Bettina löysi uuden unelmien poikamiehen!

beeklundTV:stä tutun Unelmien Poikamiehen, Antti Peltosen, 24, perään kesäkuun Hymy-lehdessä itkenyt Bettina Eklund, 20,on löytänyt uuden kullan. Antin ja Bettinan ruudussa lupaavasti alkanut suhde oli jo käytännössä päättynyt, kun ohjelman loppuratkaisu esitettiin televisiossa keväällä.

-Pitää paikkansa, onnelliselta kuulostava Bettina paljastaa Hymylle. -Elämässäni puhaltavat uudet tuulet ja olen toipunut Antista. Kyllä mulla taitaa uusi mies olla, mutta en halua puhua asiasta enempää.

Antti puolestaan on jo löytänyt rinnalleen itseään toistakymmentä vuotta vanhemman brittilaulajan, Tina Cousins´in, 37, joka on tahkonnut kansainvälisiä tanssihittejä. Asiasta kertoi 7 päivää -lehti.

Bettina toivottaa Antille ja Tinalle onnea, eikä halua ottaa kantaa heidän 13 vuoden ikäeroonsa. Häntä kuitenkin hieman hymyilyttää suhde.

-En kuitenkaan halua kommentoida, miksi, Bettina toteaa arvoituksellisesti.

Bettinan ja Antin suhde päättyi julkisuuspaineisiin. Pariskunnan piti piilotella tosi-tv-ohjelman loppuratkaisua yleisöltä pitkälti toista kuukautta, jottei se, että Antti valitsi ohjelmassa Bettinan, paljastuisi ennen finaalilähetystä..

Vielä kesäkuun Hymyssä Bettina tilitti itkeneensä Antin vuoksi hiljattain.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Antti Peltonen, Bettina Eklund, Tina Cousins, Unelmien poikamies

Kommentit

Mä tunnen bettinan ja sillä on jo uus ja mut se antti ei ollu mikään hirveen söpö..

Ota selvää, pöhkö, Ei mikään noista. Etkö sä telkkaria kato sielä maalla.

Hyvä Bettina !! Se antti oli aivan lian ruma tyyppi sulle ja myös niille muille ohjelman tytöille. Suomen unelmien poikamies-tv-sarjan tytöt olivat ihan ok-tyyppejä mut se unelmien poikamies (???) oli kyllä todella hirveen näkönen ! Mistä ihmeestä löysivätkin niin ruman tyypin ???

Oma kommentti