EU-kriitikko Esko Seppänen: ”Kreikka-rahat menivät kankkulan kaivoon – takaisin niitä ei saada!”

Esko SeppänenEU-suomalainen kysyy, saadaanko Kreikalle lainattavat rahat joskus takaisin?

-Ei saada, tyrmää mepin työt hiljattain jättänyt, mutta ei vaientunut EU-kriitikko Esko SeppänenHymy-lehden blogissaan.

-Ei velkaa makseta lisävelalla, vaan rahalla, ja sitä ei Kreikalla ole velkojen maksuun. On selvää, että tuloillaan on velkojen uudelleenjärjestely ja osittainen anteeksianto, Seppänen tylyttää.

Sodan jälkeen Suomessa leikattiin seteleistä puolet pois, ja sitä suuruusluokkaa on myös talouden laatulehden Financial Timesin arvio velkojen parturoimistarpeesta.

Esko Seppäsen totuuksia tuolla:

https://hymy.fi/seppasen-kolumni/blogi/saadaanko-kreikka-rahat-takaisin-ei

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kreikka, EU, Esko Seppänen

Kommentit

Niin siis, jos olen käsittänyt oikein niin kun kreikka saa tuon apupaketin velkarahaa, se voi sitä käyttää vakuutena uudelle velalle. Lainaahaan saa jos taskussa pyörii 10% otettavasta lainasta takeena vaikka sekin olisi lainattua rahaa.

Tuo nyt on itsestäänselvyys………hyvä kun joku uskaltaa sanoa sen ääneen!

No ihan oikeinhan mies päättelee. En ymmärrä miten ihmiset _voivat_ olla niin halvatun tyhmiä että luulevat että vanha velka on mahdollista maksaa takaisin ottamalla lisää velkaa…. Olemme jokainen loppupeleissä ylikansallisten pankkien orjia halusimme tai emme. Vaikka lähes jokainen tavallinen suomalainen pulliainen silmänsä asialle ummistaa, se ei sitä tarkoita etteikö asia niin olisi. Herätkää jo!

Tiesittekö että jokaikinen suomalainen saa syntyessään n. 13 000 € velkaa Suomen valtiolta? Menkää osoitteeseen http://www.velkakello.fi ja tarkistakaa itse.

Tuo nyt on itsestäänselvyys………hyvä kun joku uskaltaa sanoa sen ääneen!

Oma kommentti