Ei ripsiä, meikkejä, photoshoppausta, filtteriä – herrajumala, tunnistaisitko sinä tämä BB:stäkin tutun naisen?

Hänhän on Tia Kiuru, joka muistetaan Suomen BB-historian lyhytaikaisimpana asukkina! Viidakon tähtösissäkin nainen käväisi sulostuttamassa ruutua.

Mutta tässä hän esiintyy ilman meikkiä. Ei ole tekoräpsyjä, ei värjättyjä kulmia, ei filtteriä tai muutakaan kuvanmuokkausta.

-Ei mitään! nainen vannoo ja kysyy: kuinka moni tunnistaisi kadulla!

Hän kertoo ettei itsekään ripsien irrottua ollut tunnistaa itseään peilistä.

Näin sitä vaan rojun alta löytyy suomineitoja. Ilmaisu on Kiurun itsensä.

Nainen lupaa pitää joskus kokonaisen kuukauden meikitöntä aikaa. Se voisi tehdäkin Tialle hyvää, sillä hän on kärsinyt ainakin aiemmin vakavista iho-ongelmista.

Ei meikkiä, ei ripsiä, ei värjättyjä kulmia, ei filtteriä, ei kuvanmuokkausta – ei mitään. Saunanraikas. Kuinka moni tunnistaisi kadulla? Jännittävää, että ripsien lähdettyä en itsekään meinannut tunnistaa itseäni peilistä. Olen kuitenkin huomannut tänä kesänä monen tutun naisen kokeilleen ripsettömyyttä ja jokaisesta mulle on tullut olo ”onpa hän kaunis ilman!” Ihmeellistä, miten me naiset eletään nykyään niin vahvasti sellaista aikakautta että me jopa tunnetaan tarvitsevamme jotain näyttääksemme hyvältä tai ”itseltämme”. Olivatpa ne ripset, kulmat, hiusväri, pidennykset, silikonit, fillerit, meikki… Joskus on kuitenkin ihan hyvä muistuttaa toisiamme (ja noita miehiä jotka meitä tuijottavat) että sieltä kaiken rojun alta löytyy tällaisia suomi-neitoja. Joku päivä mä vielä pidän meikittömän kuukauden ja katson mitä se tekee omalle mielelleni. Uskoisin, että hyvää. Tässä nyt kuitenkin tämä. Terve kaikki muut neitokaiset ja tervemenoa miehet joiden kanssa mitään vispilänkauppaa, sekä miesseuraajat! ?✌#nomakeup #nofilters #nolashes

Henkilön Tia Kiuru (@tiakiuru) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: iho, meikki, Tia Kiuru

Kommentit

Oma kommentti