Ex-mies ihmettelee: Laulaja Agnes, missä on lapsesi?

Agnes PihlavaVuoden 2005 Idolsista tuttu puolalaislaulaja Agnes Pihlava on kaikki nämä vuodet kertonut tuovansa Jakub-poikansa Suomeen. Välillä Agnesin ura lopahti, ja lupausten luultiin viimeistään tässä vaiheessa muuttuvan lihaksi ja vereksi.

Nyt Agnes julkaisi toisen levynsä ja on uransa huipulla, mutta lasta ei näy.

Mitä toteaa asiaan Agnesin ex-mies Markku Pihlava. Lue kummallisesta sopasta Hymystä!

-Lupauksista voisi pitää kiinni, ex-mies toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Agnes Pihlava, Markku Pihlava

Kommentit

Minä se vaan kuuntelen musiikkia ja muusta en välitä. Hyvä Agnes, toivon et saat tehtyä pitkään sitä mitä haluat, laulaa 🙂

Mitä se kenellekään kuuluu, missä Agneksen poika on? Eihän Markku ole pojan isä. Mitä järkeä olisi nyt repiä lapsi turvallisesta ympäristöstä aivan vieraaseen maahan?

Ex-mies peräänkuuluuttaa Agnesin äidilleen jättämää lasta, jonka Agnes jätti kotimaahansa, hypättyään suomalaismiehen eli tämän Pihlavan kelkkaan. Joten eipä hänellä vissiin ole mitään tekoa lapsen eteen tekemisen kanssa tässä vaiheessa. Ainut mikä ihmetyttää oli se että ammoisina aikoina otti moisen pyryharakan mukaansa eikä ottanut tämän lasta vaan syystä tai toisesta koki asian ihan kivaksi, kun ”riippa” jäi sinne mummun hoiviin ja sai tämän äideistä parhaimman matkaansa.

Onko teistä arvostelijoista kukaan edes kuunnellut Agnesin uutta levyä? Voin suositella! Ja onkohan teille tullut edes mieleen, että lapsen poissaolo julkisuudesta on ehkä ihan tietoinen päätös. Jos tämä ex-mies on oikealla asialla niin missäs hänen naamansa sitten näkyy ja mitä hän tekee lapsensa eteen? Ettei olisi rahan haistelua tässäkin.

Eikö se ex-mies sitten itse tiedä missä se lapsi on?

Oma kommentti