Dolls-Johannan salattu tausta!

Johanna TukiainenHymyn ensinnä paljastama tekstiviestisuhde ulkoministeri Ilkka Kanervan ja tanssija Johanna Tukiaisen välillä teki kohumallista superjulkkiksen. Johannan tausta on kuitenkin värikkäämpi, mitä viime aikoina on lehdistä luettu. Nyt Hymy paljastaa julkisuuteen itse hakeutuneen Johannan elämän varjopuolineen.

Taustalla on muun muassa itsemurhayritys ihmissuhteen loppuvaiheessa sekä katastrofiin päätynyt seurapiiritapahtuma ruotsalaisten silmäätekevien uudenvuodenjuhlissa. Sieltä Johanna päätyi käsiraudoissa poliisiputkaan.

Jutussa selviää myös, kuinka maaliskuun numeron kohuskuuppi Iken tekstailusta tanssijattarelle syntyi.

Ilkka Kanervan puolustuspuhe: taas sepittelyä!

Kohu-Johanna järkyttyi: ”En ole pornotähti”

Hymy julkaisee Kanervan kohuviestit

Näin kohuviestien julkaiseminen yritettiin estää!

Kanervan kohutekstarit nyt Hymyssä!

Lisää kuvia Johannasta!

Osallistu keskusteluun!

 

 

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen

Kommentit

Jossuhan on itse blogannut tuosta itsemurha-yrittelystään täällä Hymyssä, joten itse on tuon tiedon levitellyt. Ehkä säälin toivossa,kenties?

Isoaiti hyvä!

Eiköhän lehdellä ole oikeus Jossun itsemurhayrityksestäkin kirjoittaa,koska hän on kaiketi itse asian mennyt toimittajalle kertomaan antamassaan haastattelussa,josta peri huomattavan palkkionkin!

Nyt on pakko ihmetellä onko oikeus levitellä esim. tätä itsemurhayritys tietoa?

Toivottavasti Vanhanen saa aikaiseksi jonkun rajan mitä saa kirjoittaa vaikka olisi julkkis.

Olen Laurin kanssa vähän samoilla linjoilla, että sinun Johanna pitäisi hellittää ja antaa median kirjoittaa mitä kirjoittaa, eikä enää antaa komentteja lehtiin. Pidä hyvä ihminen huolta nyt omasta terveydestäsi, eihän kukaan jaksa vastailla kaikenlaisiin ihmeellisiin kysymyksiin, kun vaarana on että liat tulee vain silmille. Kateellisuus on kuluttava voima myös sen kohteeksi joutuvalle ja tätä kateellisuutta tässä yhteiskunnassa tuntuu ylenpalttisesti riittävän.
Onnittelut sinulle kestämisestä näinä aikoina ja pidä vaan jatkossakin suuria aurinkolaseja, olet upea. ( .. ota levon kannalta, kyllä asiat hoituvat..)

Naisten isokokoiset aurinkolasit pitäisi kieltää, koska jos esimerkiksi Tukiaisen kroppaa ei olisi näytetty lentokenttävideossa niin sehän olisi ollut lasit päässä ihan haluttavan näkönen kun ei naamaa näkynyt.

Kuinka voi olla että Ilkka Kanerva, aikuinen mies joka menee tällaiseen ansaan. Mitä on korvien välissä? Häneltä unontui seuraukset, hän maksaa kovan hinnan SMSistään, kaikki pelissä – virka, arvo ja ikuisiksi ajoiksi undholaan. Huono kauppa. Huvitti tämän päivän Metrossa (Tukholmassa) oli kuva Kataisesta ja kuvan alla texti ”Ilkka Kanerva”. Ilkka voisi vaikka ruveta Johannan manageriksi ettei aika käy pitkäksi. Nimimerkki Dagmar

Dont evere expect that I will by this shit magazine! Youre discusting!!!

Olet jaksanut ainakin ulospäin hyvin Johanna ( ? ) Sitä ihmettelen, että tällaisen paineen alla ja kun lokaa heitetään sinun silmille, että olisit jotenkin alempiarvoinen ihminen, kuin Kanerva, että miten henkinen ja fyysinen vointisi kaiken tämän kestää?? Toivon sinulle voimia, että kaikesta huolimatta jaksat luottaa tulevaisuuteen. Olet tehnyt tähän asti todella mahtavan ´työrupeaman´. Nyt neuvoisin sinua, että et vastaa itse enää puhelimeesi ollenkaan, vaan annat puolestasi jonkun muun tehdä sen ja otat rinnalle salaisen puhelinnumeron, jonka annat vain ystävillesi ja lähipiirillesi. Tsemppiä Johanna !!

