Kuva: Kari Pekonen

Danny Avussa: ”Seksini toimii toistaiseksi”

Danny on kertonut elämästään, vanhenemisestaan, seksistä ja naisista Avun haastattelussa.

Avussa Danny kertoo, että hänen seksuaalisuutensa 78-vuotiaana on ihan hyvällä tolalla:

-Seksuaalinen aktiviteettini toimii toistaiseksi. Niin kauan kuin näin on, maailma on minulle avoin. On paljon asioita, jotka voivat sammuttaa miehisyyden, se on ominaisuus, jota seuraan tarkasti. Se loppunee aikanaan, mutta siihen asti on syytä kiittää, että saan olla vielä elämässä mukana kaikkine voimineni. Ja toivoa ja rukoilla, että jos saa rakkauden, saisi myös viisauden sen ylläpitämiseen.

Dannyyn on yhdistetty julkisuudessa 19-vuotias Helmi-niminen avustaja, mutta Danny on kiistänyt kyseessä olevan rakkaussuhde.

Avussa Danny kertoo seuraavansa aikaansa ja olevansa positiivinen eikä tarkkailevansa vaivojansa liikaa.  Siinä yksi syy siihen että hän on hengissä vieläkin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: seksi, Danny

Kommentit

Liki kahdeksankymmpisen horistessa seksi asioistaan julkisesti ja kehuessa miten kaikki toimii on totuus useinkin ihan päinvastainen…. Tosi mies pitää nuo asiat omana tietonaan. Ettei vaan olisi päässyt joku ikä ihmisten sairaus hiipimään pääkoppaan.. Dementialla esim. on monia muotoja ja etenkin kun juuri luin jostain ,mitä ex-rouva Liisa totesi .. Hän epäili vanhan herran juttuja avio erosta aikoinaan. Olisko muistitestit paikallaan. Noinhan voi käydä kun ihminen kääntyy yhdeksännelle kymmenelle vuoden päästä….

Oma kommentti