Ennenjulkaisemattomat seksikuvat BB-Janicasta – katso kaikki täällä!

Janica KortmanHymy julkaisi eroottisen kuvasarjan BB-voittaja Janica Kortmanista viime kuussa. Janica poseerasi otoksissa Harley-Davidsonin selässä ja aiheutti studioon lamppujakin kuumemman latauksen.

Nyt Hymy julkaisee kaikki kuvasarjan kuvat netissä – ja onpa mukana vielä ylimääräisiäkin, ennen julkaisemattomia, olkaa hyvät.

Janican keikkakiertue ympäri Suomen jatkuu edelleen. Aiheesta saa lisätietoa mimmin Facebook-sivuilta.

Täältä kuviin

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Janica, Janica Kortman

Kommentit

”Tempo (vierailija), 21.3.2012 klo 07.38

photoshopattuja ainakin osittain” Kaikkilehtikuvat on,kamera lisää n.5 kiloa kuvattavaan painoa ja jotkut käsittelee kuvat niin pitkälle että kaikki aidot ilmerypyt ym.poistettu.Kun näät sitten luonnossa niin saattaa ulkonäköolla pettymys.Esim.H&M tekee kaikki mallinsa tietokoneella koska ei ole löytänyt oikean kokoisia malleja ja mallithan näyttävät aivan aidoilta ihmisiltä vaikka aitoutta ei todellisuudessa ole.Mua ihmetyttää näissä kuvissa että missä raskausarvet?? Nykyään kuvalla ei voi todistaa mitään ulkonäöstään ja videonkin voi käsitellä….

Janica on paljon nätimpi vaatteet päällä.
Jotenkin tyylikkäämmän näköinen. Ei alastomama hilluminen enää sovi aikuisille naisille.

Kahden lapsen äiti!!!! Häpeäisit Janica edes vähän… Euron kuvat silmissä levittelet itseäsi! Edestäsi löydät kyllä nämä temput se on ihan varma asia!

Kateelliset panettelee Janica on kaunis kyllä tuollaista kroppaa viitsii näyttää..

Oma kommentti