Elina Tervon jooga-asennot saavat haukkomaan henkeä

Netissä omaa matkaohjelmaa pitävä Elina Tervo on taitava joogaaja, jonka asentoja katselee mielellään. Elina kertoo tehneensä myös virtuaalisen joogaverkkokurssin, joka julkaistaan pian.

Viime aikoina nainen on ollut Espanjan suunnilla. Ja tässä nähdään hänen joogataidonnäytteitään oikein luvan kanssa, olkaapa hyvä.

Elinalla on syytäkin hakea rauhaa pitkällisen työrupeaman jälkeen. Matkalle on mahtunut kaikenlaista, myös ikävää. Nainen joutui muun muassa kidnappaajien käsiin.

View this post on Instagram

Etsin kahta TESTIHENKILÖÄ ‼️ . . Kiinnostaisiko sinua testata likkuvuuttasi ja nähdä miten se paranee kuukauden aikana?? NAMASTE10 verkkokurssi ja @TE3mobility tekevät yhteistyössä 2 henkilölle ennen ja jälkeen mittauksen ILMAISEKSI (arvo49€) Oletko siis jo ostanut tai aikomassa ostaa tämän jooga verkkokurssin? Tästä siihen hiukan lisämotivaatiota ☺️ . Oletko etsimämme henkilö? . ✅Olet kiinnostunut parantamaan ja mittauttamaan liikkuvuutesi. ✅ Sitoudut käymään mittauksessa ennen ja jälkeen kuukauden aikajakson. ✅ Sitoudut tekemään 10 minuutin joogaharjoituksen päivittäin kuukauden ajan. ✅ Saat motivaatiota tehdä harjoituksen päivittäin ja parantaa siten omaa liikkuvuuttasi ja elämänlaatua. ✅Saat 49€ maksavan TE3 analyysin ILMAISEKSI. ✅ Ainutlaatuinen tilaisuus saada dataa terveydestäsi, kehostasi ja liikkuvuudestasi. . ❌Edellytyksenä mittaukselle olet ostanut NAMASTE10 verkkokurssin. Hinta 29€ Ostolinkin löydät profiilistani. ❌Asut lähellä joistain näistä kaupungeista jossa mittaus suoritetaan. Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Tampere, Turku tai PK seutu. . Jos kiinnostuit laita minulle yksityisviesti. Tässä nopeat syövät hitaat ja paikat täytetään välittömästi. ☺️ Mittauta itsesi jo ensi viikolla ja aloita harjoittelu. Mielenkiinnolla odotan jo tuloksia 🙏🏼🧘🏼‍♂️ . . #testihenkilö #haemukaan #namaste10 #liikkuvuustesti #te3mobility #te3mobilityanalysis #jooga #liikkuvuus #10minjooga

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

View this post on Instagram

Hei👋 Nyt ne on sun saatavilla🧘🏼‍♂️Virtuaalijoogaharjoitukset‼️ . 4 täysin erilaista virtuaalijoogatuntia juuri sinun tarpeisiisi. . . ✅Aamujooga herättää hellästi ja avaa kehon uuteen päivään. Ole vetreä jo heti aamusta. . ✅Sano hyvästit yläselkä- ja hartiakivuille ylävartaloa avaavan joogan myötä. . ✅Tuolijooga on suunniteltu istumatyötä tekeville, joko työpäivän päätteeksi tai tauko- ja toimistojoogaksi. Pidä tauko istumisesta ja joogaa tuolin avulla. . ✅Lantiota avaava iltajooga päästää sinut irti päivän jännitteistä ja takaa sinulle levollisen unen. . . Elämänlaatu kohenee näiden joogaharjoitusten myötä. 10 minuutin harjoituksia tekee helposti useamman kerran päivässä muiden arjen kiireiden välissä! . . Myynnissä nyt hintaan 29€ ‼️ Profiissa linkki ostosivulle😘 Ja katso myös video ja pyyhkäise vasemmalle 🙏🏼 Namaste. . . #namaste10 #joogavalmennus #onlineyoga #joogavideot #jooga #yoga #yogateacher #onlinecoach

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

 

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Elina Tervo

Kommentit

Oma kommentti