Ex-Cannonball Mika ”Immu” Ilmén: Kerta jolloin hän meinasi itse soittaa poliisit

Jarkko Sipilän kirjoittama kirja ex-jengiläisestä ja vapaaottelijasta Mika ”Immu” Ilménistä kisaa vahvasti joulun kiinnostavimman ”isälahjakirjan” tittelistä. Kirja vyöryttää esiin sellaisen määrän tapahtumia ja yksityiskohtia Immun elämästä, että heikompaa hirvittää.

Väkivalta on vahvasti läsnä nuoruusajoista jengiaikoihin, toki myös kehässä vedetään turpiin niin että roiskuu. Jopa treffeiltä Immu lähtee pieksemään erästä vasikkaa.

Hän oli ravintolassa uuden treffikumppaninsa kanssa, kun sai tiedon, että vasikka oli saatu ravintolan ulkopuolelle paikalle.

-Sanoin Ellulle että ota sä drinkkii tässä. Vetelin vasikan aika huonoon kuntoon, palasin baariin ja sanoin Ellulle että mun pitää lähteä. Ellu sai raivarin. Käskin naisen kääntyä. Baarin edessä oli kahdeksan poliisipartiota odottamassa mua. Myöhemmin vein Ellun vihille, mies kertoo kirjassa.

Myös ajat portsarina olivat hurjia. Kerran Keravalla eräs asiakas oli länkyttänyt kännissä tuntikausia pääsyä sisään. Paloi hermot.

-Revin hänet sisään, kuristin ja läiskin sitten avokkaita naamaan tyyliin hei mikä äijä sä oot, bääsit baariin ja rupeet heti goisaan. Kundi virkosi ja kuristin uudelleen tajuttomaksi. Mitä vittuu, äijä nukkuu meidän baarissa.

Pokeaika oli Immun mukaan tuottoisaa. Tulot olivat kolme tuhatta euroa viikossa, mikä oli paljon kouluttamattomalle kundille.

Avioliitto Ellun kanssa oli tapahtumarikas. Kerran Immu oli tavannut penisystävällisen naisen eikä voinut pitää erossa näppejään hänestä. Ellu sai tietää. Hän uhkasi ampua itsensä ysimillisellä.

-Anna palaa jos siltä tuntuu, totesin, kunnes ase jyrähti vessassa.

Immu potki täristen vessan oven säpäleiksi. Pienen naisen kädessä oli savuava ase ja hän naureskeli, että ”pelästyitkö edes”.

Ase-episodin jälkeen nainen löi, potki, puri ja kynsi Immua tunteja kostoksi. Lopulta Immu joutui istahtamaan hänen päälleen ja sanoi:

-Mun on pakko soittaa kytät jos et sä rauhoitu. Lopulta onneksi nainen väsyi.

Painetussa Hymyssä on myös Immun haastattelu.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Immu, Mika Ilmén

Kommentit

Oma kommentti