Duudsonit yritti estää lehtijutun tekemisen!

DuudsonitHymy seurasi monien paikallislehtien tavoin Kalajoella hiljattain järjestettyä tapahtumaa, jossa esiintyi myös Duudsonit. Rämäpääryhmä kuvasi paikalla uutta reality-sarjaansa.

Kaikki sujui oivallisesti, ja myös Hymyn toimittaja sai kutsun tulla seuraavanakin päivänä tapahtumaan. Tuolloin Duudsoneille oli kuitenkin selvinnyt, että paikalla oli paikallislehtien lisäksi myös valtakunnallisen aikakauslehden edustaja.

-Eilen saamiasi tietoja ei saa missään tapauksessa käyttää, yritti Rabbit Films -tuotantoyhtiön ohjaaja Risto Kuulasmaa ennenkuulumatonta sensurointia.

-Meillä on periaate, että edustamallesi medialle ei anneta mitään eikä minkäänlaisia haastatteluja.

Saman on kokenut tiettävästi myös 7 päivää -viikkolehti. Pieruhuumoriryhmän medialinjaus kummastuttaa, sillä laajalevikkiset kansanlehdet ulosliputtamalla Duudsonit tuskin saa Suomen Kuvalehteä tai Talouselämääkään kiinnostumaan itsestään.

Lue syyskuun Hymystä reportaasi Kalajoen tapahtumasta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Duudsonit, Risto Kuulasmaa

Kommentit

Onkohan tänne kirjoittelijat joitakin myöhäisteinejä tjtn. Ei kai Hymy julkistaisi itselleen epäedullisia juttuja, ellei uskoisi niidenkin myyntiarvoon.
Teitä viedään taas klikkaushevenin äärirajoilla, ja Hymy nauraa matkalla pankkiin.

HYVÄ DUUDSONIT!!!! FIKS PÄÄTÖS!!!!!

Todella hienoa toimintaa Duudsoneilta! Nostaisin hattua, mikäli minulla olisi sellainen.
Pitäkööt seiska ja hymy otsikkonsa Tukiaisessa ja Parviaisissa.

Joo tulin tässä töihin ja helvetin hyvin on taas netissä pöhinää ollunna. Hymy ja mainostajat kiittää.
Jatkakaa lapset ja leikkitoimittajat täällä kommenttipalstalla, niin tulee elämäänne viehätystä.

”kansanlehdet ulosliputtamalla Duudsonit tuskin saa Suomen Kuvalehteä tai Talouselämääkään kiinnostumaan itsestään.”

…Niin, paitsi että Suomen Kuvalehdessä on ollut Duudsoneista ainakin yksi useamman sivun artikkeli.(34/2007). Lyhennetty online versio tässä:

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kulttuuri/viela-kerran-duudsonit

Talouselämän juttuhan jo linkattiin.

Ja tiedän, että Taloussanomat, Kauppalehti Optio ja Markkinointi & Mainontahan ovat kirjoittaneet Duudsoneista ja heidän yrityksestään Rabbit Filmsista useita kertoja. Työni puolesta luen itse kaikkia noita lehtä.

Ei taida olla Duudsoneille Hymyn promoarvolla paljon käyttöä, kun ovat jatkuvasti näkyvillä paljon isommissa medioissa. Näkyvyyttä tulee jatkuvasti mm. Iltalehdessä, Ilta-sanomissa ja Helsingin Sanomissa, sekä muissa suurissa sanoma- ja aikakausilehdissä.

Hymyn ja Seiskan sisältö nyt on sitä mitä se on. Vaikka itse luen molempia silloin tällöin, pidän tuota Duudsoneiden kannalta hyvinkin järkevänä linjanvetona.

Hymy on lehtenä niin perseestä, että jos itse olisin julkkis ja naamani olisi kannessa tai edes takasivulla, se hävettäisi ja vituttaisi. Vaikka juttu olisikin muka positiivinen. Duudsoneilta fiksua jättää paskalehdet väliin.

”Saman on kokenut tiettävästi myös 7 päivää -viikkolehti. Pieruhuumoriryhmän medialinjaus kummastuttaa, sillä laajalevikkiset kansanlehdet ulosliputtamalla Duudsonit tuskin saa Suomen Kuvalehteä tai Talouselämääkään kiinnostumaan itsestään.”

Ai herra jestas että pääsi mellevät naurut! Ihan vähän vaan katkeraa itkemistä havaittavissa kyseisen artikkelin kirjoittajalta. Todella upeasti toimittu dudesonien puolesta.

Hymy saa syyttää kaikesta päätoimittajaa ja sen linjaamaa uutisointia.

Lehti, jossa ”artikkelit” kirjoitetaan anonyymeinä sekä niissä puretaan tunteita, ei ole haastattelujen arvoinen. Oletteko miettineet, että kenties riippumatta muiden lehtien innostuksesta, Duudsonien pojat eivät halua tämän tasoisille lehdille mitään tietoa antaa. Totuushan on, että sensaatiolehdet, kuten Hymy ja 7-päivää, kirjoittaa ihan miten haluaa ja täysin tunne pohjalta. Tämä on havaittavissa jo tämän ”artikkelin” viimeisessä turhautuneessa vikinässä.

Duudsoneissa on sentään munaa, toisin kuin Hymyssä. Pitäkää Duudsonit jatkossakin noi Hymyn ja Seiskan satiaiset loitolla!

Hyvä Duudsonit! Oikea meininki ettei mitään paska lehtiä suosita!

Talouselämää olen pitänyt jonkinlaisena julkaisuna, mutta jos se kerran julkaisee tommosta Hymy-tasoista tavaraa, niin saa mun mielestä olla selailematta.

Naurettava uutinen taas kerran. Voi apua kun ette saa tehtyä heistä lehtijuttua ja juoruttua.

ONkos Hymyläisillä noussut keltaista ainetta päähän? Jotain fiksua Duudsonitkin sentään osaavat

Notta ja Pitkä-Enska, onnittelut tekopyhyydestä. Täällä tekin Hymyn sivuilla kuikuilette. Puhaltakaa välillä muniinne.

Fiksuja poikia, ku eivät anna muitte pistää paskaa suuhunsa.

Oma kommentti