Ex-tangokuningas Jukka Hallikainen pahoinpideltiin ravintolassa, lyöjänä ravintolapäällikkö – hurja kuva!

Vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikaisesta on julkaistu hurja kuva. Mies joutui pahoinpidellyksi Vantaalla. Asia käy ilmi toisen tangokuninkaan, Marko Maunukselan (kuvassa vasemmalla) päivityksestä.

-Huh! Olihan päätös loistaville juhlille! Klo 02.30 vantaalaisen ravintolan ravintolapäällikkö löi Jukkaa viinipullolla päähän täysin ilman syytä. (Luit oikein, ravintolapäällikkö!) Istuttiin ravintolan yläkerrassa isomman seurueen kansa hyvissä juhlatunnelmissa ja tämä herra istui samoissa pöydissä. Hän oli jopa tarjonnut Jukalle juotavaa aiemmin, kun ovat entuudestaan tuttuja. Ykskaks, ilman mitään kahakkaa tai ennakkoa, edes ilman mitään keskustelua, tää tyyppi otti viinipullon coolerista, kaatoi loput viinit lasiin ja mäjäytti Jukkaa tyhjällä pullolla päähän, Maunuksela kertoo.

Maunukselan mukaan oli onni onnettomuudessa että pullo ei hajonnut, eikä osunut vaikkapa silmään.

Erikoista oli myös se, etteivät baarin portsarit poistaneet päällikköä baarista, vaikka sitä vaadittiin kovaan ääneen.

-Jos lyöjä olisi ollut kuka tahansa muu, niin uskon, että ei olis jalat ottanu maahan, ku olis menty sillä kuuluisalla ”niskapers-otteella” ulko-ovea kohti. Enemmänkin järkkärit vaan rauhoittelivat meitä, ettei tästä tuu jälkirysyä. Sitäkin tuli sikäli, että kun Jukan lakimies-veli puhutti tätä heppua ihan rauhallisesti vähän tapahtuman jälkeen, niin hän sai herralta kaks kertaa kuonoonsa siinä tilanteessa.

Maunuksela kertoo, että poliisit tulivat puoli tuntia myöhemmin paikalle ja veivät ravintolapäällikön pois.

Pää on nyt paikattu, rikosilmoitukset tehty.

-Asia ei jää tähän. Haluan meidän seurueen puolesta välittää ison kiitoksen sille ensihoitajanaiselle joka olit viettämässä baari-iltaa ja tulit auttamaan, ennen kuin ambulanssi saatiin paikalle. Kiitos myös useille silminnäkijoille jotka halusitte jakaa näkemänne poliisille, Maunuksela kiittelee.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: pahoinpitely, Tangokuningas, Marko Maunuksela, Jukka Hallikainen

Kommentit

Oma kommentti