Fitness-Jutta ja karmeat läskit!

Jutta GustafsbergFitness-kisailija Jutta Gustafsberg kirjoittaa nettisivuillaan pitkän pätkän Kreetalla tehdystä pikalomasta. Oleellisiin asioihin kuuluivat treenaaminen, herkuttelukielto ja – liikalihavien ihmisten töllöttäminen!

– En voi kieltää, etteikö mieleni olisi tehnyt maistella jäätelöä ja jälkiruokia, mutta pysyin tietenkin kaidalla tiellä. Kun matkaseurana oli Ari, ei ole vaikea arvata, että salilla käytiin tietenkin päivittäin. Toinen asia joka nousi esille loman aikana, laittoi silmänsä sitten minne tahansa. Lihavia ihmisiä on joka puolella!

–  Nämä ylensyöneet ihmiset makaavat uima-altaalla ryystäen sokerilimuja. Naisilla on kokouimapuvut päällään, niin kuin se peittäisi jotain. Miehet ovat puolestaan harrastaneet keskikehonrakennusta ja kaljaa menee kurkusta alas.

Ugh, Jutta on jyrissyt!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

Ei muuta kun reeniä ja paljon hormonivalmisteita. Näin se hyvä tulee.
Tuo on kyllä totta, minäkin olen yllättynyt siihen, miten pirun tyhmiä ihmisiä onkaan liidellyt julkisuuteen. Miettikää tätä Jutta Virtastakin. Täydellinen nobody joka tunki itsensä kamalan näköisenä reality ohjelmaan. Sitten jonkun nolonolo Petterin kanssa yhteen. Sitten onkin heiluttu juorulehtien palstalla urakalla. Siis voiko täydellisempää nobodya olla olemassa? Ja tyhmä kuin vasemman jalan saapas, kyllä sen kommenteista huomaa, ei ole tainnut luoja älyä paljoa suoda!

Fitness pimu kertoo teille vähä bodylaiffista. Ei auta suuttua jos on ottanut rivot massat ja näyttääki vähä valaalta. Ite ku oon rannalla ni aina tulee työnnetyks takas veteen ku luullaan sinivalaaks. Mut en voi sille mitään ku bigmacit on vaa nii hyviä…

Ystäviemme kanssa olemme kiinnittäneet huomiomme viime aikoina lähinnä siihen, miten paljon tyhmiä ihmisiä onkaan. Olemme todella järkyttyneitä havaitsemastamme suunnattomasta typeryydestä. Onneksi ei tarvitse tuntea tyhmiä.

Kyllä lapset saa olla vähän pulleampia. Oma pikkuveljeni kun meni mummolaan kesäksi, hänen päänsä oli pyöreä ja söpö pikku vatsa kanssa, ikää hänellä oli 10-12v. Ei siinä tainnut edes syyssienet tulla, kun oli jo täysin normaali. Terve ihminen syö mitä tarvitsee. Jos ei liiku, käytä aivoja tai ole kylmässä, ei tarvitse syödä juuri mitään. Jos tekee jotain ja vielä kylmässä täytyykin jo syödä 2x mitä normaalisti. Ajattelusta en tiedä, koska en sitä harrasta, luotan vain logiikkaan.

Jos ei jaksa laihduttaa, ei jaksa yhtään mitään. Miten voi olla niin vaikeata, olla tekemättä mitään? Saakelin läskiperseet on täyttänyt ruokakauppojen hyllyt kevyttuotteilla. Niillä saakin sitten hyvät läskit ja joutuu vielä syömään tuplat grammoissa/euroissa. Tiesittekö että aspartaamia syötetään sioille, jotta ne lihoisi. Tuo kiva makeutusaine, kun pitää nälän yllä, vaikka ei olisi tarve. Siitä vaan kevyttuotteita (sokeria tai makeutusaineita) syömään, älkää ihmetelkö jos puhdee diapetes ja painoa tulee kuin tyhjästä, kirsikkana kakun päällä ikuinen nälkä.

Ihanhan tuo asiaa puhuu. Viime kesänä eräässä lastentapahtumassa pistin merkille paljon nuoria äitejä (ja isukkeja) joilla oli ihan älyttömästi ylipainoa, hikiset naamat kiilsi ja jättimäiset takapuolet vaan keinahteli. Erästä vanhaa kamuani en edes tunnistanut enää kun oli painusunut niin muodottamaksi. Jeps. Jokainen tyylillään mutta jättäkää trikoot ja legginsit kotiin, fatsot. Ja siinä vaiheessa kun pennuillanne alkaa olla kaksoisleukaa ja pömppömahaa, on peiliinkatsomisen paikka vanhemmilla. Lasten ei kuulu olla lihavia.

