Egorazzi: Jussi Parviainen repi koekuvauksissa pikkuhousut mallitytön jalasta!

Egorazzi-verkkolehti tietää kertoa kohuohjaaja Jussi Parviaisen Kelpaanko sinulle -elokuvan koekuvauksissa sattuneesta erikoisesta episodista. Verkkolehden mukaan koekuvauksiin kutsun saanut kaunotar järkyttyi, kun Parviainen repäisi tältä pikkuhousut jalasta kesken kaiken.

Testikuvauksiin mennyt nainen kuitenkin tiesi, että elokuvassa olisi tämänkaltainen kohtaus, ja niinpä hän oli varautunut asiaan. Hänellä oli kahdet housut päällekkäin.

Egorazzin mukaan Parviaisen naama oli venähtänyt. Roolia kaunotar ei saanut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jussi Parviainen

Kommentit

..Jussi itse, heh heh!!! Eiköhän kaikki jo tiedä missä mennään, pervoja molemmat. Jussi ja Sanna.

Aika paksua kyllä, anteeksi vain näin Jussin yhteistyökumppanina ja ystävänä olen ollut paikalla kyseisissä kuvauksissa ja ne ei ensinnäkään koskenut kyseistä elokuvaa Kelpaanko sinulle,vain kyse oli Yksinteoin kaksi kuvauksista, ja kohtauksesta mikä ei ikinä tullut elokuvaan koska kyseinen naishenkilö kenen piti näytellä roolissa Oona siis ei pystynyt suoriutumaan tehtävästään mitä kuvattiin monta tuntia niin että koko kuvausryhmä ja muut näyttelijät sekä tuotantoporukka odottivat turhaan 3 h. Kohtausta mitä ei koksaan tullut elokuvaan koska sitä ei kelpuutettu roolisuorituksena sellaiseksi että olisi voitu käyttää elokuvassa. Ja kyse oli näyttelemisestä ja jo tiedossa olevasta kohtauksesta missä piti näytellä tämä tapahtuma…että sillälailla, ei kannattaisi kirjoitella tai julkaista asioita missä valheellista tietoa, media on niin törkeä ja raadollinen, ihmiset katellisia ja katkeria, lopettakkaa tämä sonta kun ette tiedä mitään. Ja olin paikalla mitä yksikään täällä palstalla ei varmasti ollut eikä täällä kirjoittaneet tiedä totuudesta mitään. Tsemppiä Jussi ystäväni!!! Älä välitä näistä jutuista, vaikka tiedän että vituttaa paskanjauhanta huolella ja ajatuksella!:)))Ps. Kepaanko teillä elokuvan roolituksesta sen verran että useiden näyttelijöiden kanssa kommunikoiminen on yleinen tapa ja menettely jolla pyritään löytämään siihen rooliin juuri sopiva henkilö, sillä että mies on ohjaaja ja näyttelijä nainen ei ole mitään seksuaalista merkitystä, hei haloo!!!, roolitustapojen analyysit ihmisiltä jotka ei tiedä asiasta mitään on aika alaarvoista!!!, ja pissisbimbot jotka ette tiedä alasta mitään mutta hapuilette julkisuutta ymmärrtäkää se että yhteydenotto mahdollista roolia varten ei tarkoita roolin saantia, eikä edellytä seksuaalista kanssakäymistä…tietämättömyytenne hävettää puolestanne…hohojaa!

Jussi on nyt 57 ja Saana 19 vuotta. 20 kymmenen vuoden kuluttua Saana on vasta 39 vuotias ja nainen parhaassa iässä. Ehkä hänestä tulee silloin omaishoitaja? Tiedä häntä..

ai?järkytyynyt? vaik tiesi mitä tuleman pitää!! pimeeks menee noi touhut!!

No eihän tuon säälittävän tapauksen leffoista ole mitään tullut eikä tule. Kannattaa varmaan säälittävyyden hakuisuudessaan yrittää mitättömyyden mukatulevaan kuvaan. Ei kai kukaan muija voi olla ihan noin tyhmä sentään? Ai voi? No huh.

Jussi ja Saana paikkaa melko hyvin Matin ja Mervin poissaoloa.

Kyllä parviaisen pönttö on pahasti sekasin. Ja eikun kallonkutistajalle mars!

Oma kommentti