Haluatko tehdä kaverille elämäsi hajukällin – näin se onnistuu

Vanhempainryhmässä Facebookissa on mietitty källien eli pilojen tekemistä kavereille.

Muuan källi näyttää saaneen eniten yläpeukkuja. Näin haiseva pila kuuluu:

-Osta kaupasta Alaskanseiti-paketti. Sulata niistä yksi pala ja vie se sitten haluamaasi paikkaan. Vaikka ystäväsi sohvan alle tai piilota auton penkin alle. Sanotaanko että jo huomenna alkaa tapahtua. Mätä kala tuottaa hyvin nopeasti törkeän hajun! Ajatellaan että kaverisi ei vaikkapa aja autolla ennen kuin maanantaina, ja kala on saanut muhia selkänojan takana koko viikonlopun. Voi pojat sitä maanantai-aamun yllätystä, kun hän lähtee töihin!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: auto, pila, kala

Kommentit

Ikivanha vitsi, kuten Hymyn jutut yleensäkin. Tehty on, mutta kannattaa olla kaukana kun pila paljastuu. Seiti on myös varsin lyhytjärkinen idea. Suosituksena on joku rasvainen kala, kuten esim. lohibiitti tai piilottakaa sipulia paloina jonnekin, missä saa muhia rauhassa. Muikeat tuoksut, vaan naurut voi olla vähissä.
Keksikää siellä lehdessä jotain uutta vaihteeksi.

Eipä se kala näillä keleillä autossa pahemmin mätäne. 😀

Wanha juttu. Mut mitäs jos ajattelisitte vähän fiksummin, sillä mätänevä liha/kala/muu sotku voi oikeasti aiheuttaa sinne istuimeen isompia tuhoja, kuin on ollut tarkoitus. Eli jos mieluummin sit laittaa sen haispupalan muovi tai lasitörppöön, jonka kannessa on reiät. Helpompi siivota pois ja lisäksi ei tuhoa auton sisustusta täysin tai aiheuta ongelmia tomistossa tms paikassa mihin sen haisupalan nyt on aikonutkin työntää kaverin riesaksi.
Onhan tollanen källi ehkä kiva tehdä (ei kovin fiksu sellainen) mutta olisko myös syytä muistaa, että siitä saattaa tulla hyvinkin kallis lasku, jos sitä hajua ei saa pois. Johan nuo myytinmurtajat testas sianraadolla, että hajua ei kyllä saa millään pois, vaikka ne eritteet ja muut möhnät saikin pois.

Tuo on hyvä jatkojalostusidea. Kuten varmaan luit, mehän vain siteerasimme erästä somepalstaa, ei tämä ollut Hymyn idea. Mitä tulee hajun saamiseen pois, niin kaikki hajut kyllä saadaan pois. Mutta se voi tietenkin maksaa sille ”källintekijälle” 😀

Oma kommentti