Eikös Jutta ole itsekin entinen läski? Ylipainoa oli varmaan 20 kiloa vielä 2000-luvun alun kuvissa!

surullista puhetta..
mitenhän sattuis sisimpään kun joku arvostelisi sinun poikaasi tai muuta läheistäsi?
tuskin sinunkaan suvussa kaikki on tollaisia oksettavan laihoja..tai sanoisinko paremminkin ei luonnollisen näköinen nainen.

Onpas täällä taas paljon kateellisia inisijöitä.
Jutta on joskus ollut pyöreässä kunnossa. Pyöräyttänyt varmaan muutaman lapsenkin?
On sentään saanut elämäntavat siltäosin kuntoon.

Toisin ku te sipsinmussuttajat siellä.

Sukunimi vaihtunut tiheään. Sen oma sukunimi on Virtanen. Suomen yleisin sukunimi. Kuka muuten teistä uskoo, ettei Jukka eikun Jutta Virtanen ole käyttänyt hormoneja? Kovasti väittää ettei ole, vaikka yhtäkkisesti oli kuin miehen vartalo, taisi 3 kk mennä aikaa.

Jutan vartalo on vielä rumempi mitä läskinaisen vartalo. Pahinta on, väitän että 90 % miesten mielestä, hormonihirviöltä näyttävä miesnainen. Puistattaa kun näkee tuosta naisesta kuvia. Siihen lisätään tuo kasarityylinen pukeutuminen vielä…

HAHHAA katsokaa tosiaan noita linkitettyjä kuvia rouvasta! Kiva läski ihan itse ollut! Mitä vttua muita haukkuu, kun itse oli vuosikausia ylipainoinen porsas!!!!!!

juhannus pruiks ihranhajuiset,rasvaltatirisevät,juhannukset jutalle

Eipä luulisi tuollakaan lehmällä olevan kovin paljon varaa pilkata muita läskiksi. Ja kokemuksesta, hormoonien käyttö tulee näkymään sitten myöhemmin, mikä onkin oikein tuolle naisen ja miehen sekoitukselle.

10000000 kertaa hail ja spruits jutalle,munaa ylä ja alapäähän ,proteiinia saa spermasta

aaaaaaaaaaaah söin 2 kebabateriaa ,7 possumunkkia ,4pussia sipsiä,4litra kokista menossa,pöydällä vadillinen kanankoipia,aaaaaaaaaaah ,oho spruits spruits spruits jutalle spruits salute you spruits ,öyrghhhhhhhhhh öyrghhhhhhhhhhh,vatut välitän ,pelkkää piipitystä teidän haukkumiset 100kertaa spruiks ja prööt ,kori olvia jälkkäriks

Just näin. Muija koittaa saada läskit hoiviinsa laihikselle. Tuo markkinointi siihen on vain niin typerää. Ihan niinkuin joku läski menisi noiden törky puheiden jälkeen hänen laihisoppiin. Toi nainen on niiiin turha, ihan joka tavalla. Toivon että hänestä ei enää kirjoitettaisi yhtään mitään, koska on suoraan sanoen irvikuva sekä ulkoisesti että sisäisesti naisesta.

Koko läski-provo on vain ”sissimarkkinointia”, Juttahan tekee laihdutuksesta liiketoimintaa. Ignoreeratkaa koko nainen, jos ette halua olla tukemassa hänen mainoskampanjaansa.

hah hah haaaaaaa…että ratkesin nauruun kommentille: jaa mustikkas neljään osaan.
Hyvin sanottu: ääliö älä lyö nimimerkiltä

Inhottaa tämä lihavien ihmisten haukkuminen. Rakas ystäväni eristäytyi täysin muista ihmisistä hänelle tulleiden juuri näin kamalien kommenttien takia.
Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset mitä suustanne päästätte! Opetatteko te lapsillennekkin että lihavia ihmisiä saa haukkua?:(

Jotkut täällä vinkuu, että vain läskit valittaa Jutan kirjoituksista, usko että myös ne valittaa joka pitää ihmistä ihmisenä kiloista huolimatta, itse olen aina ollut hoikka, mutta koskaan en ole ihmisiä arvostellut kilojen perusteella, arvostelen ennemmin typeryyttä ja suvaitsemuutta.
Jokainen kantaa kilonsa itse ja jos lihavat ihmiset häiritsee, kannattaisi kuitenkin ensi katsoa sinne peiliin ja todeta onko itsekkään täydellinen.

