Geroniman 18 vuoden suhde päättyi – nuori poikaystävä syynä?

GeronimaHymyn takuuvarma kohumagneetti, bloggaaja Geronima eli Kirsikka Kelloniemi kertoo eronneensa pitkäaikaisesta suhteestaan. Pitkäaikaisestapa hyvinkin, sillä Geronima oli Mister X:nsä kanssa peräti 18 vuotta.

Blogissaan nainen kertoo syyksi muun muassa sen, että mies väsyi rakkaansa kiukutteluun. Geronima on asunut kahta asuntoa, kaupunkikämppäänsä Helsingissä, ja yhteistä hulppeaa omakotitaloa miehensä kanssa maalla. Aina kun Geronima tuli maaseutukotiin, hän oli kuulemma kiukkuinen ja purki pahaa mieltään rakkaaseensa. Tämä ei sitten lopulta kestänyt, ja ero tuli.

Liekö syytä myös Geroniman häthätää täysikäisellä poikaystävällä, Joelilla? Lue täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima

Kommentit

Siis keroliima on ollut 18 vuotta äijän kanssa, joka EI OLE hänen lapsensa isä. No onhan se nyt ollut YH-luuseri.

kyllä teinipojat kassinsa tyhjentää, vaikka muovikassiin.

Tuskin kukaan mies jaksaa katella ylipainoista Johanna Tukiais kloonia, joka on ammatiltaan vielä strippari. Mutta hei, miten kävi uudelle maasturille, jonka ex-mies MUKA osti lahjaksi. Taisi jäädä sekin saamatta. Pitäisi mölyt ja kerskailut mahassaan.

Usein miehillä kestää jopa 18 vuotta tulla järkiinsä. Voin vaan vilpittömästi onnitella ex-miestä ja olla yhtä vilpittömästi pahoillani uuden miehen puolesta.

Hänen lapsensa on iso ei ole mikään yh-äiti.Kateelliset etsivät huonoja puolia, mutta niitähän on kaikissa paljon puhutaan-vähän villoja

”ole hiljaa kateellinen YH-VALAS!”

Ei saa haukkua kerolimaa!!!

Tuo luuseri ei ole ihan sitä, mitä vaimomatskuna kehtaisi vanhemmilleen näyttää, ei likikään, häpeäisin kävellä tuon kanssa edes samaa puolta tiestä.

Sitä saa mitä tilaa. Hullu, kiukutteleva ämmä. Eikä niin kauheen viriilikään… Jos koko teini-pojua on ollutkaan olemassa, tusin kauaa jaksaa vanhaa valasta kattella/kuunnela.

Ylipainoiset, blondibimbot eivät kykene ihmissuhteisiin. Eivät edes itsensä kanssa.

Geronimalla on 30 kiloa ylipainoa ja hän on yksinhuoltaja.

No voi voi, niin oli onnellinen liitto vaan näin kävi. Mutta mitä fiksua, Gero ei ole tuonut miehiään lainkaan julkisuuteen, siitä pisteet kotiin!

Siis oikeesti,eihän nyt kukaan järjissään oleva mies ala kattelee kun naisensa paneskelee toisen,nuoren uroon,kanssa.Ja vielä kertoilee siitä julkisesti niinkuin Gero tekee.Ei kukaan mies sellaista kestä,joku nössö läheisriippuva vois sellasta sietää…ehkä.

Ei saisi nauraa toisen erolle, mutta tässä tapauksessa eukko sai juurikin sitä mitä ansaitsi!!! Kuka mies kestäisi julkista nöyryydystä ”nuoren poikaystävän” kera.

´´Hahaa, itserakas akka luulee saavansa kaiken tisseillään, ja piikitetyllä muovinukkenaamallaan, mutta kävipäs hullusti, hah!´´

ole hiljaa kateellinen YH-VALAS!

Hahaa, itserakas akka luulee saavansa kaiken tisseillään, ja piikitetyllä muovinukkenaamallaan, mutta kävipäs hullusti, hah!

Oma kommentti