Eronnut Jippu: ”Uskon rakkauteen, perkele!”

Laulaja Jippu ei ole heittänyt pyyhettä kehään, vaikka ero tulikin yli 20 vuotta vanhemmasta näyttelijä Jussi Lammesta.

-Uskon rakkauteen, perkele! hän pamautti eilen Turun Linnateatterin Ilta Lauran kanssa -talkshowssa. Jippu avautui myös uskostaan Jumalaan ja tilitti juoposta isäpuolestaan sekä depressiivisestä kodistaan.

-Rakkaus on tärkein asia, ja siksi niin vaikea. Enkä tarkoita vain ihmisten välistä rakkautta, vaan myös rakkautta Kristukseen, Jippu totesi. Asiasta kertoi Iltalehti.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jippu, Jussi Lampi

Kommentit

Jeesus tulee, ota koppi! Mistä näitä taikauskoisia typeryksiä sikiää..

Ihana jeesus pelastaa. Rakastakaa kristusta joka kuoli syntiemme tähden. Hänen rakkautensa meitä kohtaan on rajaton. Hän antaa meille rauhan ja Hän on ainut joka voi meidät pelastaa. Syntiemme takia kärsi golgatalla, syntimme sovittaen taivaan isälle. Kiitos Jeesus. Kiitos!

hyvä helen! satsatkaa Jumalan tuntemiseen,luovuttakaa elämänne Jeesukselle niin teille annetaan myös kaikki se maallinen hyvä.tosi on.

Kaikesta muusta joudumme ennemmin tai myöhemmin luopumaan paitsi Kristuksen Rakkaudesta. Se on ainoa pysyvä, kestävä asia elämässä!

Satsatkaa Jumalan tuntemiseen. Se on parasta mitä voitte tehdä täällä maan päällä. Siitä seuraa kaikki muu hyvä.

Rakkaus Kristukseen? Ei hyvää päivää. Kasvakaa jo aikuisiksi ja alkakaa ajatella omilla aivoillanne. Koskee myös Jippua. Joulupukki tuli ja meni. Samoin Jeesus.

Oma kommentti