Frederik haluaa politiikkaan: ”Rötöstelevät maahanmuuttajat ulos Suomesta!”

reetuLaulaja Frederik puhelee marraskuun Hymyssä tuttuun suorasukaiseen tyyliinsä. Kyytiä saavat muun muassa piratismi ja maahanmuuttopohjainen rikollisuus. Viime vaaleissa eduskuntaan perussuomalaisten listoilta pyrkinyt Reetu voisi harkita poliittista uraa, jos vain kelpaisi jonkin puolueen listoille.

-Kaikki ideani ja mielipiteeni politiikassa on rosvottu muiden suihin. Minun vaaliteemojani toistellaan vähän siellä täällä, Reetu tuhahtaa.

Reetu haluaisi lisää rahaa omaishoitajille ja opiskelijoille. Lapsilisät olisi otettava pois rikkailta ja rötöksiä tehtaileville maahanmuuttajille pitäisi päänsilityksen sijasta lätkäistä postileima persuksiin.

Suomi kuuluu Reetun mukaan suomalaisille, joten hän odottaa ensisijaisesti huolenkantoa suomalaisista yhteiskunnan jäsenistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Frederik

Kommentit

Toinen halme,,kumpikohan tässä nyt tietää enemmän,,sinä vai Reetu?. Kannattaisi pitää ne mamuhuulet kiinni ja alkaa kerää kotimatkaa varten rahhoo vai mitä?.

@3, ”Toinen Halme” tarkoitti varmaan sitä että ihmiset jotka lataavat laittomia kopioita, ostavat myös prosentuaalisesti enemmän viihdettä rahalla kuin ne jotka eivät lataa laittomia kopioita.

kuule mä en tajuu paskaakaan mitä selität joten kerrotko miten piraatit ostaa palveluita ym

häh???? puhu suomee!

Suuta se koittaa soittaa, mutta saisko aikaan mitään. Piratismista sillä on väärä käsitys taas kerran.

Tutkimukset osottaa ensinnäkin piraattien juurikin ostavan palveluita, elokuvissa, teatterissa, dvd levyjä ostettavan huomattavasti useammin kuin ei piraatin. Toisekseen hän ymmärtää laulamisesta, eikä tietoliikenteestä. Hän ei voi tietää mitä piratismia voi kieltää ja mitä ei. Piratismi jatkuu kielloista huolimatta eri muodoissa. Teknisesti hän ei tiedä siitä mitään joten sananhelinäksi jää sen asian käsittely.

Hyvä reetu puhut asiaa varsinkin toi mamu homma on tosi hyvä juttu!

Oma kommentti