Häh?? Työllistä tämä suomalaisjulkkis – hän jopa maksaa siitä!

Arto LänsmanJohanna Tukiaisen aviosiippa Arto Länsman on toivoton. Hän kirjoittaa Hymyn-blogissaan, että voisi jopa maksaa työpaikasta, jos sellainen eteen ilmaantuisi. Duuninhaku on lappilaiselle rankkaa.

-Työn hankkiminen Suomessa on erittäin hankalaa, jos ei ole suhteita ja kokemusta paikkakunnalta,kuten minulla. Olen tällä hetkellä hakenut 28 eri työpaikkaan, ja voisin jopa maksaa, että saisin työpaikan. Haluaisin normaaliin työhön, koska siinä saa samalla sosiaalisen elämän. Työn kautta saatu sosiaalinen elämä on erilaista kuin kaveripiirissä oleva. Normaalityössä kaipaa käden jälkeä ja mitä saa aikaan, Arto raapustaa. (Toimitus siivonnut hieman tekstiä.)

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Suomessa ON erittäin helppoa saada töitä!! se on totuus!!! mutta ei varmasti sinun!! mietihän itse miksi(olisko liikaa negatiivisia asioita ympärilläsi?) ryyppäämistä, väkivaltaa ja vaikka mitä!!!!

Chat- juontaja kuulostaa hyvältä pestiltä Artsille 😀

Moi Arto, muistatko kun viime viikolla ilmoitin jotta voin palkata sinut? Oletko jo ajatellut mitä maksaisit työpaikastasi kuukaudessa. Itse ajattelin jotain 5000-6000 euroa/kk. Tämänhän ei pitäisi olla vaikeaa kun sinun ällöttä….siis hemaisevan seksikäs huo…vaimosi saa 3000 euroa keikasta joten ei pitäisi tuottaa vaikeuksia. Mitäs sanot Arto???

Kannattaiskohan aluksi lopettaa tai ainakin vähentää ryyppäämistä. Jatkuvat julkiset kännisekoilut ei välttämättä herätä luottamusta työnantajissa…

arto voisi vaan palata sinne lapin suunnalle jokapaikanhöyläksi ja dildokaupiaaksi

Työhakemus ja CV. Kyllä minulle soitellaan vaikka ei kokemusta olisi.

kukaan ei ota ihmistä töihin jos hän on tukiaisen mies. sori, tää on fakta.

Julkinen CV auttaisi jo asiaa. Ensin tietysti pitää tietää mikä se on ja sen jälkeen työnantajat suorittavat sen ja hyvin tehdyn hakemuksen perusteella kartoitusta omien tarpeittensa mukaan. Yllä oleva kuva auttaa – tosin en tiedä missä duunissa.

Huomaa, että Hymyllä rupee jutut loppumaan, kun tästäkin vääntää erikseen juttua. Arton blogi ilmestyi jo muutama päivä sitten, että ette silloin viitsinyt juttua tehdä. Tässä sen huomaa, että kun ootte huorannut lehden pelkille BB-turhiksille sekä Tukiaisille, niin ei normaalit julkkikset halua samaan lehteen.

Valitse sellainen työ missä ei asiakkaiden tarvi katella tuota naamaa

Oma kommentti