Haastemiehelle tuli oma viranomaishelvetti: Työkyvytön, mutta ei päästetä eläkkeelle!

Arto RuutikainenArto Ruutikainen on toiminut Lapin käräjäoikeuden haastemiehenä monessa jupakassa, mutta nyt hän elää omakohtaista helvettiä, johon kuuluvat kipu ja turhautuminen oikeusvaltioon.

Mies jäi niskaongelmiensa vuoksi sairauslomalle huhtikuussa 2008. Nyt hän on hakenut – sairauspäivärahan loputtua – työkyvyttömyyseläkettä.

-Kyllä tämä saa aika koomisia piirteitä. Lääkäreiden ammattitaito ja kokemus pyyhkäistään roskakoppaan pelkkien papereitten selailulla, mies tuumaa vakuutuslääkäristä, joka ei päästä häntä eläkkeelle.

-Kevan päätöksen mukaan olen työkyyinen. Lääkärin antamista diagnooseista Keva siis vähät viisaa, Ruutikainen kiroaa.

Mies kertoo taistelun vieneen paljon henkisiä voimia.

-Monet syrjäytyvätkin, hän huokaisee Hymylle antamassaan haastattelussa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: eläke, Arto Ruutikainen

Kommentit

hah, ei masennuslääkkeiden syönnillä eläkettä saa, itse syön masennus top:10ssä,+6-10 muuta diagnoosia, myös edellä mainitut pullistumat,selän jäykistyksetym..jokainen kielteinen eläkepäätös lisää kelan sekä vakuutusyhtiöiden liikevaitoa, eihän ne nyt ajattele potilaan työkyvyttömyyttä vaan omaa tulosta..

nyt perse aukinen: kävisin hakemassa aposta ne pillerit, en vaan omaan suuhun laittaisi. Pääsisin eläkkeelle (myisin pillerit hyvään hintaan, tai sitten hävittäisin ne… saas nähä miten käy).

Ihan kun käräoikeuden haastemies olisi lakejamme säätäneet (repeen ihan täysin). Artolle voimia ja taistele, ole esimerkki, näytä mikä mättää ja anna arvo tälle skeidalle.

”oikeus”laitoksen käärmehille ei tule työskennellä. Siitä seuraa vain pahaa.

Ylläolevilla lienee hieman vääristynyt käsitys haastemiehestä. Sehän vain toimittaa haasteita. Ei se kai sen vika ole jos ootte töpeksiny.

VOI HERRAN TUUTELI KUN NISKAA PAKOTTAA NIIN ELÄKETTÄ RUIKUTTAA HAASTAISI NYT KELAN KUN ON VALTAA VIELÄ MITÄ KÄYTTÄÄ ENNEN KUN PÄÄSEE ELÄKKEELLE

Herra rankoo herra rankoo Itse on saanut monen elämästä helvetin omilla kyräilyillään ja vallan käytöllään.Huomaapa nyt ,kun ei voi käyttää valtaansa

Tuttua kauraa. 3 eri lääkäritahoa on todennut mut täysin työkyvyttömäksi, kelassa muutuin aina työkykyiseksi. Yli 4v tappelin kelan kanssa, nyt ei enää jaksa.
Pari kertaa sanottiin vain että kela on tiukentanut käytäntöjään kantaväestön osalta.

Vastuuseen Eläkelaitos?
Voisiko kenties vakuutusyhtiö laittaa vastuuseen, jos työntekijälle sattuu työssä jotain, koska ei ole myönnetty eläkettä.

Olisiko haastemies armollisempi kansalaisia kohtaan, jos hän nyt pääsisi eläkkeelle ja toimisi puolipäiväisenä haastemiehenä?

Miltä nyt tuntuu, kun alkaa ymmärtää omakohtaisesti, mitä kansalaiset saavat jatkuvasti kokea viranomaistahoilta?

Kuinkahan paljon vastaavia tapauksia on joista ei ole paljoa kirjoiteltu. Onkohan osasyynä että ovat samalla myöskin haastemiehen hampaissa?

Ei tietenkään päästetä. Itseänikin palloitellaan lääkäristä työvoimatoimistoon vuoroitellen. Lääkäri käskee työvoimatoimistoon ja päinvastoin. Eläkkettä ei saa, koska en suostu syömään masennuslääkkeitä, koska minulla ei ole todettu masennusta. Turhautuu, mutta ei oikeusvaltioon, koska miksi turhautuisin naapurivaltioihin 😉

On se hyvä että pääsevät virkamiehet itsekin kokemaan sitä minkälaisen helvetin ovat meille rakentaneet.

haha, missä sellainen on? ei täällä suomessa.

Oma kommentti