Eikä, taasko ne hemmetti on yhdessä!!!

Henna ja Antti KurhinenOtsikosta päätellen puheenaiheena on jälleen kerran ketkäs muutkaan kuin uuden sukupolven Matti & Mervi aka Antti Kurhinen ja hänen ex-nykyinen-ex-enpysyperässä-vaimonsa Henna Kalinainen. Koko homma tuntuu amerikkalaiselta kliseeteinileffalta, jossa pari aina eron jälkeen palaa yhteen. Näin on siis käynyt näillekin kahdelle, ainakin Twitter- ja blogipäivitysten perusteella.

-Onneks tää kaikki tuntuu jotenkin niin oikealta. Johan tässä on jahkailtu. I need love. Noniin toivottavasti saadaan rullaa asiat. Kyl se elämä viel hymyilee.. I miss my honey, Henna tweettaa.

-Nyt on suurten muutoksien aika.. Nyt perkule pakko! I hope eveything will be good! I loove mursuu and mursuu loove se mee! Ihana päivä ja mursutin loove veery much! Kohta elämä mullistuu meillä! Huhhuh ku jännittää kyl, Anakonda hehkuttaa.

Onnea!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Antilla taitaa mennä jo paremmij? Antin näin tennaris eilen yhes jonkun pitkähiuksisen bruneten kans,näytti olevan hauskaa 😀

Olivat tänään lauantaina Lahdessa Antin kavereiden luona. Jossain vaiheessa Henna ilmoitti Twitterissä tuntevansa olonsa ulkopuoliseksi. Ja nyt on taas erottu lopullisesti. Antti laittoi jäähyväisviestin Twitteriin.

Ainakin viides ero tällä viikolla. Jännää, että eivät pysty puhumaan tai lähettämään tekstiviestejä yksityisesti toisilleen, vaan kommunikoivat julkisesti Twitterin välityksellä.

odotan kovasti henna-hamsterilta jonkuntyylistä tosi-tv ohjelmaa…

ketä nämä älykääpiöt kiinnostaa kaksi omasta mielestää julkista

klikkauksilla rikkaaksi…ja paskat.köyhiä luusereita noi on ja tulee olemaan.kännissä muka kivaa ja aamulla hävettää.

Ihan pieni huomio…joohan?

Tämä uutinen keräsi lähes 5000 klikkausta Ampparit.comissa.

Täällä on parikymmentä kommenttia.

Onnea toimitukselle, te olette vaan niin vitun neroja. Ja lukijat jotka vinkuu – te ootte säälittäviä.

Lisäksi.
Voi Antti Turhuus! Sun pelisi on pelattu julkisuudessa ja siitä et voi syyttää kuin itseäsi. Et ole koskaan saanut mitään PIKEAA julkisuutta muuta kuin ääliönä!
Pellet voi pelleillä aikanaan, mutta kuka oikeasti maksaa pellestä jolla siihenkään ei ole lahjoja?
Taitaa olla pelimerkit käytetty ja jääkaappi tyhjä!

Mä luulen, että Antti turhuus ei pärjää ilman Hennaa ja Henna reppana on liian tyhmä tajutakseen tämän ja ajattelee, että hän tarvitsee Turhuutta julkisuuteen. Nounounou. Turhuus on turhuus ja uskokaa kuka haluaa, mutta noista kahdesta Henna on se jota tarvitaan lööpin tekoon ja Turhuus käyttää sen hyväkseen.
Kumpi noista on tyhmempi?

Niin tota, ovatko nämä tehneet pariin vuoteen mitään muuta, kuin sählänneet parisuhteensa kanssa: tapelleet, käräjöineet, eronneet ja yhtyneet ja välillä näytelleet kameranlinssille paljasta pintaa. Eli, ovatko ainoat meriitit pelkkiä omia mokailuja? Onko kumpikaan jäänyt kiinni oikeasta työnteosta? Millä he elättävät itsensä?

Nää kaksi ei kiinnosta ketään. Ei väkipakolla voi luoda ”ilmiötä” kahdesta ihan turhasta tyypistä, joissa ei ole mitään kiinnostavaa tai persoonallista.

Kyllä on typeriä ihmisiä noi ja ei kyllä kaukana ole ne jotka kirjoittaa näitä uutisia. Hymyn taso laskee laskemistaan. Älkää tehkö Mtv3 viihde ja seiskaa.

Ei se Hymy ainut oo, Seiska on yhtä laadukas julkaisu. Kun nuijat tajuaisivat lopettaa paperiversion tilamisen, niin näiltäkin laatujulkaisuilta loppuisi raha, millä maksaa näille ”julkkiksille” turhista jutuista.

Hei oikeesti. Turhinen ja henna nyt vaan vaihtaa parisuhdestatuksia, jotta pysyisivät julkisuudessa ja media uutisoisi. Ainoa media joka uutisoi näistä turhista julkkiksista on hymy, joten voitteko tekin lopettaa.

Oma kommentti