Erikoinen hieronta jo yleistä Suomessa! – Käsitellään myös intiimialueet!

Erilaisista hierontahoidoista ja vaihtoehdoista löytyy moneen makuun. De-armouring -hieronta lienee yksi erikoisempia. Kyseisen hierontamuodon omaavat hoitajat painottavat, että de-armouring ei ole seksihierontaa, vaikka tähän kuuluukin intiimialueiden käsittely.

Kokonaisvaltaisessa hoidossa niin miehet kuin naisetkin hierotaan päästä varpaisiin. Naisilla
hieronta – kuitenkin ehdottomasti heidän suostumuksellaan – tapahtuu osaksi esimerkiksi vaginan kautta. Tällä tavalla de-armouring hoitaja hieroo lantionpohjalihaksia sisäisesti.

Erään alan sivuston mukaan de-armouring on kokonaisvaltainen hierontahoito, jossa vapautetaan kehoon jumiin jääneitä tunteita ja traumaattisia kokemuksia, jotka piilevät niin sanotun panssarin alla. Tämä panssari ilmenee kehossa muun muassa jäykkyyksinä, tunnottomuutena ja kipuina.

Hierontahoidon kertomuksen mukaisesti kyse ei ole seksihieronnasta, vaikka erikseen asiakkaiden kanssa voidaan sopia, että hieronnan aikana käsitellään niin miehiltä kuin naisiltakin intiimialueet. Hoitajat kertovat käyttävänsä suojakäsineitä intiimialueiden käsittelyn aikana ja kyseisten alueiden hoito on vain osa hyvin kokonaisvaltaisesta kehon käsittelystä, joka voi hoitomuotona kestää jopa pari tuntia.

Alan ammattilaisen mukaan de-armouring -hieronnan ja tietoisen kosketuksen avulla on tarkoitus purkaa kehon panssareita. Näin ihminen voi vapautua, elää täydesti ja energia saa taas virrata vapaasti.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: de-armouring, hieronta

Kommentit

Oma kommentti