Eläkeläinen käytti Jenniä seksuaalisesti hyväksi – nyt hän kertoo kaiken

Jenni Falckia, 42, käytettiin lapsena seksuaalisesti hyväksi. Teot johtivat masennukseen ja huonoihin ihmissuhteisiin, joista toipuminen on vienyt vuosia. Nyt hän kertoo avoimesti kaiken Hymyn painetussa lehdessä.

Kaikki alkoi siitä, kun yksinhuoltajaäidin ja tämän tyttären kanssa ystävystyi ajan saatossa muuan eläkeikään ehtinyt poikamies. Hänen sylissään Falck viihtyi, vaikka äiti yritti alussa toppuutella lastaan pois lähes ventovieraan kintereiltä. Mies kuitenkin vaikutti mukavalta tapaukselta, eikä häntä harmittanut tytön sosiaalinen luonne. Päinvastoin. Hän silitti tytön hiuksia ja leikki tämän kanssa. Äiti ajatteli, että ehkä tyttö saisi samalla vähän miehen mallia, koska omaa isää ja ukkia ei elämässä ollut.

Jonkin ajan kuluttua puheeksi tuli, että Falck voisi lähteä kesäloman viettoon miehen kotipaikkakunnan maataloon. Siellä oli tarjolla kaikkea, mitä 7-vuotias tyttö saattoi toivoa. Hän pääsisi uimaan ja leikkimään luonnon helmaan. Houkuttelevaan tarjoukseen oli helppo tarttua. Yhtenä kesäpäivänä äiti saattoi tyttärensä linja-autoon ja ohjeisti kuskia. Perillä oli vastassa isäntä, joka ohjasi Falckin suoraan maalaistaloonsa. Eläkkeelle jääneen maanviljelijän tilukset olivat hulppeat, ja huonetilaa riitti myös vieraille. Elettiin 1980-lukua, jolloin kukaan ei vielä osannut arvata, millaiselle kesälomamatkalle Falck lopulta lähti.

Viiden vuoden ajanjaksona mies käytti Falckia seksuaalisesti hyväkseen lukuisia kertoja. Hän näytti kesälomareissulle saapuneelle tytölle pornofilmejä ja yritti selittää omia tekojaan niiden avulla.

Hyväksikäyttö jätti tyttöön jälkiä. Myöhemmin kuvioihin tuli kiusaamista ja masennusjaksoja. Kun Falck oli 13-vuotias, hän harrasti laivalla seksiä kolmekymppisen miehen kanssa. Se ei tuntunut miltään. Vähitellen seksikumppaneita alkoi kertyä lisää, vaikka Falck ei saanut konemaisista suorituksista minkäänlaista mielihyvää. Hän ei tiennyt sellaisesta mitään. Kun muut nuoret ihastuivat ja rakastuivat, se tuntui lähinnä vieraalta. Lapsuuden hyväksikäyttö johti vääränlaisiin ihmissuhteisiin ja epämääräiseen pahaan oloon, jota oli vaikea sanoittaa. Falck ei tiennyt, mikä on normaalia. Hän oli hukassa sekä oman seksuaalisuutensa että itsetuntonsa kanssa…

Lue juttu painetusta lehdestä, jonne sen on tehnyt kuvajournalisti Jenna Lehtonen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: seksuaalinen hyväksikäyttö, Jenni Falck

Kommentit

Oma kommentti