Ei voi olla totta! Arvaa, kenestä Irc-gallerian Joulukalenterin tähti?!

Huippusuosittu Irc-galleria on julkaissut jouluisin kalenteria, jonka luukuista pongahtaa päivittäin tervehdys tai muuta erikoismateriaalia tunnetuilta suomalaisilta.

Mukana on ollut sellaisiakin suuruuksia kuin Ilkka Alanko ja Duudsonit.

Tänä vuonna mukana on – mikäli kaikki menee hyvin – kohublondi Johanna Tukiainen.

Asiasta kertoi Hymylle hänen managerinsa Tuija Järvinen.

-Irc-galleriasta on oltu minuun yhteydessä, mutta Johanna ei tätä asiaa vielä tiedä, koska hän lomailee Comolla. Tämä on hieno kunnianosoitus Johannalle, Järvinen toteaa.

-Uskon, että Johanna ilomielin suostuu tällaiseen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Duudson, Ilkka Alanko, Irc-galleria, Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

No, no…Hei mitä Johanna olisi ollut ilman biisiä….ei tanssi riitä….Järvinen rohkea kimma kun lähti yleensä koko juttuun. Ei olisi tarvinnut muuten. Lahjakas ite.

Miten sen nyt taas sanoisi… Tuksu ei ole niin kovin tunnettu kuitenkaan tälle porukalle ja varsinkaan ei suosittu. Aika pienen piirin naurunaihe nykyään. Irc-galleria ei ole jossun paikka, ei lainkaan, ei. Sen tajunnee muut paitsi ex-manageri-nieminen, jonka käsitykset julkisuudesta mm. omalla kohdalla ovat mitä ovat.

Johanna Tukiainen nyt tekee mitä vaan rahasta tai edes pienestä julkisuudesta. Oksettavaa.

Joo tää on yhtä hyvä idea kuin se ”Lööppijulkkis” biisi. Ja saman managerin. Mitäs se Johanna sanoikaan managerista?

Ai niin, ”…osasyy (hänen) tempauksiinsa on henkilökohtaisen managerin tai assistentin puute…”

Ja tietysti herää kysymys, mihin J.Tukiainen edes tarvitsee manageria… saati assaria.

hähä, tuire sait kenkää..kandeis lukee noi jossun kirjotukset enne ku rupeet mitää typerää järkkäämään taas. ei sun siipeilyä edes se tarvi enää

joo joo… mikäli kaikki menee hyvin – kuten tähänkin asti projektit. Täähän on melkein kai yhtä kova juttu kuin euroviisuedustus. Ja eihän syrjäisellä Comolla tietenkään toimi edes kännykät. Voi jossuparkaa, kun ei mistään tahdo saada kunnon henkilökuntaa… Et sattunut tuija huomaamaan, että sait juuri fudut (savoksi kenkää) managerin hommista?

Oma kommentti