Euroviisujen demonauhoja tuli 267 – näin kävi Johanna Tukiaisen Sexx-biisille!

Johanna TukiainenEuroviisujen Suomen-karsinnan avoimeen kilpailuun saapui määräaikaan mennessä 267 demonauhaa. Raati valitsee muutaman viikon sisällä kappaleet lokakuiseen esikarsintaan.

Mutta kuinka kävi Johanna Tukiaisen kohutun Sexx-biisin?

Tuottaja Tuija Järvinen paljastaa sen Hymylle:

-Kappaletta ei koskaan saatu nauhalle asti. Tämä on ikävä asia, mutta Johannan ulkomaanmatkat aiheuttivat sen, ettei Sexx-biisi lähtenyt Euroviisu-kilpaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Euroviisut

Kommentit

Joo, ei nämä nk. ”blondit” tyhmiä ole…..osaavat pitää muita ….miten sen sanoisi. Muut seuraavat ja media juoksee perässä. Hyvä !

Ja tämäkö on paljastus? Kyllä kaikki täyspäiset tiesivät, ettei Tukiainen koskaan tule saamaan sitä biisiä aikaan. Pitää antaa vaan köyttä ja turhia vihjailuja, että muka mielenkiinto pysyy. Tuigun ja Tugsun välirikkokin oli pelkkä mainoskikka, sanon ma.

Oho. Kuinkas nyt näin huonosti kävi. Kenet Tukki voi haastaa oikeuteen?

Idiootti ämmä,vielä on lainarahaa jolla yrittää,mutta kuka sen takaisin maksaa????

Mangeri-Lehtinen jauhaa paskaa taas. Solistin ulkomaanmatkat ei näinä päivinä estä yhtään mitään tällä alalla, varsinkin kun on kyse vähän isommista bileistä kuin irc-gallerian joulukalenteri, mikä nuijalle on nyt suuri mediamenestys! Tuottajahan (jollainen puijahuija uskottelee olevansa) hoitaa tarvittavan henkilökunnan, sovitukset ja tekniikan paikalle ajoissa ja vastaa käytännön sujumisesta. Laulaja tulee silloin kun sen aika on, tekemään oman osuutensa. Nykyään vaikka toisella puolella planeettaa, jos tarve vaatii. Eli taas pelaa omaan pussiin tuksun kustannuksella. Ilmoita jo ihmeessä julkisesti jossu, ettei tämä savolainen enää pissi sinun linssiin – lööppijulkkisboikotti on hyvä alku (pitkästä aikaa sait julkisesti plussaa!)

Hyvä esimerkki siitä kuinka tosissaan tämä parivaljakko toimii viihdemaailmassa. Jaksetaan jauhaa siitä kuinka työ on rankkaa ja raadollista, mutta huvimatkat lopulta estävät itse työnteon.

Oma kommentti