Boogie Mustosen paljastusmuistelot: ”Otin Tony Halmeelta turpiin kymppitonnilla!”

Jari MustonenKehonrakentaja ja portsari Jari ”Boogie” Mustonen muistelee maaliskuun Hymyssä vaiherikasta elämäänsä ja muun muassa raskaansarjan otteluaan Tony Halmeen kanssa. Matsi käytiin vuonna 1998. Halme oli voittanut SM-tittelin Jukka Järviseltä vain huomatakseen, ettei kukaan Suomessa uskaltanut enää nousta kehään hänen kanssaan.

-Tony soitti mulle ja sanoi että nyt on paniikki. Lähde sinä. Huijataan ihmisiä. Mutta enhän minä ollut ikinä otellut, Boogie kelaa Hymyn jutussa.

Leppävirran lihasmöykky oli kuitenkin heti valmis. Boogie lähti Venäjälle ottamaan matsin, jonka tietysti voitti. Lisenssi taskuun ja Helsinkiin, jossa yleisö kuolasi isojen miesten matsia tajuamatta, että Boogie oli täysi aloittelija. Helsingin jäähalli oli ääriään myöten täynnä.

-Ajateltiin ensin, että fiksataan matsi, mutta se olisi huomattu. Sanoin, että lyö lättyyn vaan. Varoin Tonyn oikeaa kättä, mutta en muistanut että olihan sillä toinenkin.

Halme tyrmäsi miehen ensimmäisessä erässä.

-Se oli uskomaton olotila. Mutta ihan hyvät rahat sain, kymppitonnin.

Mustonen kertoo maaliskuun Hymyssä myös sairastumisestaan munuaisvikaan ja syöpään. Niinikään hän ei peittele dopingin käyttöään. Lue mielenkiintoinen haastattelu printtilehdestä!

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Boogie Mustonen, Jari Mustonen, Jukka Järvinen, Tony Halme

Kommentit

älyn jättiläinen, ei ihme että on pokena ollut ikänsä

Oma kommentti