Häh? Miksi annat Tuksun ja Arton asua kämpässäsi?

Arto Länsman ja Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen valmistautuu kilvan helmikuisiin häihinsä lappilaisrakkaansa Arto Länsmanin kanssa. Huomiota herättää kuitenkin se, että pariskunta asustelee Helsingin ydinkeskustassa Johannan ex-miehen asunnossa! Useat silminnäkijät ovat bonganneet kohuparin Albertinkadulta, jossa asunto sijaitsee – ja onpa kyyhkyläisistä julkaistu myös paparazzikuvia kerrostalon ovelta.

Johannan ja hänen ex-miehensä erosta on kulunut aikaa Johannan itsensä mukaan noin kaksi vuotta, mutta mies kertoi viime syksynä oikeudessa eronneensa avoliitosta jo lähes viisi vuotta sitten. Kaikesta huolimatta Johanna on asunut kaikki nämä vuodet miehen asunnossa – ja nyt siellä siis asuu myös Johannan tuleva aviomies Arto.

Arto on virallisesti kuitenkin kirjoilla Ivalossa osoitteessa, johon hän on muuttanut vuonna 1997.

Miksi ihmeessä annat Johannan asua asunnossasi, ex-mies?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Eikö se eksä vois vaan vaihtaa lukkoa ulko-oveen? Asunnon omistaja kun kuitenkin on. Eihän tää patiskunta ole sinne linnoittautunut. Ja onhan sillä mahdollisuus myös hakea Yolandalle häätöä.

Onko sen vanhemmat potkineet Ylanda-tyttärensä sieltä luksusmerenrantatalostaan pihalle? Kun pitää muualla asua.

eipä kiinnosta missä moinen johanna asuu.Eiköhän niitä yöpaikkoja aina naiselle löydy…

KOSKA NE EIVÄT OLE EDES ERONNEET VAAN STYYLAAVAT EDELLEEN ! OOTTEKO TYHMII.???

arto asuu lapissa ni Johku saa varmaan asumistukea ym kun ei ole tuloja…. Johku mikään tyhmä ole.. Helppoa rahaa 😀 D:

Nyt Tunkki pihalle sieltä. Artossakaan ei kyllä miestä ole, kun kehtaa morsiamensa exän kämpässä loisia! Uskomaton röyhkeä emäntä, hanki oikeita töitä ja maksa kerrankin itse jotain.

exä varmaan pelkää henkensä puolesta. tuksu on uhannut tappaa useasti, ainakin, jos uskoo oikeudenkäyntiä ja miksi emme uskoisi?

No oman käden oikeudesta ei saa kun pienet sakot että sen takia ei kannata hommaa kyllä siirtää.Kyllä siinä jokin juttu on mitä ei julkisuuteen haluta päästää ja sen varjolla Jossu siellä loisii edelleen IMO.

ja omistaja joutuu oikeuteen oman käden oikeudesta.tervetuloa sosiaalidemokraattiseen suomeen. vanhaan hyvään aikaan pystyi kyykyttään torppareita ihan miten vaan 🙂

No asunnon omistaja heittää tavarat pihalle jos ne ei ole määrä aikaan menessä sieltä kadonneet. eikös näin toimita ihan normaalissakin tapauksessa jossa joku asuu vuokralla? tässä kohtaa kai omistajan on vaan itse tehtävä asunnon tyhjennys.

Itse olen kuullut Johannan tuntevalta/tietävältä henkilölta, että Johannaa on yritetty saada lähtemään tästä exän kämpästä mm. laittamalla sähköt pois asunnosta, mutta sekään ei ole auttanut. Eli yritetty on kyllä poistaa Tukiaista sieltä. Ilmeisesti tarvittaisiin siihenkin ihan poliisilta apua, että sen saisi lähtemään.

Se on kyllä käsittämätöntä,et tollanen loiseläjä senku vaa menee naimisii lehden kustannuksella ja eiköhä ne viel lätkäse häämätkan päälle.lehti maksaa sikke kk palkka ja maksaa varmaan häiden yksinoikeudesta.Tollanen saamarin klhtanu akka,jolla ei o muuta ku tuulenhuuhtoma perse,joka elää koko ajan toisten siivellä ja hyötyy muista.Välillä se juoksee oikeudes kuuntelemas tuomiota,joilla ei ole ton eukon elämäs mitään vaikutusta.sakot menee muiden velkojen jatkoks.