Tässä oli muutama kuumempi päivä ja meillä töissä lihavat ukot hikos ku saunassa. Käsipyyhepapereilla koittivat oloaan kohentaa, ku hiki valu norona pitkin naamaa ja niskaa.

Meikä normaali painosena huokas, et eipä ole moista ongelmaa.

Mut mun puolestani olkoot lihavia. Jos ite ovat omaan olotilaansa tyytyväisiä.

Heh Jutta oli aikoinaan itsekin aika pyöreä, voin kertoa, ja miehensä oli todella reilusti ylipainoinen, siis edesmennyt Petteri!
Nykyinen törkeän näköinen miesvartalo, hormonivartalo, mikä tällä muijalla on, ryyditettynä silikoneilla, on paljon ällöttävämpi mitä lihavien vartalot. Miten muutenkin joku voi mennä lomalle kyttäämään lihavia, tosi sairasta. Itse olen ihan normipainoinen mutta en koskaan ole rantsulla kytännyt, onko täällä läskejä vai ei, en tosiaan edes huomaa tuollaisia asioita. Sairasta……kannattaisi mennä terapeutin juttusille.

Katson paljon mielummin jotain ylipainoista normaalin näköistä naista tai miestä rannalla, kuin Jutan näköistä irvokasta hormonihirviötä. KAMMOTTAVA NÄKY!!!!

Sitä mieltä minäkin, että Jutan kasvot = YÖÖKS!!

Sitä mieltä minäkin, että Jutan kasvot = YÖÖKS!!

Tikru;: terveen elämän ystävälle, on todella vähän sairauksia, jotka oikeasti aiheuttaisivat lihavuutta. Metabolinen oireyhtymä johtuu usein lihavuudesta EI toisinpäin, kilpirauhanen voi temppuilla, mutta jos itse haluaa pitää painonsa kurissa ja kropan kunnossa senkin sairauden kanssa niin sekin on mahdollista. Mitäs muita niitä onkaan? Diabetes, 1 ja 2 tyypin EI lihota reipasta ihmistä jne jne jne. Ja kaikista paras tekosyy naisilla: tein lapsia. Naiset, jotka antavat itsensä paisua raskauden verukkeella läskiksi ovat idiootteja ja vaarantava lapsensa terveyden. Toki raskauden aikana saa tulla kiloja, mutta joku +20kg EI JOHDU RASKAUDESTA vaan laiskuudesta ja tyhmyydestä., Kiva kun läski akka synnyttää jo valmiiksi läskin lapsen läskien perheeseen ja lapsi psyykataan uskomaan pienestä pitäen että ” Se on geeneissä” Bull shit!

”normaalipainoinen” ei taida olla oikein tyytyväinen sohvalla hyllyvään vaimoonsa 😉

”normaalipainoinen” ei taida olla oikein tyytyväinen sohvalla hyllyvään vaimoonsa 😉

Jutta, Jutta, ei ihan putkeen ole sullakaan mennyt…kolmas ”isä” jo kierroksessa pikku prinssisi elämässä ???

Toista oli puheet silloin ku Petterillä oli n. 40 kg ylipainoa ja Jutalla reilu 15 kg 🙂 Mut elämässä täytyy mennä eteenpäin!
Kunhan vaan lopettais jatkuvan valituksen diettaamisen vaikeudesta niin vois joku uskoakin, lol.

Täällä läskit ämmät ja pulleat pojat itkee ku Jutta haukkuu 🙁

Hyvä Jutta! oikea meininki!

Naurattaa selkarangattomien luusereiden kommentit, onneksi teilla ei ole minkaanlaista vaikutusvaltaa kotiseinien ulkopuolella.

yöllä liikkuu rekka-auto ja kaaataaa lastinsa jutan talon päälle ihraa ja läskiä litra ja kilokaupalla

ketä oikeesti kiinnostaa nää jutta artikkelit? ei ainakaa mua… 😀

Tervettähän se onkii treenata ittensä siihen kuntoon että kuukautiset loppuu. Hyvä Jutta!

Ja Jukka + Jukan kannattajat voi myös ihan muistinsa virkistykseksi huomioida sen, että on olemassa aikamoinen liuta erilaisia sairauksia jotka aiheuttavat ihmiskroppaan liikakiloja vaikka kuinka liikkuisi ja olisi terveen ruoan ystävä. ”Läski” ei tarkoita automaattisesti sitä stereotyyppistä ”itsehillinnän puutteista mässy-porsasta” , sanonpa vaan oamkohtaisella kokemuksella jotta TÄNX.

keskittyisi pentuunsa eikä vaan ainaseen treenaamiseen..

