Exät syyttivät Tauski Peltosta pahoinpitelystä: Tauskin erikoinen puolustuspuhe!

Laulaja Tauski Peltosen ex-aviovaimot Henna Peltonen ja Virpi Kätkä syyttivät laulajaa tänään ilmestyneessä Seiskassa muun muassa väkivallasta. Henna aikoi hakea lähestymiskieltoa ja molemmat existä yksinhuoltajuutta.

Tauski Peltonen tilittää nyt Hymylle omat näkökantansa asiasta. Hän pitää väitteitä perättöminä ja syyttää exiä valehtelusta. Tauski toteaa myös olevansa huolissaan lapsistaan.

-Olen itkenyt lasteni puolesta. Osa heistä käy koulua, osa on kerhoissa ja osa töissä. Kaikki he tulevat kärsimään näiden ajattelemattomien puheiden takia paljon. Myös heidän vapaa-aikansa kärsii. Olen joutunut tekemään erityisjärjestelyjä heidän arkeensa, kun se alkaa.

Tauski oli vielä päivällä sitä mieltä, että antaa puheiden jäädä omaan arvoonsa, mutta nyt on toinen ääni kellossa.

-Tulen ehdottomasti vastuullistamaan heidät puheistaan, mies toteaa.

Hän kiistää myös hääöiden pahoinpitelyt ja toteaa asioista olevan kivenkovaa näyttöä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Kissan korvien asennosta ja naaman ilmeestä näkee heti, ettei ole mielissään Tauskin ”sylissä” ollessaan.

Tauski on anaalista, ja sillä siisti. Kohtelee vaimojaan, lapsiaan, ja vissiin eläimiäkin julmasti.

Ja juu, ei ole ensimmäinen mies, joka läheisiään kohtelee huonosti. Vaan kun Tauski luulee olevansa ns. julkkis. – Mitä esimerkkiä hän näyttää käyttäytymisellään esim. suomalaiselle nuorisolle, kysyn.

Otetaanpä käyttöön ns, käänteinen rasismi: menköön Afrikkaan, ja pysyköön siellä loppuelämänsä. – Kunnollisia suomalaisia miehiä inhottaa Taunon asenne, ja sen jälkeen ei ole hyvä olla Pohjoismaissa.

En antaisi kissaa tuommoisen käteen. Toivottavasti saa ansionsa mukaan siellä Afrikassa, kun paikallisille valkenee millainen ketku on kyseessä.

Koska siis Tauskin lasten arki alkaa? Eikös jokaisella lapsella ole arki ihan jokaikinen päivä, silloinkin kun Tauski ei heistä ”huolehdi”, kenties siis viikonloppuisin ja loma-aikoina? Tauskiko näiden lasten arjista myös näiden ulkopuolella on vastannut/ 24/7? Ei ole, vaan on jonkinlainen pahimmanlaatuinen ”viikonloppuisä”.

Kertakaikkiaan säälittävä olio, ei edes mieheksi voine kutsua. Kunnollinen MIES ei ikinä pahoinpitele kumppaniaan, heikompiaan eikä ketään muitakaan.

YÖKS koko Tauski. Toivottavasti ex-vaimot tekevät rikosilmoitukset pahoinpitelyistä PIAN, ennen kuin jutut vanhenevat.

Tauski on surullisella tavalla osoitus siitä kuinka pisu nousee päähän. Hähän itse pääsi isompaan julkisuuteen vasta mentyään Hennan kanssa naimisiin. Ihan yksinkertainen laskutoimituskin tämän todistaa. Montako juttua näitte vaikkava Amppareissa Tauskista näinä vuosina ennen Hennan kanssa avioitumista?
Oi voi mikä Taukki.

Voi nyyh ja kyynel, että ihan itku pääsi! Mahtoi kummallakin exällä päästä isompi parku, kun nyrkilää niitä koulutit….

Kyllä osaa olla vastenmielinen tyyppi kaikilla mittareilla!

Oma kommentti