Egorazzi: Esko ei avaa ovea Martinalle!

Martina Aitolehti, Esko EerikäinenViime viikon kohupari Esko EerikäinenMartina Aitolehti on tilitellyt julkisuudessa avioeronsa tiimoilta ahkeraan. Nyt on jälleen Eskon vuoro. Hän on sitä mieltä, ettei Martinan tarvitse tulla hänen ovensa taakse enää koskaan.

Egorazzi-sivustolle haastattelun antanut Eerikäinen uskoo, että arki lyö jossain vaiheessa päin Martinan kasvoja, mutta hän ei enää ole valmis yrittämään.

-Naisia tulee ja menee. Tämän avioliiton tarkoitus oli, että sain Victorian, mies tiivistää Egorazzille.

Martina antoi viime viikonloppuna Iltalehden netti-tv:lle haastattelun, jossa hän toivoi Eskolle kaikkea hyvää. Sitä samaa Eskokin on julistanut. Martina kertoi pakenevansa arjen huolia työn pariin. Eskolle on nyt tärkeää Victoria-tyttären hyvinvointi.

Lähde: Egorazzi

Teksti: Hymy
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti

Kommentit

Pidä huolta suhteestasi Victoriaan. Näköjään isättömänä kasvanut ihminen on täysi narsisti eikä Martinalla tuo miesten huomion hakeminen lopu koskaan. Se on narsistin henkinen ravinto. Suojele Victoriaa, ettei tule samanlaista tunnevammaista kuin äitinsä. Nuo asiat kulkee yleensä valitettavasti sukupolvelta toiselle. Sitoutumiskyvyttömyys. Ja Esko; sinä löydät todellakin vielä upean naisen rinnallesi. Martina on aika kulahtaneen näkönen nuoresta iästään huolimatta.

Aina aikaisemmin ajattelin että martina on näistä se selväjärkisempi mutta en ajattele enää

kökö:lle musta käy aika selvästi ns. rivien välistä luettuna edellisen kommentin/lauseen jälkee että
(Imeisesti) tämän avioliiton tarkoitus oli, että saan victorian…

älä Esko murehdi!! Noita kumihuulisia ja kumirintaisia naisia Suomessa riittää!! Toivon, että otit yhdestä opiksi ja löydät OIKEAN ONNEN LUOMU-naisen kanssa. Tsemppiä!!

”Tämä avioliiton tarkoitus oli, että sain Viktorian”. Aika rankkaa tekstiä… Siis myöntää menneensä avioliitton vain silsi, että saa lapsen! Huhuh!

On kyllä jotenkin jännää miten ero sattui juuri samaan saumaan kun tv-sarja ja Martinan ”poptähti-ura” lanseerataan… Jos on pelkkä julkisuustempaus niin aika säälittävää. Toivottavasti muksu ei joudu kärsimään.

Kun köyhyys (pieni palkka,ulosottovelat ja ylivarojeneläminen) astuu ovesta, niin samalla rakkaus karkaa ikkunasta.

Mitä helevetin hönöjä nämä Esko ja Martina ovat kun en ole kummastakaan kuullut koskaan aikaisemmin mitään ?

Esko, olet komea mies, älä itke salarakkaan perään. Ota järki käteen ja aloita elämä nyt yydelta kantilta. Olemme sinun puolellasi jos vain jatkat eteenpäin miehenä, turhia kommentoimatta. Sinä pärjäät. Näkeehän sen, että kun viikko on mennyt ja Martina on jo päässyt erosta niin eihän hän ole koskaan ollutkaan tosissaan. Huolehdi tytöstä ja kaikkea hyvää!!!!!!

Oma kommentti