Erika Helinin pettämishelvetti – ”Shokki ajoi minut terapiaan!”

Välimeren kuohuvat aallot paiskautuvat Maltan kivikkoisia kallioita vasten.

Myrskyä on riittänyt myös Miss Suomi -ympyröistä tutun ja Playboyssakin nähnyt povipommin henkilökohtaisessa elämässä. Nyt Erika Helin kertoo huolistaan painetussa Hymyssä Juhamatti Niemisen jutussa

Pettymyksiä ovat tuoneet pettämiset suhteissa. Se on ajanut Erikan syviin vesiin.

– Olen joutunut käymään terapiassakin selvittämässä asioita. Olo on ollut voimaton ja masentunut. On tullut ahdistava olo, mikä on tuonut paniikkikohtauksia, Erika tunnustaa.

Tuoreimpana takaiskuna Erikalla on taannoinen ero Maltalla tapaamastaan hollantilaisrakkaasta, jonka kanssa seurustelua kesti vajaan vuoden. Ongelmat kärjistyivät loppuvuodesta, kun Erikalle paljastui miehen lähteneen Etelä-Amerikkaan Kolumbiaan. Erika oli samaan aikaan joululomalla Suomessa.

– Nyt jälkeenpäin minulle on selvinnyt, ettei miehellä ollut ihan puhtaat jauhot pussissa. Hänellä oli ollut muita naisia samaan aikaan ja Kolumbiassakin uusi naisystävä odottamassa, Erika tuhahtaa.

Tieto tuli Erikalle shokkina, sillä hän kertoo parin suunnitelleen yhteistä tulevaisuutta. Hän myös esitteli miesystävänsä viime syksynä Miss Suomi -finaalissa.

– Kyllähän se ärsyttää ja turhauttaa. Helposti sitä syyllistää itseään sinisilmäisyydestä ja kiltteydestä, vaikka vikahan on ollut siinä toisessa.

Erika tunnustaa joutuneensa kamppailemaan itsetuntonsa kanssa pettämisten jälkeen.

– Se on kuin leikkisi toisen mielenterveydellä. Pettäminen vahingoittaa jopa yhtä paljon kuin fyysinen väkivalta. Se vie henkisesti pohjalle, mikä voi olla hyvin vaarallista.

Lue juttu painetusta lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Erika Helin

Kommentit

Oma kommentti