DBTL aloitti vahvasti – näin festari uudistuu

Sunrise Avenuen saaminen turkulaisen Down By The Laituri -kaupunkifestarin eilisen starttipäivän esiintyjäksi oli kaikin puolin kannattava veto.

Maailmalla ja varsinkin Saksassa supersuosittu bändi veti festarialueen äärimmilleen täyteen ja faneja oli tullut seuraamaan keikkaa myös Keski-Euroopasta. Sunrise Avenue suuntasi DBTL:stä jälleen maailmalle, sillä tämä oli bändin toinen ja viimeinen esiintyminen kotimaassa tänä vuonna. Elokuussa bändi keikkailee muun muassa Saksassa, mutta useat esiintymiset ovat jo loppuunmyytyjä.

Viisi päivää kestävillä kaupunkifestareilla on tänä vuonna kaiken kaikkiaan revanssin paikka, eikä Sunrise Avenuen saaminen esiintyjälistalle ainakaan turmele uutta tulemista. DBTL:ää on järjestetty eri muodoissaan jo 27 vuotta, mutta pitkä taru meinasi päättyä kesäkuussa.

Sitten festarin pelastajiksi nousivat yllättäen Auraviihteen taustalta löytyvät Kulmalan veljekset Henri ja Kalle. Henri Kulmala uskoo festarin tulevaisuuteen, kun kehitystyötä päästään kunnolla tekemään. Tälle vuodelle suuria muutoksia ei vielä ehditty tehdä.

Mies on todennut julkisuudessa, että tulevaisuudessa DBTL nojaa nykyistä vahvemmin teemapäiviin, jolloin jokaiselle päivälle on yksi selvä pääesiintyjä.

Kuva: DBTL Instagram

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henri Kulmala, Sunrise Avenue, Kalle Kulmala, Down By The Laituri

Kommentit

Oma kommentti