Ex-syyttäjä Ritva Santavuori jyrähtää: ”Huumesota on jo hävitty!”

Ritva Santavuori-Ennustin jo vuosia sitten, että vapaamielinen suhtautuminen huumeisiin johtaa siihen, että huumeongelma pahenee ja siirrytään kovempiin aineisiin, sanoo Ritva Santavuori, joka on pysytellyt kolme vuotta poissa julkisuudesta.

Hymyn toukokuun numeroon hän suostui kuitenkin haastattelun antamaan. Entinen kihlakunnansyyttäjä ja rautarouvana tunnettu huumesyyttäjä on seurannut huolestuneena Suomen vapaamielistä huumausainepolitiikkaa.

Santavuori näkee huumeongelman myös viranomaislähtöisenä. Subutex eli korvaushoito on myös huumeongelma.

-Huumetaistelu on hävitty. Ei tehty yksilön kannalta oikeaa ratkaisua, kun mentiin korvaushoitoon. Tehtiin päätös, että annetaan käyttäjille huumeet. Se tulee halvaksi ja käyttäjien ei tarvitse tehdä rikoksia. Yhteiskunta ummisti silmänsä ja pisti päänsä pensaaseen, ruotii Santavuori. Lisää kuumaa puhetta Hymyn printissä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ritva Santavuori

Kommentit

Totta kai Santavuoren pitää yrittää kasvonsa säilyttämään. Olisihan se pirun noloa eläkepäivillä joutua vielä katsomaan peiliin ja tajuamaan, että on itse ollut huumeongelmaa Suomeen kehittämässä ihmisvihamielisen toimintansa välityksellä. Santavuori ja muut kieltolakikiimaiset eivät muuta osaa tehdä kuin tukea ja ylläpitää rikollisuutta, ja tietysti jeesustella aiheesta juorulehdissä.

Siinä mielessä täytyy ymmärtää Santavuorta, että jos hän nyt kääntäisi kelkkansa ja olisikin oikean ratkaisun eli korvaushoidon puolella, niin hänen elämäntyönsä menisi hukkaan. Kai hänen täytyy yrittää viimeiseen asti puolustaa omaa näkemystään, sillä jos hän nyt myöntäisi, että korvaushoito ja dekriminalisointi on oikea vaihtoehto kaikkien osapuolien kannalta. Niin hän myös myöntäisi, että hänen elämänsä ja ura syyttäjänä ja minälie oli täysin turha. Joten annetaan tämän ihmisen saada oikeutus elämäntyöhönsä ja olemiseensa. Juhlitaan sitten kun .. Ööö.. Hänen aikansa on ohi. 🙂

Santavuoren sivistymättömät ja epäinhimilliset mielipiteet ovat suorastaan KÄSITTÄMÄTTÖMIÄ! Onneksi Santavuori on eläkkeellä, se mitä vahinkoa ehtikään virassaan aiheuttaa, sitä voi vain arvailla. Santavuoren aikaan emme tule koskaan palaamaan ja hyvä niin! Surullista sinänsä on se että mummeli uskoo vieläkin omiin sadistisiin näkemyksiinsä, pitää itseään valtakunnan taistelevana huumesodan sankarina…

Hyi olkoon mikä ihminen. Kuolis jo. Niin väärässä kuin vaan voi olla eikä sitten millään pysty sitä hyväkymään.

Torsti Koskinen ja Ritva Santavuori toivat nykyaikaisen huumeongleman Suomeen toimiessaan huumepoliisin päällikkönä ja huumesyyttäjänä. Syyllinen yrittää aina vierittää syyn toisten niskaan, kyllä Santavuori tämän tietää.

Kuka toi vanha dementoitunut höppänä oikein on? Olisiko omaisten parempi poimia tämä kukkahattutäti parempiin hoiviin? Pitkäniemi voisi olla dementoituneelle hieno elämysmatka!

Kieltolaki on jo hävitty!

Ennustin jo vuosia sitten, että vapaamielinen suhtautuminen alkoholiin johtaa siihen, että alkoholiongelma pahenee ja siirrytään kovempiin aineisiin… Viinataistelu on hävitty. Ei tehty yksilön kannalta oikeaa ratkaisua, kun laitettiin keskiolut maitokauppoihin. Tehtiin päätös, että annetaan käyttäjille päihteet. Se tulee halvaksi (EI MUUTEN TULE) ja käyttäjien ei tarvitse tehdä rikoksia (KYLLÄ MUUTEN TARVITSEE). Yhteiskunta ummisti silmänsä ja Santavuori tuuppasi päänsä hiekkadyyniin kuin paraskin strutsi.

Teksti vilisee asiavirheitä! Santavuori ratsastaa porttiteorialla, joka on tiedemiesten jo vuosikymmen sitten kumoama. Kaikki sadat erilaiset laittomat päihteet Santavuori leimaa Subutex-korvaushoidoksi pitääkseen yllä narkkaristereotyyppejä.

Ja itselle naukku maistuu varmasti.

Edelliset kommentoijat SEKÄ Santavuori ovat SEKÄ oikeassa, että väärässä.

Huumesota on pelkkää häviötä. OIKEIN.

Edellinen kommentoija SEKÄ Santavuori ovat täysin väärässä.

Oma kommentti