Jokainen kantaa kilonsa itse. Jos käyttää lomansa kuntosalilla ja muita vahtaamalla, ei voi loma ollakaan kovin nautittava.
Ehkä kuitenkin naisellinen nainen, pehmeät muodot, naisellinen ääni yms. ovat kuitenkin se suurin valtti kun kumppania valitaan.

käynsitä mäkin 2kertaa viikossa salilla,vittuako valitat,exukkos rahoilla hyvä leuhkia,muuten oisit perseaukeinen,pärstä ja kroppa mitään priimaa ole,einikin 50 v,ja tuhat kertaa komeampi ,

Kommenteista päätellen Hymyä lukee vain lihavat ihmiset. Tuksu näyttää olevan roolimalli useimmille.

Meiju Suvas on 1000 kertaa seksikkäämpi kuin ”Gustu”-Jutta. Ajatuksia en vaihtaisi kummankaan kanssa, koska en tiedä, miltä tyhjä oma pää tuntuisi.

Jutta!!! ÄLÄ missään nimessä hauku lihavia ihmisiä!!!! oletko ajatellut että jotkut ovat lihavia sairauden takia!! JA MITÄ TULEE OMAAN ULKONÄKÖÖSI!? ET OL KAUNIS KASVOISTASI!!!! ota se nyt huomioon!!!!!!!!!

Antoipa kommentillaan itsestään omahyväisen ja typerän. Kukaan ei käske mennä rannalle vahtaamaan ihmisiä, jos ne läskit ny sulle eres ihmisiä on, pysy sinä salilla ja jaa mustikkas neljään osaan, on sitte melki koko viikoksi ruokaa. 😀

Ne, jotka ovat nähneet Jutan livenä eivät todellakaan pidä häntä suurikokoisena saati miehekkäänä. Vaikka silarit onkin niin kun naisellisista muodoista on puhe niin kyllähän kiinteä, pyöreä takamus ja timit reidet peittoaa tavialehmän hyllyvän perseen milloin vaan. Itseäkin iljettä katsella lihavia naisia liian pienissä vaatteissa. Ennenvanhaan sentään tajuttiin hävetä vatsa- ja selkämakkaroita, ei tuoda niitä esille. Ja olen siis nainen enkä mikään himoliikkuja, mutten myöskään ällöttävän näköinen lihava valas.

Jaa onko jokun antanut Jukall…siis Jutalle kritisoida muita??? Mikä tämä säälittävä tyrkky on muita kritisoimaan…Jukka hei, sinun ihanteesi ja näkemyksesi ei välttämättä ole maailman tai universaalin laajuinen…se on sinun oma pieni mielipiteesi omassa pienessä aivossasi.

Naurattaa tämän ”Jukan” kommentointi. Mitenkäs Jukka suhtautuu kommentteihin, että ylitreenattu ja liian lihaksikas nainen on ruma kuin perkele…seksikkyys on sellaisesta yhtä kaukana kuin päävoitto lotossa. Mutta nämä kaikki kehonrakentajat näyttää enemmän tai vähemmän olevansa narsisteja, itserakkaita ihmisiä jotka kuvittelevat olevansa parempia kuin muut. Mielestäni on erittäin säälittävää ja köyhää jos lomalla mennään reissuun ja ensiksi pitää löytää punttisali missä viettää jokaisena lomapäivänä 4 tuntia perse pitkällä rautaa vääntämässä. Sääliksi käy.

Ihminen menee lomalle, mutta ei syö tai juo mitään hyvää, ainoastaan käy salilla päivittäin. Onnittelut hienosta lomasta vain jutalle.

En tiedä kumpi on sairaampaa, tuollainen järkyttävä lihavuus vai se ettei ihminen kykene pistämään itseään vapaalle.

tottakai urheilla pitää, ja katsoa mitä syö, mutta kohtuus siihenkin.

onhan jutan kommenteissa perää… mutta silti ehkä väärä ihminen sen sanomaan kun ei tuo omakaan touhu kovin tervettä. Suurinosa muutenkin varmaan pitää hieman pyylevämpääkin naista kauniimpana kun lihasmöykkyä.

”Ihmiset ovat nykyään niin helvetin laiskoja”

Ihmiset on kautta aikojen tehneet vain sen minimin mitä selviytymiseen on tarvittu. Nykyään ei juuri fyysistä työtä tarvitse tehdä selviytyäkseen.

