Erpo painoi 160 kiloa: ”Lihavia syyllistetään!”

Erpo HeinolainenErpo Heinolaiselta katosi yli viisikymmentä kiloa leikkauksen avulla. Keventynyt olemus tuntuu nyt joka päivä arkisissa asioissa.

Erpo on antanut toukokuun Hymyyn uudesta elämästään kertovan muitakin kannustavan haastattelun. Nyt jalka nousee ja elämä maistuu. Vielä pari vuotta sitten näin ei ollut.

-Laihtuminen merkitsee minulle arjen pieniä asioita, jotka laihdutusleikkauksen jälkeen palasivat elämääni. Kuten se, että pystyn kävelemään hengästymättä.

Mies kertoi laihduttaneensä yli kolme sataa kiloa parissakymmenessä vuodessa. Turhaan. Ne palasivat aina takaisin. Erpo puhuu haastattelussa myös lihavien syyllistämisestä.

-On olemassa ihmisiä, joihin eivät laihdutuskuurit tehoa!

Teksti: Hymy
Avainsanat: laihdutus, Erpo Heinolainen, lihavuus

Kommentit

Vanhanaikainen näkemys tuo kalorinkulutus vs. energiankulutus. Ihmisillä imeytyvät eri aineet eri tavoin. Samoin kuin joku ei liho millään (niin hyvä ruoansulatus että poistaa kaiken turhan) niin vastaavasti jonkun elimistö varastoi.

Moni muukin asia vaikuttaa lihomiseen, ei pelkät kalorit. Sen takia varmasti moni laihduttaja epäonnistuukin.

-On olemassa ihmisiä, joihin eivät laihdutuskuurit tehoa!

Paskanvitut jokainen ihminen voi laihduttaa jos haluaa. Geenit jne on pelkkä paska tekosyy.

Lääkkeet myös saattavat kerätä nestettä, joka sitten saa ihmisen näyttämään todellista lihavammalta. Sairaudet lääkkeineen on aina eri asia kuin jotkut Mäkki-possut.

Tietyt lääkkeet lihottavat,mm.mielenterveys lääkkeitä on paljon,jotka pistävät ihmisen syömään,jatkuva nälkä,tuntuu ettei se nälkä lähde millään,ja sit ne lääkkeet tekevät väsymystä,niin ettei jaksa liikkua,tämän takia lääkkeiden käyttäjät lihovat.

”On olemassa ihmisiä, joihin eivät laihdutuskuurit tehoa!”
Erpo tainnut keksiä miten luoda energiaa tyhjästä tai sitten vaan puhuu silkkaa paskaa. Jälkimmäinen vaihtoehto sopii paremmin termodynamiikan lakeihin.
Ihminen lihoo jos se syö enemmän kuin kuluttaa ja vastaavasti laihtuu jos kuluttaa enemmän kuin ehtii energiaa saada ravinnosta.

Niin, ei ne laihdutuskuurit tehoa jos ei katso mitä syö. Fakta on että jos kulutat vähemmän mitä saat ruuasta energiaa/rasvaa niin lihot…

Samaten en tajua sitä että väitetään tiettyjen lääkkeiden lisäävän painoa? Montako kilokaloria pieneen pilleriin oikein mahtuu??

Oma kommentti