Eläinsuojeluviranomaiset tekivät iskun Johanna Tukiaisen kotiin!

Julia ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen Jollaksen-kotiin on tehty tarkastuskäynti, jonka tarkoituksena oli selvittää Tukiaisen kolmen lemmikkikoiran kunto sekä hoitovelvoitteiden toteutuminen. Asia käy ilmi Johannan Julia-sisaren Hymylle kirjoittamasta blogista.

-Kaiken huippu oli se että eläinsuojeluviranomaiset saapuivat Jollakseen tarkistamaan koiriemme hyvinvoinnin!!!! He tarkistivat flexit, kaulapannat, ruuat, sekä koirien kunnon. Yllättyivät suuresti kun Johkin yorkeilla oli heille varattuna oma ruoka, Julia kirjoittaa ja jatkaa:

-Raporttiin tuli tekstinä: Koirat voivat hyvin, ja elinolot ja -ympäristö oli loistavat, koiria ulkoilutetaan ja ruokitaan säännöllisesti. Viranomaiset sanoivat, etteivät aio enää saapua perusteettomien ilmiantojen vuoksi tarkistuksia tekemään. Että se siitä, Julia päättää.

Blogissaan hän kertoo myös äänittäneensä sisarensa kanssa sinkun.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Sulle päivä vain: samaa mieltä.Tuksu leikki myös keskenmenolla.Minulla on ollu keskenmeno,eikä se ollu ollenkaa kevyt juttu,kesti vuoden toipua henkisesti tajuaan ettei vauvaa tuu ja panna laatikoihin kaikki vauvan tamineet,pois silmistä.Vakavilla asioilla ei saa leikkiä,et edes sä tutsi!!!

Totuus: Ei siellä mitään eläinsuojeluvirannomaisia oo käynnyt. Ne ei kuule käyttäydy tolleen,kuten myöskään lääkäriSI ei oo kehunnut tissejäSI,lääkärit ei käyttäydy tolleen ja jos oot mammossa käynyt,oot puhutellut hoitajaa. Hoh hoijaa..et leikkis vakavilla asioilla,mä oon käynnyt mammossa kova pelko päällä nytkin.

Mikäpä lienee totuus tässäkin asiassa? No, onhan se yksi tapa saada itseään esille. Mietin vain, että mitä helskaatteria aina pitää mainita tuo Jollas? Onhan niitä muitakin ihmisiä, jotka asuvat ”paremmalla” alueella, vaikkeivät miljonäärejä olekaan. Säälipisteitä en viitsi jaella, mutta ihmetyttää tuollaisten aikuisten ihmisten lapsellinen huomionhaku. Kuvaakin voisi päivittää, eivät ole the Tukiaiset olleet tuon näköisiä enää vuosiin! Ja lopussa pakollinen puffi. Vai että levyä tyrkkää. Onko sen nimi SöXXSäXX?

arto syö koirien ruoat, koirat joutuu tappeleen artsin kanssa niistä!

Hyvät journalistiset tavat? Ne ovat kaukana tämän tason lehdistä 🙂 Tärkeintä on että jutut myy.

Minä olen ollut kaalosoppa dieetillä. En laihtunut. Keitin kaalit,lisäsin perunoita,jauhelihaa ja tietysti voita,makiaa oli.Mutta kiloja vaan tuli. Höh!

Alias Tuhnu Nieminen on tunnettu satiaisten emäntä eikä eläinsuojeluviranomaisilla ole moitteen sanaa sanottavana. Viina ja kokkelikin vain edesauttavat eikä 40+ kg ylipainostakaan ole haitaa.

Siellä oli pidetty satiaisia hirvittävän pahalle haisevissa olosuhteissa.

Hitto!Onko viranomaiset nyt lahjottu jorkkien ruualla?Saako ne nyt uutta satsia kun on viranomaiset syötetty?Entä saiko artokaan ruokaa sit ollenkaa?

Blogitekstistä saa sen käsityksen, että Johkin jorkit olivat varanneet eläinsuojelutarkastajille omat ruuat. Mitähän koirulit tarjosivat vieraille?

