Eino Grön puhuu nyt suunsa puhtaaksi seuralaisestaan

Eino Grön on löytänyt rinnalleen luotettavan ystävän muistisairaan vaimonsa jouduttua hoitolaitokseen.

-Elämän on täytynyt jatkua, Eino, 81, toteaa painetun Hymyn haastattelussa.

Eino on puhunut avoimesti kärsineensä yksinäisyydestä sen jälkeen, kun vaimo joutui hoitolaitokseen. Rinnalle on onneksi löytynyt läheinen ystävä Anneli-nimisestä naisesta.

Eino miettii pitkään, kun häneltä kysyy, onko kyse rakkaus- vai ystävyyssuhteesta.

– Elämän on täytynyt jatkua. Olemme reissanneet ulkomaille ja käyneet yhdessä elokuvissa ja teatterissa. Aika näyttää, miten suhteemme kehittyy.

– Emme haaveile yhteenmuutosta, koska tilanne on tällä hetkellä hyvin haastava. Elämä ei ole vielä niin avoin, että voisin tehdä suuria ratkaisuja. Eikö tärkeintä ole se, että rinnalla on luotettava ystävä? Eino kysyy.

Lue juttu kokonaan painetusta Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Timo Halonen
Avainsanat: Einö Grön

Kommentit

Eikalle ihan tiedoksi,ei Sinun tarvitse selitellä nais asioitasi julkisesti kenellekään.. Olet vielä terve ja hyvässä kunnossa ,joten täysin purjein vain eteenpäin…. Vaimosi on ollut suuri rakkautesi ,mutta on nyt hiipumassa pois pikku hiljaa ja sehän ei todellakaan tarkoita ,että Sinä munkiksi rupeaisit.Asuttiin aikoinaan naapureina ja moikattiin tavatessamme. Toivon kaikkea hyvää ja vielä niitä ihania rakkauden täyteisiä päiviä Sinulle ja älä koskaan lakkaa laulamasta….

Oma kommentti