Lehtitietojen mukaan Niko ansaitsee alle 9 000 euroa vuodessa. On ihan selvää, että tuollaisilla minituloilla lisärahoitusta on revittävä jostakin. Hyvä, että ex kertoo oman puolensa tarinasta.

Odottelinkin milloin ”kultapojusta” aletaan paljastelemaan totuuksia…bb-talossa puhui paljon pahaa exästään, vaikka suhde on päättynyt jo yli vuosi sitten.. pitkävihaista sorttia.. niin ja nikon periaatehan on kuulemma ollut, että pettää voi miten paljon vaan, sillä jos toinen ei tiedä, ei se voi loukata?! Jatkuukohan samanlainen peli??

itiyfififf: älä naurata! kyllä oli suurin osa Marika faneja, siellä ne vieläkin roikkuu katkerina. Luulivat et foorumilla ratkaistaan voittaja, totuus oli jotain muuta. Nyt ei voida sulattaa voittoa kun ovat laittaneet paljon rahaa Marikan puolesta äänestyksiin. 😀 Ihme hypetystä, samat idiootit luulivatten viimevuonna et EsaA voittaa, mut ei voittanu, hitto et nauratti silloin ja nyt naurattaa vielä enemmän. Nämä samat idiootit antoivat tuottaja Räisäselle hyvät rahat kun Marika oli niin monta kertaa äänestyksessä, mut ne vastaehdokaat oli vaan niin huonoja ettei ketään muita kiinnostanu äänestää niitä.
Kyllähän sitä vongata saa mut eipä tarvi enää.. 😉

ole moraalinen voittaja vaan moraalinen kakkonen, eikä marika mikään pyhimys ole

Arvasin että tuo Niko on itsekeskeinen petturi ja odottelenkin että koska joku tulee laukoon totuuksia Nikosta, ärsyttää kun sitä pelleä on hehkutettu mediassa. Toivottavasti Niko on nyt vastuullinen esimerkkillinen kunnon herrasmies ja maksaa velkansa . Niko on niin kaukana kisan moraalisen voittajan Marikan luonteesta

pöh pöh ei ne Marika faneja siellä palstoilla olleet. Ihmisiä jotka seurasivat 24/7 näkivät Nikosta sen vähän aidomman puolen (paljon kyllä varmasti jäi pimentöön)

Ja viime syksynä niko vonkasi kaikki missimikälie kisoista tuttuja tyttöjä petiinsä…

Niko sanoi itse jossain videossa kun kysyttiin; mitä tekee ensimmäiseksi. Moikka sofii ja menee freenbokiin…Vain mikä se nyt oli… Tienasi 23 €/ 24 tuntia vrk. Ei hassummin sekatyöläiseltä.

Mutta sopimus voitto,

Naisen joka jättää kertomatta et on lopettanu e-pillerien syönnin kannattaisi olla ihan hiljaa. Toi ns.pettäminenkin tapahtui varmaan ton e-pilleri episodin jälkeen.
Niko ollu inhokki vain niillä palstoilla missä on ollu kiihkofanaattiset Marika fanit dissaamassa Nikoa, tosin nyt vain kävi niin et se dissaus kääntyi Marikaa vastaan, Marika olisi voittanu jos ei Nikoa olisi dissattu niin pahasti. XD
Jos Marika fanit olisi ollu fiksuja ja halunnu estää Nikon voiton niin olisi kannattanu äänestää Marika ulos, Petri nimittäin olisi voittanu koko BB kisan helposti koska sillä ei ollu niin paljoa vihaajia kuin Nikolla mut kannattajia vähintään sama määrä. 😀

Jotenkin ei oikein kiinnosta hirveesti tää Niko. Marikalle olisi suonut voiton.

Mitä se lehemä sielä mölisee. NYT ÄMMÄ TURPA UMPEEN JA TISKAAMAAN!

Oikein! Hienoa, että exä tuo oikeen puolen Nikosta julkisuuteen! Jos Niko haukkuu exäänsä lehmäksi BBtalossa niin todellakin on naisella oikeus kertoa totuus Nikosta! Niko on hyvä esittämään, mutta luultavasti vähän enemmän BBtäkin seuranneet Nikon todellisen luonteen tietävät, olihan Niko selvä inhokki BB-palstoilla!

Aika halvaksi naiseksi Niko saa tuon Sofiankin tuntumaan nyt näiden tietojen valossa.

Hyvä että Nikon todellinen luonne tulee julki tyhmemmillekin bb-katsojille.

Marika fanit on yhtä katkeria kuin exäkin, häviäjiä molemmat.
Ei Niko olisi BB voittaja jos ei siitä tykättäisi ja ei se Nikoa haittaa jos te sitä vihaatte, ei se Nikon elämässä näy. 😀

Olisitte vaan äänestäneet voittoon rehellisen ja aidon savon miehen Petrin, se ei peitelly mitään ja oli oma itsensä. Tommosia kiiltokuva poikia kun Niko ei oikeesti ole olemassakaan. Oikees tää Noora on, eikö tosta ollu jossain jo aikasemmin juttua et Niko ois kärähtäny. Mut kun ei sitä kukaan muista tai haluu uskoo. Ihminen se on tää hunksikin, vaikka pelaa jotain yli-ihmistä. Meinasin kuolla nauruun kun se sano talossa ettei ole koskaan pettäny.

BB-taloon voisi tuoda ensi vuonna oikeita ihmisiä. Näitä rottakokeita on jo nähty enemmän kuin tarpeeksi.

Marika fanit on yhtä katkeria kuin exäkin, häviäjiä molemmat.
Ei Niko olisi BB voittaja jos ei siitä tykättäisi ja ei se Nikoa haittaa jos te sitä vihaatte, ei se Nikon elämässä näy. 😀

Kyllä se on Nikon itsensä vika miksi tää eksä nyt avautuu, senverran toi Niko BB talossa haukku eksäänsä. Kosto on suloinen. Kuraa vaan se Nikon niskaa ei siitä kukaan pidä muutenkaan. Hyvä eksä.

Onko se tytön katkeruutta vai HYMYn kykyä olla hankkia itselleen näitä juttuja? Mä luulen, että tätä haastattelua on pyydetty ihan eri otsikolla + luvattu hyvä summa rahaa päälle. Kun haastateltava on saatu paikalle, kysymykset onkin vaihtunut ja otsikko myös. Tuskinpa tämä Noora nyt kuitenkaan itse on soittanut hymyn toimitukseen ja alkanut avautumaan. Tää on vaan Hymyn tapa saada lukijoita, retostella toisten yksityisasioilla. Ymmärrän Nooran vitutuksen, toisaalta Niko on myös ihminen ja tekee virheitä. Jos kaikki ajattelis näin, näitä juttuja tuskin tulis.

bb talossa Niko N haukkui eksäänsä sata kertaa eläimen nimellä, eipä ihme että eksä nyt kertoo juttuja Nikosta. koira se Niko N on.

Kertooko Noora myös siitä kun lopetti e-pillerien käytön salaa? Suomalaiset naiset on jut tollasia petollisia ja katkeria, itsestään ei löydä mitään vikaa.
Kyllä mäkin lentäisin kukasta kukkaan jos tollasen kanssa olisin ollu. 😀
Olis ehkä kannattanu jättää tilittämättä.. 😀

bb talossa Niko N haukkui eksäänsä sata kertaa eläimen nimellä, eipä ihme että eksä nyt kertoo juttuja Nikosta. koira se Niko N on.

Voi vit… taas yksi wannabe julkkis lisää. Bb-pölhön kaiman kummin ex ties mitä.

Oma kommentti