Epäilee Jeesusta homoksi!

Niko SaarinenBB:stä tunnetuksi tullut Niko Saarinen tilittää Staran-blogissaan pettymystään nyky-yhteiskuntaan homoasioiden suhteen.

Niko moittii niin liikemies Toivo Sukarin kommenttia, jossa Toivo kertoi vievänsä lapsensa lääkäriin jos nämä olisivat homoja, kuin Raamatun epäkohtiakin seksuaalisista suuntauksista.

-Raamattu on niin täynnä epäkohtia…uskallan jopa epäillä Jeesuksen seksuaalisuutta. Pitkät hiukset, melkein läpinäkyvä asuste ja hoikka ulkomuoto. Ettei olisi ollut homoseksuaali?

BB-tähti sanoo olevansa kyllästynyt keskusteluihin homoista. Hän on varma, että jossain vaiheessa tulevaisuudessa heterot ovat katoava luonnonvara.

-Homoista jatkuvasti jauhaminen saa ihmiset kokeilemaan samaa sukupuolta olevia ihan vaan mielenkiinnon vuoksi. Ja kerran kun perseeseen saa, niin kyllähän siihen koukkuun jää, Niko pamauttaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jeesus, Niko Saarinen, Toivo Sukari

Kommentit

Saarinen on takuulla tehnyt julkisuudessa kaikkensa stereotypioiden
tukemiseksi ja tekee edelleenkin.Jos nuo ajatukset on tosia, niin pitäiskö mennä päälääkärille? ADHDhen löytyy lääkkeitä.Narsistinen persoonallisuushäiriö onkin sitten vähän vaikeempi juttu.

Tarkasti on Niko raamattunsa lukenut, kun noin tarkan kuvauksen Jeesuksen ulkonäöstä on muodostanut.

En tiedä olisiko mikään lääkäri tätä ”luonnonvara” Nikoa voinut auttaa, tuskin, mutta sen mä tiedän, että meitin Topi ei ole homo! Ei ole!

EIKS TÄÄ HOMO JUTTU OLE JO LIIANKI PAISETELTUA ??? Suomen kansasta max. 1% on homoja, joten pitääkö kokoajan niiden oikeuksista jeesustella ?

Tuskin jessellä oli pitkiä hiuksia. BBC:ssä oli historioitsijoiden luoma kuva siitä miltä Jeesuksen aikana elänyt mies todennäköisesti olisi näyttänyt – ruskea iho, leveä pää ja lyhyet tummat hiukset. SIis täysin päinvastainen kuin rasististen eurooppalaisten hörhöjen keskiajalla luoma kuva pitkätukkaisesta vaaleasta hippi-jeesuksesta.

Niin ja pukki tuossa myös hoksasi että jos hereroista tulee katoava luonnonvara, joutuvat homot kohta tekemään yököttäviä asioita toisen sukupuolen kanssa vain että ihmiskunta säilyisi, homostelemassa tottakai!

Ja jos näin on, hän saa vain kovia paketteja jouluksi.

homous on sairaus niinkuin alkoholismi tai mikä muu sairaus siitä täytyy parantua hyvä mies!

Muusta en tiedä mutta tyhmyys ei näköjään ole katoava luonnonvara. Senhän tämä Niko osoittaa. Tyttä näet jauhaa jatkuvasti pelkkää p***aa.

Mistähän tuo jeesuksen ulkonäkö tieto on peräisin. En ole tietoinen että olisi mitään todisteita jeesuksen ulkonäöstä.

Ja siinä vaiheessa kun heterot ovat katoava luonnonvara niin tämä maapallo on tuhon oma.

Kyllä TV kakkosen Homoilta sai kansaan liikettä ja vipinää. Asiallinen keskustelu. Moni erosi seuraavina päivinä humpuuki-kirkosta, esim. Jani Toivola.

Oma kommentti