Tämän kun vielä yhdistää evoluutioon joka on koko ihmishistorian ajan suosinut niitä jotka pystyvät varastoimaan energiaa tehokkaimmin, niin siinä teille syyt miksi lihavuus on yleistä.

Ite painoin ennen 130 kg .nyt 91 kg voin sanoa ,että terveet elämäntavat kannattaa. ja mistään ei silti tarvi luopua.

Taisi osua omaan läskiin monelle kommentoijalle Jutan kommentit. Kyllä tuosta läskistä on tullut jo ongelma Suomessakin vaikkei niin pahaa kuin esim USA:ssa. Ihmiset ovat nykyään niin helvetin laiskoja. 🙁

Kyllä naisessa pitää olla muotoja. Jos vartalo on kuin 12-vuotiaalla pojalla, niin ei kiitos. Toisaalta ei sellanen Tuija Järvinen-tyylinen turvonnut kaljapöhökään hyvä ole.

sun elämäs tuntuu pyörivän vaa-an ympärillä, punniten itseäsi ja ruoka-annoksia ja arvostellen muiden tekemisiä. kovin on pienet kuviot.

onko se sitten hauska elämä kun on koko ikänsä varoen syönyt ja juonut ettei vaan tule grammaakaan ylipainoa, voi olla että viellä vanhana kaipaat menetettyjä asioita ja voivottelet keinustoolissa että miksen silloin nuorena pitänyt hauskaa

Tottahan J kirjoittaa, mutta missä menee SE raja?

Ylilihavat ovat ”kurittomia ihmisiä”, jotka ahmivat herkkuja niin paljon kuin haluavat, eivätkä välitä läskeistään. Mutta läskit ovat kuin karkki, täysi tarpeetonta.

Mutta mikä on SE raja?

Siis kyllä on Jukalla puheet…mikä helvetti Jukka on arvostelemaan ja kritisoimaan muita? Jukka on perkeleen ruma nainen joka käy varmaankin miestenhuoneessa. Mieheltä näyttävät naiset ovat tosi rumia

tässäkin jyristiin VAIN ulkonäköseikkoja, mitkä toki terveydestä kiinnostuneelle Jutalle on se nro uno, ilmeisesti. Lapsellista.

Joo ennemmin läski, ku miehinen akka. Ei tollaista körmyä kehtais kyntään, ku pimeessä.

Tottahan J kirjoittaa, mutta missä menee SE raja?

Ylilihavat ovat ”kurittomia ihmisiä”, jotka ahmivat herkkuja niin paljon kuin haluavat, eivätkä välitä läskeistään. Mutta läskit ovat kuin karkki, täysi tarpeetonta.

Mutta mikä on SE raja?

Jutalla on niin huono itsetunto,että sitä täytyy yrittää peittää jollain harvoilla omilla”vahvuuksilla” ! Ystäviäkään ei ole nykyään muualla kuin nappi-porukoissa.Tämä se on elämää…

No eiköhän se kuitenkin melko asiaa puhu, vaikka karulta totuudelta kuullostaaki. Ihmiset ei ajattele lainkaan terveyttensä tai sitä minkälaisen mallin antaa omille lapsilleen vetämällä kaikkee paskaa naamasta alas ja näyttämällä kauheilta jokinorsuilta. Herätkää ihmiset. Ihminen on tarkotettu fyysiseen tekemiseen, eikä vaan sohvalla makaamiseen ja syömiseen. Samapa se jos haluaa oman terveytensä pilata, muttaku se elämäntapa opetettaan vielä lapsilleki. Ei näin.

Mitä Jutta luulee noilla puheilla saavuttavansa? Menikö henkinen terveys ihan lopullisesti vuosien takaisen tapaturman vuoksi. Yritätkö näillä puheilla saada muille pahan olon?

Tiedä häntä onko sitte kauniimpaa,että muistuttaa enenmmän miestä kunnei edes tissejä ole?kyllä voi ihminen olla täys itteesä ja täydellisyyttään.

No ei tuo Jutankaan touhuaminen nyt aivan terveimmästä päästä ole.

Antaa ihmisten olla sitä mitä on, keskity Jutta vain omaasi!
Käy joskus jopa kateeksi kun näkee pyöreän ihmisen joka kävelee rinta rottingilla vähät välittäen muista.

Niija ite oot puoli mies jolla on pian vehekki housuis

Oma kommentti