Botox-kohu – vihdoin vastaa Tiina Jylhä!

Tiina JylhäLiv-kanavalla paraikaa pyörivä yli 30-osainen tosi-tv-sarja Tiina Jylhän kauneusklinikasta on Iltalehden mukaan joutunut sosiaali- ja terveysalan valvontaviraston Valviran syyniin. Valvirasta kerrottiin Iltalehdelle viraston käyvän läpi mahdollisia toimenpiteitä asian suhteen. Ongelmia on aiheuttanut se, että Botox-hermomyrkkyä saavat pistää vain terveydenhuollon ammattihenkilöt. Jylhä ei kuulu sellaisiin.

Nyt Tiina Jylhä vastaa kohuun Hymyssä. Hän pitää asiaa väärinkäsityksenä.

-Ei kai kukaan vakavissaan luule, että pistäisin tv-kameroiden edessä (asiakkaaseen) jotain sellaista, mihin minulla ei ole lupaa, huokaisee Jylhä Hymylle.

-Silloinhan vahingoittaisin omaa bisnestämme.

Jylhä vierittää vastuuta ammattitaidottomille toimittajille.

-He sekoittavat hyvin usein botoxin johonkin muuhun aineeseen. Ja esimerkiksi Hannele Laurin kohdalla teimme injektiohoidon hänen ”alleihinsa”. Botoxhan olisi täysin hyödytön aine siihen tarkoitukseen, Jylhä toteaa Hymylle.

Jylhä näkee myös ohjelmansa saaman huomion harmittavan kilpailijoita.

-Kyllä kilpailijat ovat sen verran fiksuja, että ymmärtävät Kauneusklinikka-tv-sarjamme mainosarvon. Ei ole vaikeaa arvata, mistä turhat spekulaatiot ovat lähtöisin. Minulla ei ole lupaa pistää botoxia, joten en sitä koskaan kenellekään ole pistänyt. Kaikista niistä aineista, joita pistän, minulla on maahantuojan koulutustodistukset sekä kopio luvan antavista terveydenhuollon yleisistä säädöksistä. Toivottavasti tämä selventää asiatonta arvailua, Jylhä jyrisee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tiina Jylhä, botox, Hannele Lauri

Kommentit

Mutta voi voi sinua oikein TOSI-TOSI-RAUKKAA… voi voi herrajestas kun joku voi olla TYHMÄ!! Kyllä ne sun ns. ”OIKEET KAUNEUSKLINIKAT” suoltaa ihan sitä samaa ainetta sinne sun ruokottomaan lärvinahkaasi kun mitä toi Tiina-33v tulee aikanaan ottamaan Lookissa tai missä sitten ottaakaan!!

Tässä maassa on yksi ja ainut ko. lajin kirurgi tehnyt itsestään ”kuuluisan” ja se ei välttämättä ole synonyymi ammattitaidolle!! Sen todistaa jo ko herran naamavärkkikin! Ja se kuuluisuus on hankittu roskalehtien lööpeissä!! Sana ”kuuluisa kirurgi” pistää vain niin tuosta naurettavasta kommentista silmään!! Mä menen – sitten kun on tarvetta – ammattitaitoiselle kirurgille joka voi – yllätys yllätys – löytyä oikeastikin Tiina Jylhän kontaktien kautta tai sitten omasta kotikaupungista ni Turusta tai ihan mistä vaan… Aika näyttää

Lukekaapa lehtiä. Siis sanomalehtiä. Ei ole kovin kauan siitä, kun plastiikkakirurgi kertoi maakuntalehdessä, miten ensin naiset lähtevät Viroon ”kauneus”klinikoille. Tulevat itku silmässä takaisin ja vaativat korjausleikkauksia. Kirurgi käytti sanaa ”puoskari” näistä klinikoista. Ei maininnut klinikoiden nimiä. Jos leikkaamalla saa kauneutta, niin miksi moni operaation käynyt ei ole todellakaan kaunis?

Hehehee! Hyviä kommentteja tässä ketjussa.

Mäkin voisin mennä, OIKEALLE kauneusklinikalle. Harmi että sun pitää mennä tähän halpispaikkaan jossa kosmetologit, ei lääkärit, pistelee ties mitä naamaasi. Kyllä katos silloin hintaa voi ja kuuluu ottaa, kun on ammattitaitoinen ja kuuluisa kirurgi.

Voi vitsi mitä kateutta!! Ts taas laiskat ja saamattomat vätykset ne sohvalta huutelee anonyymisti! Mä ainakin menen Tiinan -siis nimenomaan Tiinan – hoitoihin heti kun joku paikka alkaa roikkua! Sen erään friikin näköisen ”asiantuntija”-kirurgin aion kiertää kaukaa! On se senverran kammotuksen ja mauttoman näköinen kun Tiinaan ja Tiinan henkilökuntaan vertaa! Ja ne sen friikki-kammotuksen hinnat ne vasta kiskontaa on ! Ja onko teidän pakko kattoo Tiinaa ja sen ohjelmaan jos noin ottaa pattiin?

Toi muijakin vetää jotain horppuja,sen verran möreä ääni on.Muistuttaa miestä 🙂

Steven Seagalillakin on enemmän ilmeitä, kuin Jylhän Tiinalla ja niillä kaikilla muilla muovinaamareilla. Näin tänään aamulla töihin kävellessäni sellaisen turvehuulen, joka oli selvästi saanut ”hoitoa” ruiskeen muodossa. Muuten kaunis nainen, mutta pilannut naamavärkkinsä moisella ukotuksella. Lähipiiri valehtelee kilpaa, kuinka hienolta ne uudet huulet nyt näyttävätkään.

Näkeehän sen ton Jylhän naamasta, että harkintakyky on pettänyt aikoja sitten. Näkeekö hän todella itsensä kauniina naisena katsoessaan peiliin? Minusta hän näyttää hirviöltä. Todellista kauneutta on vanheta luonnollisesti.

Lisää botoxia, lisää kumia, lisää muovia. Niistä ne kauniit tytöt on tehty.

Oma kommentti