Carmen Mäkinen kirjoitti paljastuskirjan, mutta sitä ei julkaistu

Carmen Heikkilä (entinen Mäkinen) muistetaan kohumissinä. Vuoden 1995 Miss Suomen perintöprinsessa menetti tiaransa, kun hän poseerasi alastonkuvissa Hymyssä.  Kuvat olivat nykyvalossa hyvin siveitä, mutta alastonkuvia silti.

Carmen on sittemmin ollut poissa julkisuudesta. Hän tuli uskoon ja katosi salamavaloista. Viime vuosina hän on kuitenkin toiminut toimittajana. Nyt hän kirjoittaa myös Hymyyn.

Painetussa Hymyssä julkaistussa Carmenista itsestään kertovasta henkilöhaastattelussa selviää, että aikanaan nainen kirjoitti paljastuskirjan. Siinä oli tarkoitus puhua suu puhtaaksi ja paljastaa muun muassa ilkeitä toimittajia ja heidän edesottamuksiaan.

-Olin kirjoittanut kostokirjaa toimittajista, jotka olivat loukanneet minua. Näin paljon vaivaa sen kanssa. Kirja oli valmis ja kustantaja sille. Ajattelin että nyt loppuu tämä hulluus, Carmen muistaa.

Kirjaa ei kuitenkaan jukaistu. Koskaan. Syynä oli se, että Jumala pysäytti Carmenin.

-Kuulin äänen, että miksi et hyvä tyttö antaisi anteeksi. Olin sokissa, nainen kertoo Hymyn painetussa lehdessä.

Carmen kertoo päässeensä luojansa avulla raskaista kahleista. Hän antoi anteeksi. Nykyisin nainen kirjoittaa, maalaa ja tekee hengellistä työtä. Ja kirjoittaa siis myös Hymyyn. Lue juttu Hymystä. Sen on kirjoittanut Ilari Kauppinen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: paljastuskirja, Carmen Mäkinen, Carmen Heikkilä

Kommentit

Oma kommentti