Hän laulaa Tukiaisen hääkirkossa!

Tuija JärvinenVielä on epäselvää, avioituuko Johanna Tukiainen liikemiesrakkaansa Arton kanssa 29.7. eli syntymäpäivänään. Hän on kuitenkin ennättänyt kutsua Lööppijulkkis-sinkkunsa tuottaneen managerinsa Tuija Järvisen juhliin.

-Johanna on pyytänyt minua laulamaan kirkossa. Hieman jännittää, Tuija kertoo Hymylle.

Hänen uusin bloginsa on taas luettavissa lehden sivuilta:

https://hymy.fi/blogit/kohumanageri-tuija-jarvisen-blogi/blogi/tukiaisen-toiveesta-laulan-haakirkossa

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

varmaa näis häissä sit juodaan aitoa shampanjaa (skumppaa â 5 e tai lapparia) ja ne vietetään tuomiokirkossa helsingissä (jatkot kalliosssa,anyone?) ja laulamassa tuo suomen kansallisaarre? AI,niin,ne häät peruuntu…

Aivan mahtava valinta Glamour-häihin,tasokkaita vimpan päälle,niin hääpari
ku solisti!!Onnittelut kaikille!!!

Ei jumalauta. Kutsu nyt ton häihinsä laulamaan. KATASTROFI on valmis.Onneks häitä ei shit tullutkaan. Erikoista touhua nää jutut.

Eihän tämä nyt ole yhtään glamyyriä,kyllä kunnon satuhäissä pitäisi laulaa vähintään elton john tai tina turner!! Tuksu,mitä on tapahtunut???

Tuija Järvisellä on Sisko joka ON oikea laulaja.Tuija Järvisen ent.kaveri

Joo, esiintyminen Kalajoen juhannusjuhlissa Tuksun Tuki-Tuijana antoi todellakin täysin selvän (!) kuvan tämän(kin) reppanan laulu- ja esiintymistaidoista. Potentiaalia on, mutta helkutin vähän. Ja yks lysti, hymy tai seiska, samat onnettomat julkisuudenhakuiset luuuserityrkyt ovat jatkuvasti otsikoissa.

En ole kuullut yhdenkään kaverini tai kaverin kaverin tai kaverin kaverin kaverin (jne.) kehuvan tuki-tuijaa (tuksusta nyt puhumattakaan), pelleinähän kaikki kumpaakin em. naisen irvikuvia pitävät. Ja T&T ei vaan tajua asiaa.

Osanottoni Suomen kansalle moisista häpeäpilkuista.

Muuten, Tuija lauloi aikoinaan Laukaan kirkkokuorossa muistaaksesi ja esiintyi kesätetterissa isänsä kanssa pikkurooleissa. Että potentiaalia on!

no et se sinä lukijakaan erityisen noheva ole, kun et edes sevvertaa tiedä minkä lehden sivuilla olet, hymyn vai seiskan

Voi mikä turhuus koko nainen. Ja blogi pelkkää mainosta, toivottavasti seiska hoksaa periä mainostilasta – eikä päinvastoin!

Nappi valinta! Tuija komea ja alttoääninen nainen. Suosittelen. Oli meidän firman juhlissa pääesiintyjänä tuossa taannoin ja tykättiin.

Oma kommentti