Fitness-Jutta haukkui miesten salipukeutumisen: ”Satsatkaa kuten baariasuihin!”

Jutta GustafsbergViihdelehtien sivuilla viikottain vieraileva Jutta Gustafsberg on ruvennut muotituomariksi samalla kun treenaa fitnessin MM-kisoihin. Mimmi nimittäin moittii kovin sanoin niin salilla treenaavia naisia kuin miehiäkin heidän vaatemaustaan – vanhat verkkarit eivät tätä typykkää miellytä.

-Mitenkähän muuten saisi vinkattua muutamalle manselaiselle puntin vääntäjälle, joita näen salilla päivittäin, että miten olisi uudet treenivaatteet. Miehille tiedoksi, että me naiset olemme tosi tarkkana vaatetuksenne suhteen. Viikosta toiseen samoilla vaatteilla hikoileva uros saa mielikuvan ”ei niin hygieenisestä ihmisestä” valloilleen. En ota kantaa siihen, kuinka usein niitä reikäisiä verkkareita pestään, mutta hirveältä se näyttää! Treenikamoihin kannattaisi satsata vähintään yhtä paljon kuin baarivaatteisiin, Jutta tykittää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

Edelleenkin ne kovimmat futarit tulee Brasiliasta ja yleensä jostain oikeesta köyhyydestä……käyttääköhän ne sielläkin uusia Addun kamoja, JUTTA ?????? Kannattais sunkin varmaan käydä sieltä hakemassa oppia tohon sun POKEMON maailmaan

Ois mukavampi katella miesten peppuja ehyissä verkkareissa. 😛 Kyllä miehet kattelee naisia salilla (yleensä), miks naiset ei sais katella miehiä… Ei siitä pukeutumisesta tarttis missään tilanteessa paineita ottaa, mut hyvä että joku muistuttaa miehiä (jotka muuten on herkemmin juntteja ku naiset) että sali on just hyvä paikka näyttää itteään hyvässä valossa. 😉 Oli varattu tai ei.

Ei jumal….

Sinne salille kuuluu se likaisin harmaa t-paita ja vanhimmat verkkarit mitä kaapista löytyy. Repeän aina nauruun (mielessäni) kun näen näitä fitness-ämmiä täysissä meikeissä ja 100 euron verkkarit jalassa.

Mitä enemmän lentää hiki ja haisee paska sitä parempi. Ripulikin saa tulla housuun kyykyssä.

kukin taplaa tyylillään kunhan vaatteet ovat puhtaat ei väliä missä rytkyissä kukin treenaa.
Ehkä tärkeämpää on missä vaatteissa sitä ihmiset kaupungilla kulkee
ps.rumat ne vaatteilla koreilee
ja tämä oli naisen mielipide

Eihän sitä kuntosalille mennä kledjuilla prässäileen..vai mennäänkö? Eikö sinne mennä vääntään rautaa hampaat irvessä ja se tanko ei nouse yhtään kevyemmin vaikka olisi kuinka fiinit ja kalliit kledjarit päällä. Mutta Jukalla taitaa olla asiasta eri mielipide.

Oisko mahkuja, jos palautan verkkarini Uuno Turhapurolle ja ostan Robin Hoodista uudet?

Jutalla on pointti, mutta ei välttämättä ota huomioon, että kun kuntosalien kuukausimaksut ovat mitä ovat (helvetin kalliita), niin ihmisten ei välttämättä enää tee mieli upottaa vielä enemmän rahaa ”kunnon” vermeisiin. Puuvilla t-paita ja verkkarit toimivat vallan mainiosti tavalliselle salilla kävijälle jonka tavoitteet ovat pelkästään kasvattaa muskeleita, eikä välttämättä kilpailla ym.
Yhdyn toki, että ne vaatteet olisi hyvä pestä edes kerran viikossa (olettaen, että kävijä käy salilla 3-4 viikossa eikä pahemmin harrasta aerobista).

Millä eväillä tämä ”’ratsu ketään arvostelee. Oliko männävuosien superhiihtäjä Make Myllylä heidän ternimaitotallissaan. Lylynlykkijähän pyörtyilee nykyisin huoltoasemien toileteissa. Ja tämä Jetta; yäk. En kommentoi.

Oiskohan tällä Jatalla taas aika vaihtaa ukkoo. Yks plumpsahti, toinen pumpsahti. Svartseneekeri ois nyt vapaana, että Tutta alahan hiipiä sinne Los Äntseleesiin päin. Siellä saa jopa silikooniaivotkin hankittua.

Jopas on asiallista kommenttia. Näyttääkö Jutta siltä että käy salilla vain hienostelemassa hyvännäköisillä treeni-asuillaan? Jutta puhuu asiaa, puhtaat vaatteet salille aina ja kunnolliset tekniset asut lisäävät, uskokaa tai älkää, treenimukavuutta. Verkkarit ei ole parhaat mahdolliset eikä myöskään puuvillainen t-paita. Ei sinne salille hienostelemaan tarvitse mennä mutta ei myöskään pilaamaan muiden treenejä. Todella pahalle haiseva saattaa saada jonkun muun treenin penkin alle. Jutan kommentoiti on aivan aiheellista, sehän se älähtää johon kolahtaa… kuten näistä kommenteista huomaakin.

tässähän puhuu selkeästi alan rautainen ammattilainen. kuntosalilla käynnin tarkoitus ei suinkaan ole kuntoilu, toisin kuin nimitys harhaanjohtavasti väittää, vaan seksi. eli sen sijaan että kuntosali olisi paikka jossa kehitetään lihaksistoa ja tukielimiä koneiden ja teräskappaleiden avulla, sinne mennään iskemään vastakkaisen sukupuolen edustajia, ja on parasta miettiä mitä päälleen laittaa jos haluaa että käy flaksi, koska kaikki haluavat itselleen puolisokseen muotipoliisin. hyvä jutta! ilman tällaisia pinnallisia, todellisuudesta irtautuneita idiootteja maamme tulevaisuus olisi vitun synkkä…

Ja sama viroksi:
Jutness-Fitta maukkui hiesten pulisakeutumisen: Kutsatkaa saten aaribasuihin.

Salilla taistellaan rautaa vastaan kunnolla huutaen ja hikoillen. Kunto- ja hyvinvointikeskukset ovat niitä näyttäytymispaikkoja joissa keekoillaan bling-bling releissä mukavasti jotain namuproteiinipirtelöitä lutkuttaen ja välillä vähän poljeskellaan jotain kuntopyörää…

Ja Jutta satsaa siihen, että saa uuden miehen omaisuuden siirrettyä nimiinsä.

KYllä sä lehm oot pihalla.. sinne salille mennään treenaan eikä mimmejä pokaan..

Jutan kanssa samaa mieltä. Suomi (ja varsinkin Tre) on aikamoinen junttila. On toki paikkoja, joissa treenaajat kunnioittavat muitakin ja panostavat pukeutumiseen.

ei kai sinne salille tarvii p*****e hienosto kuteissa tulla, kaippa ne äijät muualla voi muijia katella,, ääliö touhua

ehkä miehet eivät tule salille naisten katseiden takia, vaan pumppaamaan rautaa etc. jutta voisi satsata itse vaikka aivosoluihin tjsp.

Oma kommentti