Haki Diiliin, reputti, hakee nyt BB:hen – kuka julkkis?

Tuija JärvinenHieman yli vuosi sitten Tuija Järvisestä ei tiennyt kukaan. Nyt Johanna Tukiaisen kohutuottajana tunnetuksi tullut entinen Miss Suomi -finalisti seikkailee harva se päivä tempauksineen julkisuudessa. Tuijasta ovat Hymyn lisäksi olleet kiinnostuneet muiden muassa MTV3:n Viihdeuutiset, Voice ja Radio Rock.

Lukuisten projektiensa ohella Järvinen on ehtinyt pyrkiä jo Diiliinkin, jonka koekuvauksiin hänet kutsuttiin viime kuussa. Jatkoon kohumanageri ei päässyt, mutta eipä siitä lannistunutkaan.

-Nyt minua on kehotettu hakemaan Big Brotheriin. Ja mikäs siinä, tulen nuorten kanssa tosi hyvin toimeen. Olen melkoisen räväkkä persoona, joten taidanpa ottaa neuvoista vaarin, Tuija ilmoittaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, BB, Anna-Liisa Tilus, Diili

Kommentit

Kiinnostaapa suuresti… Minkähän takia laulajasisar ei ole mainostanut itseään ”tukiaisen mangerina tutuksi tulleen tuottaja-tuijan” siskona?

Tiesittekö että Tuija Järvisellä on sisko joka ON oikea laulaja??

Sit ku se saa tietää ettei se päässy ni se uutisoidaan täällä ”Minua PYYDETTIIN BB:hen mutta en ehdi ku pitää hoitaa bisneksiä”

Jännää, mitä seuraavaksi… ”Tukiaisen managerina tunnetuksi tullut Savon ainoa julkkis kasvattaa parran!” – sopisi hyvin tähän sirkustouhuun se?

TUKITUIDE HOI! ONKO OLLUT KÄYTTÖÄ OSTAMALLESI NAUHURILLE?

MILLOIN TULEE JOHANNAN ELÄMÄNKERTA?

Vähänkö noloa kun joutuu itse itseään puffaamaan . . . vai mitä Tukituija?

Tosi rumaa kehua nimettömänä netin keskustelupalstoilla itseään ja nostaa vielä noita häpeällisiä ”uutisia” tänne! Olet Tuija-Puija tuntematon pyykkimuija, pakko kommentoida itseään, koska muuten olisi kokonaiset kolme kommenttia ja olisit ulkona Hymystäkin.

Upeeta, massiivista mediaa! Ja hieno kuva teijasta tuossa voicen jutussa?

Ja juuri tällä nimenomaisella ”hanke”-tiedotteella tää nainen varmisti sen, että sitä ei nähdä BB:ssä. Eikös siellä ole aika tiukat säännöt kenelle saa kertoa pääsystään. Tuotanto ei voi luottaa siihen että tämän naisen suu pysyis kiinni.

No hakea aina voi, kuka tahansa, mutta onko se joku uutinen?

Kommentoija yksi, mä tahtoisin kysyy sult vaa yht juttuu. Niinku esmes sitä että kuka sulle tuli ja laittoi selaimeen tän hymyn osoitteen. Ja niinku kuka kirjoitti ton sun viestis tänne.

Kato ku jos sä oikeesti oisit niinku sä ja niinku osaisit käyttää tota sosiaalista mediaa eli niinku internettii ja vaik tota kuuklee, niin sä voisit aika helppoon kuuklettaa vaiks niinku tota ton tuija järvinen sanan.

Ihan vaiks laittasit siihen et tuija järvinen johanna tukiainen noi kaks hakusanaa niin sä löytäsit rariorokit voiket ämteeveekolmoset keskisuomalaiset savonsanomat jne. Niin nää kaks viimeks mainittuu on kans niinku noin lehtii.

VOIII VIIIIIIIIII….UN LUKIHÄRÖNEN URPO!!!!

Anteeksi hirvittävä kielenkäyttöni jo etukäteen, mutta uskoisimpa että Radio Rockin kiinnostuneisuus on ollut lähinnä vittuilua.
Korporaation toimesta näitä ”julkkiksia” rakastetaan muutenkin vähän eritavalla kuin ”massamediassa”.

ainoa ketä tästä kirjottaa on hymy muualla en tosiaan ole neidosta lukenut mitään 😀

Oma kommentti