Suomessa ei kukaan kadehdi Johanna Tukiaista

Pameilla saa koirat KOOMAAN, ja KOOMAn tekeen koiruuksia. Siellä ketään tarkastajaa oo käyny.

Tarkastaja on ollut joku näätä valeasussa? Hieno idea! Toivottavasti saamme siitä raporttia.
Ja Johkilla on jo nykyään kolmannet silarit käytössä, ett olisiko kuvassa toiset?

Koirat kommunikoi koko keholla,joten vaatteet estää sen ja asiantuntijatkaan ei pidä koiran pukemista viisaana.Talvella tietysti pukeminen on asia erikseen.Hilma-Johanna on kyllä melkosen väärässä,että Tukiaisia joku kadehtis!Miks kadehtia ihmisiä,joille kaikki nauraa?

Eräs Hilma: Jaahas sitä on taas herätty tähän päivään, hih hih

Ja MITÄ SE TEILLE KUULUU MITEN KOIRAT HOIDETAAN KUN NE VARMASTI HYVIN HOIDETAAN ? SAIRAITA OLETTE KUNPÄIVÄSTÄ TOISEEN HAUKUTTE TAI SÄÄLITTE TAI KADEHDITTE.JOHANNA ELÄÄ OMAA ELÄMÄÄNSÄ JA SIITÄ ETTE TIEDÄ MITÄÄN;MITEN ELÄÄ. PELKKIEN LÖÖPPIEN PERUSTEELLA SANOISIN ET AIKA SUOPPEAA ON TEIDÄN TIEDOT.ONKO KURJAA KUN OMASSA ELÄMISSÄNNE EI TAPAHDU MITÄÄ ? JOHANNALLE SATTUU JA TAPAHTUU JOSKUS IHAN MIELETTÖMÄSTI KAIKKEE…HEH HEE .

Koiraa kyllä tasan tarkkaan kiinnostaa onko sillä takki päällä vai ei. Vaatekappale vaikuttaa koiran liikkumiseen ja koira pitää sitä epämiellyttävänä lähtökohtaisesti.

Tiesittekö kaikki puolustelijat muuten sitä, että koiralla on jo turkki? Voitte ajatella vaikka niin, että koiralla on jo oma vaate päällä ja muuta se ei kaipaa. Koira ei myöskään ole sillä tavalla turhamainen kuin ihminen.
Koira ei välitä, onko takki ostettu Jenkkilästä ja paljon se maksoi.

Ainut perustelu joidenkin koirarotujen pukemiselle on säähän varautuminen ulkoillessa.

yorkeilla omat ruoat!? Kyllä pennuille monesti tulee ruokapaketit mukana, tai ensimmäisen ison satsin voi toimittajalta tilata ilmaiseksi. Eli ei tuossa mitään ihmeellistä ole, että jorkeilla oli jorkeille tarkoitetut ruoat. -Ja jokin epäily täytyy taustalla olla, ei tarkastuksia turhaan tehdä. Tälläkertaa näytti olevan kaikki kunnossa, miten lie vaikkapa seuraavana päivänä?

Paremmin noita koiria hoidetaan, ku 99% tapauksissa Suomessa yleensä. Koiraa ei kiinnosta onko sillä takki päällä vai ei. Tärkeintä on, että saavat ruokaa ja huolenpitoa ja ulkoilua.

Voi sinun argumentointiasi, Siperia. Etpä tunne siskoksia laisinkaan! Otos on ainakin viisi (5) vuotta vanha, ajalta jolloin Tuksulle ei ollut vielä asennettu Tallinnan kumitissejä. – Usein käynti optikolla riittää…

Ja värivalokuvaus keksittiin vuonna 1861.

Mahtaa olla tosi JYTKY se sinkku! Platinaa paukkuu ja keikkaa pukkaa, pukkaa, pukkaa …

Siskokset näyttävät oikein pirtsakoilta tuossa kuvassa. Ei ole edes kovin vanha otos, värikuva sentään.

