Eduskuntavaaliehdokas lemppasi Johanna Tukiaisen: ”Maksa itse matkasi!”

Johanna TukiainenLiikemies, kaksinkertainen eduskuntavaaliehdokas ja Helsingin Osakesäästäjät ry:n hallituksen jäsen Timo Koivistoinen astuu julkisuuteen maaliskuun Hymyssä kertoen käyneensä treffeillä kohujulkkis Johanna Tukiaisen kanssa.

Suhde päättyi ennen kuin ehti alkaakaan, sillä Koivistoinen väsyi Tukiaisen tyyliin. Tukiainen ja Koivistoinen tapasivat joulukuussa.

Koivistoinen kertoo lehdessä Tukiaisen yrittäneen jo heti toisilla treffeillä saada häntä maksamaan ulkomaanmatkoja. Tukiainen myös luennoi, kuinka hänen exänsä ovat rahoittaneet hänen elämäänsä.

Timo Koivistoinen-Hänen menettelynsä vaikutti todella tarkoitushakuiselta. Minulla on tallella lukuisia viestejä, joissa hän pyytää minua maksamaan matkansa, Koivistoinen toteaa maaliskuun Hymyssä.

Lue lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-deittikumppani-tahtaa-matti-vanhasen-pallille

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Timo Koivistoinen

Kommentit

Nyt kyllä oikeen nopeesti ne viestit julki!ni saa tunkki maistaa sitä mitä aiheutti kanervalle!tekis mieli sanoa,et minkälaiset naiset tollalailla tekee.

Äijä ois saanu mutta loppu rahat. On siinä meillä sijoitusneuvoja!

Hemaiseva taitaa ajatella, että miehet ovat pankkiautomaatteja, joihin vain hänellä on käyttäjätunnukset ja oikeudet. (ainakin hänen omasta mielestä)

”Tukiaisella on oikeus muuhunkin kuin teepussiin (vierailija)”

Olen samaa mieltä kanssasi. Tuksu on kuitenkin keskiverto-pulliaista tasokkaampi seuraneiti, huolimatta negatiivisesta julkisuudesta (joka johtuu näistä tavispulliaisista). Jos haluat ilmaista seuraa niin mene paikallispubiin iskemään joku baariruusu yh. Johanna kuuluu aivan toiseen kategoriaan, ja itsekin olen samalla tavalla vanhoilla periaatteilla elävä että minun mielestä miehen kuuluu kustantaa naisensa tarpeet ja huvit. Näin ainakin isossa maailmassa tehdään, Suomessa muutaman kymmenen vuoden päästä akoille kasvaa mulkku kun eivät osaa pitää yhtään naiseudestaan kiinni.

Julkisuudenkipeyttäänhän tuo Koivistoinen on Tukiaisen kanssa treffeillä käynyt, tai ainakin miehen iltalehden-foorumille kirjoittamat viestit antaa sellaisen kuvan. On siis julkaissut mm. Tukiaisen kanssa käymiään sähköpostiviestejä siellä…

Nyt kyllä hävettäsi jos olisin tuo mies! Porsas voisi painua sinne ruotsiin typerän siskonsa kanssa, joka näkee demoneita.

Kuinka kukaan itseään vähänkään kunnioittava ihminen lähtee TUON kanssa treffeille, saati kehtaa sen jälkeenpäin tunnustaa????

lupaan maksaa matkan jos löytyy paikka mistä ei oo paluuta tuksulla takasin!!

”2.3.2010 klo 13.49, Tukiaisella on oikeus muuhunkin kuin teepussiin (vierailija)”

No huhhuh. Ei tuohon kyllä keksi oikein paljoa sanottavaa. Mutta mielenkiinnosta kysyn tältä kirjoittajalta, että mitä tarkoitat Jossun kaltaisella naisella? Miten määrittelet naisen jonka tapaat ja käyt kahvilla ja toisella kerralla hän pyytää sinua ostamaan ulkomaanmatko*ja*? ”romanttinen veto, jos seura kiinnostaa” Näemmä ei kiinnostanut.

Mutta hei, lähdetäänkö käymään sitten kahvilla? yhdessä. Mää voisin ekan tapaamisen jälkeen haluta matkan vaikka Intiaan. Tai jonnekkin. Vaikka Tallinnaan, jos Intia on liian kaukana pihille ihmiselle. Eiks je? =)

Kylläpäs on pihi ukko. Älä deittaa Jossun kaltaisia naisia, jos raha on tärkeämpää kuin naiset. Jos ei kukkaro kestä. Treffailu maksaa, siinä missä autoilu tai veneily. Mitä ukkeli kuvittelit? Matkan maksaminen on ihan normaali romanttinen veto, osoitat että seura kiinnostaa. Mitä jonkun Tukholman-matkan hinnalla saa? Keskitason viinipullon. Nyt teet hallaa kaikille Suomi-miehille, katkera yrittäjä-äijä!

Miksi joku kertoisi KENELLEKÄÄN että on käynyt Tukiaisen kanssa treffeillä?

KUINKA KOIVISTOINEN VOI OLLA NOIN KATEELLINEN HEMAISEVALLE!!!

Onko muuten tietoa mistä joelin tyttöystävä on kotoisin ??

Kylläpä meidän uskovainen, menestynyt kansainvälisen tanssiryhmän CEO on epätoivoinen. On kyllä uskomatonta,että joku mies edes uskaltaa antaa numeronsa tälle koronkiskurille.

Oma kommentti