Häh? Suomalainen kohunäyttelijä iski silikonipommin – isäpuoleksi missille?

Kohuohjaaja ja -näyttelijä Jussi Parviainen seurustelee Suomen ensimmäisen silikonipommin, Johanna Kareen kanssa. Asiasta on tullut lehdille vinkkejä, mutta ensinnä tiedon saattoi ulos Iltalehti.

Lehden haastattelema Kare kehuu Jussia hienoksi taiteilijaksi, jonka hän on tuntenut pitkään. Läheisiksi välit muuttuivat vasta hiljattain. Kare itsekin on ollut pitkään julkisuudessa otettuaan silikonit 90-luvulla ja esiteltyään ratkaisuaan lehdissä. Jussi taas on tullut tunnetuksi paitsi hienoista ja elämänmakuisista ohjauksistaan, myös näyttelijänä ja Spede Yhtiöiden ammoisena toimitusjohtajana.

Viime aikoina Parviaisen julkisuuskuvaa ovat sävyttäneet talousvaikeudet. Hän on myös kertonyt asuneensa hylätyssä mielisairaalassa Helsingissä.

Johanna Kareen jälkikasvu on hänkin vilahtanut julkisuudessa ja tullut tunnetuksi missinä. Oona Kare pääsi viime vuonna Miss Suomi -finaaliin, mutta joutui jättämään leikin kesken. Oona kertoo halunneensa aina näyttelijäksi. ”Isäpuolen” ammatista on siis selkeää hyötyä Oonalle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Oona Kare, Jussi Parviainen, Johanna Kare

Kommentit

On tainnut Johannaltakin loppua rahat kun veti oikeuteen rahattoman ja viattoman eläkeläisen, oikeudenkäynti oli 30.5 ja 31.5.2011

Tarvinneeko edes on toinen juttu. Ohhohhoijaa kun ihmiset ovat niiiiiin kateellisia ja pahansuopia toisilleen.
Tunnetko edes ko. hlöä? Ja olet vilpittömästi sydämestäsi täysin ”puhdas” ja valmis heittämään ensimmäisenä kiven? En tunne mutta en myöskään ole niin ”puhdas”, jotta voisin heittä ketään kivellä. Halooooo!

Eipä taida myymälävarkaan rehellisistä töistä enää haaveilla.

Oma kommentti