Tukiaisella ei ole mitään luottotietoja eikä tule koskaan olemaan,sen verran on ulosotossa että jää loppujen lopuksi veronmaksajille koko paska.

Jätelava tilaukseen ja ryysyt ja ryysyläiset pellolle. Kämppä myyntiin ja tuholaistorjunta paikalle + mahdollinen kosteusvaurioarviointi.

Olen siinä käsityksessä,että jollaksen kämppä on jossupossun vanhempien.Eli tolla ei ole MITÄÄN omaa,ei varmaa edes vuokra kämppää,sillä saako luottokelvoton kunka helposti asunnon nimiinsä?Ei varmaa ainakaan yksityisiltä markkinoilta.Kelatkaa ny,kuinka ihanaa elämää josupossu viettää!Muija on 32,ei vakituista työtä,tuskin paljon eläkekertymää ja työuraa tuskin voi enää tehdä,kun ei ole päivääkään kunnon työtä tehny.Eikä ton ”alan ”ihmiset eläkeikään lavalla kävele.Ja sit se viel väittää,et arvostelijat on kateellisi.

Ja taas mennää siivellä.Asuu toisten kämpissä,ei maksa veroja,ei käy töissä,jos käy ni kävelemässä jollain räkälän lattialla edestakasin,kimittää mikkiin ja näyttää tissiä,ni onko verokortti?Seiska maksaa häät ja kuulemma kk palkkaa.Ja arto parka on olevinaan ravintolatoimenjohtaja,joka siis siivoo ja tiskaa.Siinä eväät lammouri elämälle.Mitäs häiden jälkeen?Ei niin yhtään mitään!Muuta kun näyttävä ero,kun ei ole muuta uutisoitavaa,ehtoo puolen ruusuta,jolle kaikki!nauraa.

Kannatan Kuukkelin ehdotusta,olisi mielenkiintoista tietää tuon asunnon kohtalosta,kuka sen oikeasti omistaa ja miksi tuksu ylipäätänsä majailee siellä.Tuollainen tyrkkyjulkkis ei tarvitse mitään sosiaaliapua,maksakoon käyvän vuokran kämpästä,jollei se ole hänen omansa.Tuksuhan kehuu palstoilla asuvansa luxus-kämpäässä,mutta kenen se on

Voisikohan arvoisa Hymyn toimittaja ottaa yhteyttä kyseiseen hyvin tietämäänsä henkilöön ja kysyä: Miksi Tuksu asuu edelleen hänen kämpässään.

jos vastike on 300 kuussa ja vuokranantaja kerää vuokran kerran päivässä, niin paljonko pi**un hinta per päivä?

Ole nyt sinä exä MIES ja pistä maksamattomat vuokrat perintään! Vähintä mitä voit tehdä! Ellet sitten halua vahingonkorvausta hajotetusta huoneistosta? OLE MIES!

Jos se vuokra oli sovittu maksettavaksi tyyliin ’luonnossa’? Tuksuhan kyllä maksaisi, mutta jos exä ei halua saapua paikalle perimään?

onkohan ton kämpän yhtiövastike luokkaa pari sataa euroa kuussa. ei varmaan kaada exän taloutta?

ainoastaan tuksu voi olla noin hävytön ettei häivy ex miehen kämpästä ja kaikenlisäksi kehuu asuvansa isossa luxus kämpässä,luulis exän viskaavan tuon tyrkyn ulos sieltä

Tässä on kyse siitä, että Mies ei tahdo julkisuuteen enää Tuksun takia joten se kuukauden vuokra tässä tapauksessa on helpointa jättää Tuksulle, maksaa kun jaksaa tyyliin sovittu. 🙂

Jotain hämäräähän siinä on. Liekö Tuksulla jotain tietoa mitä ei haluta julki?

Oma kommentti