Ex-missi Pia Pakarisen vastaisku näyttää tältä – katso!

Pia PakarinenKruunustaan dramaattisesti luopunut Miss Suomi Pia Pakarinen ei ole jäänyt lehdellä soittelemaan. Historiaan tempauksellaan jäävä missi aikoo hyödyntää julkisuutta ja työmahdollisuuksiaan – ja tekee sen avaamalla omat nettisivut.

Itse asiassa saitti on jo nyt alustavasti nähtävissä – täällä.

Sivuilla tullaan esittelemään Pian historiaa niin tekstein kuin kuvakavalkadeinkin. Lisäksi Pia on avannut yhteysosoitteen niin työtarjouksille kuinlehdistöllekin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pia Pakarinen

Kommentit

Törkeää tai ei, ei tämä ole mikään urheilukisa, eikä edusta Suomea, vaan missiorganisaatiota. – Vai saako tähän jotakin yhteiskunnan virallista tai edes puolivirallista tukea, esim RAY:ltä tai Veikkaukselta?

Missikisat ovat aikansa eläneet, nuorten naisten esineellistämistä, eivätkä sovi malliksi ainakaan nuorisolle. Sitä paitsi Suomi pärjää imagonluomisessa jo aikalailla muilla avuilla, Armi Kuuseloita ei enää tarvita, kuten sodan jälkeen vuonna 1951.

Että silleen. Kannatan koko missikisojen lopettamista.

Hyvä Sepe: onko Sinusta oikeudenmukaista, että ko järjestö ei välitä kruunatuista tippaakaan mainitsemiesi häppeningien jälkeen, mutta ottaa silti puolentoista (!!!) vuoden ajan 50% kaikista tuloista?

Eli nuoren tytön kuuluisi samaan aikaan osata yhtäkkiä manageroida itseään, edustaa ja valmistautua kansainväliseen kisaan (jossa edustetaan Suomea eikä itseä)?

Taidatko ymmärtää, että myös kauneusala vaatii työtä? Laadukkaat meikit, hiuslisäkkeet, manikyyri, erilaiset vaatteet, ulkonäöstä huolehtiminen ja asusteet vaihtuviin tehtäviin eivät ole itsestäänselviä tai ilmaisia eivätkä myöskään matkat paikasta toiseen. Kannatat tai et, vanhoilla lumpuilla ja laittamattomana ei tällä alalla pärjää.

Se, ettei organisaatio ole millään mukana auttamassa nuorta missiä, mutta vie puolet palkasta 1,5v ajan, on minun logiikallani törkeää.

Eli siis, Finnartists järjestää karsintoja ym häppeninkejä ympäri suomea, jotta itsensäesittelyalalle suuntaavat saavat julkisuutta (vaikenivat edes voittaisi) ja teidän mielestä heidän pitäisi tehdä kaikki tämä hyväntekeväisyysjärjestönä!? Jeesus sentään, vapaaehtoisesti kisaan lähdetään mukaan ja pesti kestää kuitenkin vain vuoden, jonka aikana tehdään paljon töitä jotka vaikuttavat tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksiin. Nyt yksi näistä tyhjäpäistä on sitä mieltä, että ei ole reilua että joku muu hyötyy hänen tekemistään keikoista rahallisesti. Hänen, josta kukaan ei tietäisi hevon vi***a ilman kyseistä järjestöä!

Onko Hymyn mukaan Pian ”vastaisku” että hänellä on webbisivut jotka eivät ole valmiit ja joissa mm. sanotaan että hän tulee osallistumaan Miss Maailmaskioihin jotka alkavat 24.8.??

Kannatan Piaa! Hän on poikkeuksellinen missi, jossa on vanhanajan glamouria. Hän ajattelee omilla aivoillaan ja rohkeni irrottautua työstä, jossa työnantaja vei vain kermat päältä eikä välittänyt työntekijästään. Muut missit ovat ruikuttaneet jälkikäteen ongelmista, mutta vain Pialla oli kanttia ottaa misseys omiin käsiinsä. Hyvä! Eino ja muut vanhat papat ovat jo tarpeeksi rahastaneet omia Espanjan lomiaan nuorten ja kokemattomien tyttöjen kustannuksella.

Ketä kiinnostaa missä tämä tyttö on syntynyt ja minne muuttanut. Sivuillahan pitäisi lukea, että hän oli missi, joka luopui kruunustaan kesken
kauden agenttinsa ohjeiden mukaan.Hän oli varma Miss Universum menestyksestään ja päätti finaali-yönä rahastaa lehtijutuilla Suomen lehdistöä. Mutta pieleen meni, kruunustakin piti luopua ettei Makunen vie sitä ensin. Edessä on tuulinen tie ulosotossa olevan agentin siipien alla.

Nyt on näköjään tuo teksti korjattu. Näyttää jo paljon paremmalta! 🙂

kieltämättä näin tönkköä englantia en ole tavannutkaan vähään aikaan. Tuskin Pia kuitenkaan itse on noita sivuja värkännyt joten ei kritisoida hänen taitojaan sen takia.

Kannattais panostaa enkun oikeinkirjoitukseen vähän enemmän.

Sikailkeetä porukkaa täällä liikkeellä. Kyttäämässä toisten asiota ja kommentoimassa nimimerkkien takaa. Puhuisitteko samalla tavalla muiden kuullen tai päin naamaa?

Vois tietysti opetella sen lontoon murteen, ennen ku sivuja laittaa pystyys…

Tommi Mäkinen se kyllä tais olla kommentoimassa, kun Mika oli vaan puskissa itkemässä..!

haha…samaa mietien juuri! Tuli ihan mikä Häkkisen formula-kommentit mieleen. ”Rase was goot but face was not too pretty”

Onpa kökköä englannin kieltä noilla sivuilla. Kyllä nyt ex-opettajia hävettää.
Tuu tii tu töötituu …

tsiisus maaria! 90-luvulla syntynyt ihminen ja kirjuttaa tollasta tankero-englantia sivuilleen!!

Toivottavasti ei näy missään enään ikinä tätä hupakkoa..

Voimakkaan ihmisen ratkaisuja. Makunen joutuu muuttamaan koko kisojensa hallintoa, ellei halua että tämä on jokavuotista.

Ja en varmasti klikkaa tuonne. Ihan turha mainostaa näitä.

Kun Miss Suomi-titteli ei tuo rahaa

Eroa ja kerro Eino makusen lähennelleen ja hiplailleen.

Oma kommentti