Kuva: Kari Pekonen

Danny ja Erika: Ero! – Erika myöntää suoraan!

Danny ja Erika Vikman ovat eronneet. Asiaan tulee varmistus Erika Vikmanin äskettäin tekemästä Instagram-päivityksestä.

Eilisessä Posse-ohjelmassa Erika vielä kierteli asiaa Jaska Saariluoman sitä kysyessä. Jaskan kysyessä onko Erika sinkku, Erika vastasi:

– Jaska, oletko sä sinkku?

Danny puolestaan esiintyi Lisää löylyä Hjallis ja Jethro -ohjelmassa joitakin päiviä sitten, ja hän kiisti eron:

– Ei, ei, ei, Danny lausui.

– Erika on nyt voimissaan ja Suomen ykkösartisti tällä hetkellä. Toivotan hänelle onnea, mutta ei meillä vielä mitään eroa virallisesti ole tehty, eikä epävirallisestikaan.

Asialla on spekuloitu, mutta nyt siihen siis tuli varmuus, kun Erika Vikman on myöntänyt asian suoraan.

-Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan, Erika kertoo.

-Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme merkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet. Emme kommentoi asiaa sen enempää, Erika kertoo sometilillään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: parisuhde, rakkaus, Danny, ero, Erika Vikman

Kommentit

Ihan taas jonninjoutavaa sanan helinää… ”Me erotaan vaikka rakastetaan toisiamme yli kaiken ja ollaan ikuisesti parhaat kaverit jne.jne.” Eihän oikeasti silloin erota ,jos asiat on noin hyvin. Maisa Torppakin itkeä tihrusti ja vannoi Latvalan olevan se ainoa oikea rakkaus maan päällä ,kun jäi pettämisestä kiinni ja muutaman kuukauden päästä oli toisen kanssa naimisissa ja taas on se suurin ja parhain rakkaus jne.jne. Minua inhottaa tuo valehtelu ja pas..n puhuminen. Millon sanotaan asiat niinkuin ne on. Olisiko ollut mitään todeta tuossa yllä mainitussa jutussakin ,että liian suuri ikäero ,ei toiminut enää. Se julkisuus saavutettiin ,mikä oli homman nimi. Vanha mies sai nostetta elämäänsä ja nuori nainen mainetta tukemaan laulajan uraa ,kun se ääni ei ole sieltä ihan parhaimmasta päästä.Ihan oikeasti odotan sitä ”julkkua” joka erotessaan toteaa yks`kantaan ,että ei pärjätty suksikoon suolle se partneri ja pysyköön siellä.

Oma kommentti