Jollaksen kennelissä on koirilla hyvät oltavat. Eläinrakkailta vaikuttavat nuo Tukiaisen siskokset.

Kaikkea sontaa! Antakaa nyt Johanna-neidin hoitaa rauhassa koiriaan ja katsokaa omaan napaanne. Sielta voisi loytya enemmankin siivottavaa.

Ve valvoja (vierailija), 9.9.2011 klo 17.41Kyllä muuten kerrotaan onko tarkastus tehty ja milloin muttei sen sisältöä. Saat tiedot vaikka joka maatalosta ym.

Ei eläinsuojeluviranomaiset saa kannella kenellekkään,missä on käyty.Ei mitään tietoja saa luovuttaa ulkopuolisille! Ei edes vapaaehtoistoiminnassa.On olemassa tietosuojalaki. Mutta mielestäni tuksujen koirat saisi ratsata,koska koko kesäkuumana pitivät vaatteita koirilla ja se ei ole oikein koiraa kohtaan.Talvella voi pitää sitten niitä täkkejä,jos on tosi kylmä.

Tuskin ainakaan poliisi tai eläinlääkäri on käynyt. Johannahan pitää kaikkia tahoja VIRANOMAISINA! Luulen että blogiteksti on valetta eikä kukaan ole käynyt JollasHovissa.

Joten paskaa siis suoltavat taas tai ovat (seko)päissään kuvitelleet demonitarkastajat paikalle.

Eihän tämä pidä paikkaansa, soitin HESYYN (ELÄINSUOJELUKESKUS
Yhdyskunnantie 11
00680 HELSINKI) eikä kukaan tarkastajista OLE KÄYNYT Jollaksessa.

ÄLÄ JOHANNA PURE ENÄÄ ÄITIÄS 🙁

JA KOIRILLE RUOKAA JA VETTÄ…
kun se on toistuvasti tältä tenulta unohtunut vuorokausiks 🙁 ite on ryyppäämässä, ihan jossain muualla ku Helsinki

Johanna on vienyt koiransa useaan otteeseen kapakkaan juopuneitten ihmisten keskelle, meluun ja koiran hajuaistille varmasti kovin ärsyttävään savuun(en muista miksi sitä savua kutsutaan,jota lavalla käytetään?) Se on eläinrääkkäystä!Siitä on kuviakin todisteena ja videoita!Mitä sanoo siihen eläinsuojeliviranomaiset!?
Eiköhän se Arto riitä showleluna, taikka siihenkin kyllä pitäisi puuttua.Pahoinpitelee miesparkaa.Koiralle koti sitäpaitsi on turva!!!Koira tuskon nauttii että sitä roudataan junassa ja lentokoneessa ympäri ämpäri vieraisiin hotellihuoneisiin, vieraiden ihmisten kluo!!!!

Suosittelen Hymyn toimitukselle hyvää journalistista tapaa eli tässä tapauksessa julkaistun ”uutisen” paikkansapitävyys olisi pitänyt tarkistaa myös ko. viranomaistaholta/vapaaehtoistyöntekijöiltä. Lieneekö niin tehty?

En usko, että juttu on totta.

Eivät he ole mtn viranomaisia, toimivat ihan vapaaehtoispohjalta ilman sanktiovaltaa. Poliisi ja kunnan eläinlääkäri omaavat sanktiovaltaa, etunenässä poliisi.

en tiiä ? masentaa KUN OIKEASTI EI NAINEN KOIRIAAN HOIDA NIINKU PITÄIS !!!!!! VIINA ON TÄRKEEMPI ..
jätetään piskin vailla hoitajaa vuorokausi tolkulla 🙁

Taasko Arto oli käyny hotkimas naksut?
Kuka vastaa koirien säännöllisestä ulvotuttamisesta ja ruoskimisesta?

Mitä eläimen hyvinvointia se on jos niille helteellä puetaan päälle jotain helvetin ryysyjä ja naruja koristelemaan niitä,jotta olisivat yhtä naurettavan näköisiä kuin niiden emäntäkin

Oma kommentti