Sinä olet tollo tavis. Onneksi me fiksut pyöritämme maata. Tosin Ike tais nyt hieman joutua syrjään, kun osoittautui ei-niin-fiksuksi.

Hesari:
Valtio-opin dosentti Kimmo Grönlund Åbo Akademista tyrmää median arvostelun ”lapsellisena”. Hänen mukaansa media teki juuri sitä, mitä sen kuuluukin tehdä, tarkasteli kriittisesti, mitä poliitikot tekevät.

Grönlundin mukaan Kanerva olisi selvinnyt julkisuudesta helpommalla, jos hän olisi eronnut heti kun tekstiviestittely tuli julki. ”Hän olisi voittanut tyylipisteitä ja ehkä saanut ihmisten sympatioitakin. Nyt tässä kävi huonommin kuin olisi tarvinnut käydä.”

Mediatutkija Erkki Karvosen mukaan Kanerva-kohun käsittely viestimissä on malliesimerkki koko mediakentän muutoksesta. Ulkoministerin tekstiviestit nousivat pääuutiseksi myös päivälehdissä ja perinteisissä laatuviestimissä, jotka myös arvottavat uutisia yhä enemmän kiinnostavuuden mukaan, iltapäivälehtien tapaan.

”Yhä pienemmät asiat saatetaan noteerata hyvin isosti. Mutta kun kyse on ylimpään valtiojohtoon kuuluvasta henkilöstä, niin tärkeys ja kiinnostavuus lyövät kättä. Silloin asia on laillista riistaa mille tahansa medialle”, Karvonen sanoo.

Näin se maailma muuttuu. Nyt puhuttaa T Jylhä , Johanna, Susanna, yms.
eikös näillä neideillä jotakin yhteistä. Ennen ei ao. ”tytöistä” saanut edes puhua. Nyt he ovat julkkiksia ja ministereiden ”ystäviä” hoh-hoh!
Heh-heh, jättiköhän Kanerva maksamatta Johannalle, niin hän myi viestit Hymyyn, jotta sai korvauksensa!Niinpä taisi käydä Ruususellekkin!
Voi. voi miehet on muistettava maksaa iloista, niin on ennenkin tehty !

Tukiaisen tanssiura oli ehkä vaarassa niin piti ottaa naisten mies KANERVA apuun onhan hänellä jo monta kokemusta miten työpäivä saadaan menemään mukavasti putkeen. Ehkä Tukiainen meinaa mennä silikoonit tutisten eduskuntaan Kanervan tilalle

Pidän Tukiaista tällä hetkellä yhtenä Suomen kauheimmista naisista, mutta vähän oudolta tuntuu että Hymy imee nyt häntä kuiviin. Ensin esitellään nainen haluttavana Kanervan viestien saajana ja kun hän (ilmeisesti?) halusikin purkaa sopimusta, kaivellaan menneisyyden luurankoja.

Ja mitä HEMMETTIÄ viestien sisältö oikeasti koko kansalle kuuluu? Olisi vain jätetty omaan arvoonsa tuollaset tyhjänpäiväiset näpyttelyt. Kissahiirileikki siitä, julkaistaanko vai ei, on ollut naurettavaa.

Ja vielä uudelleen varmuuden vuoksi: Tukiainen touhut ovat olleet kaikesta huolimatta niin läpinäkyvää julkisuuden hakemista, ettei se myötätuntoa herätä. Hymy antaa vaan mallin sille touhulle, että jos saat vastakaikua tarpeeksi merkittävältä henkilöltä, sitä äkkiämmin kannattaa juosta toimitukseenne. YÖK.

Demareitten ansa, kun tiesivät. että Ike pitää seksikkäistä naisista. Aiemmin tällaisia ansoja tekivät tiedustelupalvelut. Yleensä näihin poliittisiin ansoihin liittyy kiristys ja julkisuudella uhkailu. Nyt farssilla oli selkeä poliittinen päämäärä, joka tuli julkisesti läpi. Iken työtä alettiin arvostaa liikaa. Ike oli demareille liikaa. Kokoomus uhrasi Iken. Miten kukaan nainen voi olla niin huono, ettei normaalilla miehellä olisi oikeutta tuntea häneen vetoa. Iken tuomitseminen tarkoittaa sitä, että Johannaa pidetään eläimenä. Eläinkin ansaitsee paremman kohtelun kuin Johanna ja Ike. Ikellä on oikeus seksiin. Demareitten on turha kuvitella, ettei kansa huomaisi sitä, että Ikeä kiusattiin liikaa. Mitä on työpaikkakiusaaminen elle juuri tätä.

Oma kommentti